Şimdi Ara

Arda Turan'dan Takipçisine Büyük Ayar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Arda Turan 13 milyona giderek senin takımının toparlanmasına en büyük katkısı olduğu halde kötü günde gitti muhabbeti yapıyorlar. Yav he he.

Ne Fatih Terim ne Ünal Aysal gitmesini istemediç

O dönem bütçeyi ayarlıyodu Ünal Aysal. Son anlarda gidip bize mecburen Rierayı transfer ettirmesi de cabası.

Kısacası o an Arda Turan'ın kalmasını herkes istiyodu.. Ama kendisi gitmek istedi

büyük Galatasaryalı sonuçta. GS paylaşımı falan yapıyor. İnanılmaz GSli

Sonra Metin Oktay ruhu falan diyor..

Neyse.

İnanın siz bunlara. Devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Yahu ne kadar saçma insanlar var ya.

Adam ederini buldu gitti. Yönetim satmalıydı bugün olsa yine satarlardı, zaten en doğrusu da satılmasıydı.

Bir futbolcu isteyeni olduğunda ve fiyatı ederini bulduğunda satılmalıdır. Satılmazsa sonradan aklını takımına veremez, insanı pişman eder zaten. Şu anda ne kadar iyi bir zamanda satıldığını da ispatladı. Gurur duyacağınıza şikayet ediyorsunuz.

Ayrıca her zaman GS'li olduğunu beyan ediyor. Ama bizim taraftara yaranılmaz. İyi ki de gitmiş. TR'ye futbolcu olarak dönmez inşallah. Ayıp bize ya. Gurur duyacağımıza küfür ediyoruz.

Senin gibi saçma insanlar asıl saçmalar.

Her futbolcu ederini bulunca gider lafımız yok.

Ama altyapıdan çıkıp takım kaptanı olan adam aşığım dediği klübü en kötü sezonunu geçirim 8. olarak bırakmaz.

Bunu anlayamazsın ve anlayamaman zaten profilinde GSliyim demenin ne kadar saçma olduğunu gösteriyor.

Arda Turan'ın her zaman GSli olduğunu beyan etmesi = Ramazanda oruç tutuyorum Müslümanım diyip kadınlara taciz eden adamın Müslümanım demesi gibidir.

Havada.

Ama neyse. Anlaman zor.

Madem anlayamıyorum neden yazıyorsun alıntı yapıp. Profesyonellik denen birşey var. 50 sene önceydi takım ruhu bilmem ne.

Onun yerinde olsan birebir aynısını yapardın. Hayır burada kalırdım deyip kestirip atma. Gerçekten kendini onun yerine koy sonra gel yazdıklarının arkasında dur. Etrafındakiler "git orada geliştir kendini" derler. Sende mantıklı olanı yaparsın.

Çünkü yanar/döner bir taraftar grubu var ülkede. 3 maç iyi oynayınca futbol ilahı 3 maç kötü oynayınca vatan haini olursun. Seni olduğun gibi kabul etmezler.
    Diğer tabirle: Ehveni şer olmazsın. Ya Alâyi Illiyin. ya Esfeli Safilin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

Takım ligi 8. bitirdi

Yeni yapılanma başladı

Yeni td

Yeni başkan

Yeni transferler

Ama altyapıdan çıkan Arda Bey takım kaptanı olarak "hadi beyler ben kaçar" dedi...

Sonra GSli Arda Turan. Yersen...

Kimse kusura bakmasın.

Trye döndüğünde BJK forması giymesi dileğiyle.

Zihniyete bak

Evet a.madridin teklifini reddetip

Gs da sampiyonlar ligini uefayi almaliydi

Yazik etti kendine

Simdi barca da surunuyor

Helal olsun ardada

Tum turk futbolcular ornek alsin

Gs da kalip kendi kendini bitirecekti

Medya ustune oynucakti

Taraftar ustune oynucakti

Aferim 3m yillik sozlesmeyi alip ben kendi coplugiumde oterim demedi

Rekabete varim diyerek avrupaya gitti

Turk futbolculara ders verdi

Kitap yapilip okutulmali ozellikle de hedefsiz oyunculara

Sen futbolcu olsaydin bu kitabi okumaliydin

Tam bir selcuk inan profilindesin cunku

Asıl senin zihniyet harika.

Tabi ki gidecek Avrupaya

Ama sen GS altyapısından gelip takım kaptanı olup Metin Oktay ruhu diyosan takımın en zor döneminde gidemezsin.

Bu kadar basit.

GS forması satılık değildir.

Bunu anlayamıyosan cevap filan yazma.

Zor donem peki

Fatih terim o zor donemde atesten gomlegi giydi o zaman

Bunu kabul ediyor musun merak ettim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Takım ligi 8. bitirdi

Yeni yapılanma başladı

Yeni td

Yeni başkan

Yeni transferler

Ama altyapıdan çıkan Arda Bey takım kaptanı olarak "hadi beyler ben kaçar" dedi...

Kimse kusura bakmasın.

O zamanlar gazetelerin Arda hakkında nasıl yalanlar atıp tuttuğunu , hiç akla gelmicek iftiralar yazdığını bi hatırla bakayım. Ondan sonra adama laf at. Arda gittiyse biraz huzur bulmak için gitti Galatasaray daha fazla para teklif etmesine rağmen. Türkiyede futbolcuların futbolundan çok özel hayatı konuşuluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer

baros kewell sakatken , atletico maçlarında forvet oynadı diye dikkat çekti ,o maçlar olmasa şu an gsden bile kovulabilirdi o göbekli halinden sonra,boşuna konuşuyor burdaki herkes,arda'yı türkiyede kalsa şu anki fit halinde olacağını falan düşünüyolar.

Kardesim kusura bakma ama

Eger sen de ardayi elestiriyorsan cok bos konusuyorsun

Senin dediklerin de gitmesinin mantikli oldugu yonunde

13m iyi bonservis kazandirdigi yonunde

Ki gorusleri destekliyor

Sen de bu sekilde dusunuyorsan soylediklerime alinma

Hem boyle soyleyip hem de gitti bizi satti diyenlere lafim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

40yıllık saatim böyle ayar görmedim

gel sana bir analog ayar yapayım
  • quote:

quote:

baros kewell sakatken , atletico maçlarında forvet oynadı diye dikkat çekti ,o maçlar olmasa şu an gsden bile kovulabilirdi o göbekli halinden sonra,boşuna konuşuyor burdaki herkes,arda'yı türkiyede kalsa şu anki fit halinde olacağını falan düşünüyolar.

Kardesim kusura bakma ama

Eger sen de ardayi elestiriyorsan cok bos konusuyorsun

Senin dediklerin de gitmesinin mantikli oldugu yonunde

13m iyi bonservis kazandirdigi yonunde

Ki gorusleri destekliyor

Sen de bu sekilde dusunuyorsan soylediklerime alinma

Hem boyle soyleyip hem de gitti bizi satti diyenlere lafim

benim için son anda yaptığı ihanetin gram önemi yok
    arda galatasarayda son dönemde göbeği sabrinin aynısıydı
    afedersin bi tarafını kaldıramıyordu,adam kovalayamıyordu,kendine bakmıyordu
    yüzü bile şişmişti adamın bildiğin obez konumuna gelmişti.
    yabancı ülkeye gidip,full atrenman yapan adam,galatasarayda bu haldeyse,benim galatasaraylı arda'ya saygı duyma şansım yok.
    galatasaraylıysa galatasaray'ın başarısı işin çalışacak . gstv spikerinden ayrılıp,sinemle gezerken,yemekleri göbeğe indirirken biz hatırlarız gece kulüplerinden çıkışını her gece.

• Ardayi vakti zamaninda her seyine ragmen cok savundum ama 2 sey var artik nefret etmeme sebep ilki sakat baros trabzon deplasmaninda tribundeyken ayni gun sakat arda sinem ile barda goruntulendi. Digeri de bizden gitmez 3 4 ay gibi kisa surede 8 kilo vermiş olmasi.

Madem cok Galatasaraylisin o gibegi burada eriyecektin. Gozunun icine bakan milyonlar varken bu ulkede kendini saliyorsun.

Taraftarligi nasil bilmem ama galatasaray icin oynadigi futbol potansiyelinin belki de %30u ancak eder. Dolayisiyla yaziklar olsun

• Ardanın profesyonel seviyede daha iyi bir kulübe gitmesi ile ilgili bir derdim yok, üstüne para da kazandırdı, El Turco dedirtti orada kendine bizi temsil etti vs... bunlar güzel şeyler. Ama Arda'yı karakteri bakımından hiç sevmem. Bana kalırsa şov dünyasını futboldan daha önde tutan birisi, futbolu bırakınca eminim ki antrenörlük yerine yorumculuk, Acun'un bilimum programları, ne biliyim veteran halı saha maçlarında falan görürüz. Bol bol tartışır milletle adeta küçük bir Fatih Terim. Bana göre nabza göre şerbet veren, kameralara oynayan, samimiyetsiz biri... Ve umarım GS'de herhangi bir pozisyonda görev almaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

arda'nın caneri dövmesi dışında gsye faydası yok boş boş konuşmasın,manisada oynasa atletico onu hayatta almazdı,yatsın kalksın gsli olduğuna dua etsin

• Bu adam tam şovmen. Ntvspor röportajında iyice belli oldu. 2 lafından biri "ben barçada oynuyorum." Yukarda söylenen gibi bir yarışmada juri olur çıkar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  •  Arda Turan'dan Takipçisine Büyük Ayar

Onu her zaman 66 Çamurlu ile hatırlayacağım...

Kaptanlık ve 10 numara yükünü pek kaldıramadı yurtdışına gitmekle doğru

yaptı burada 1 sezon daha kalsa bitirirdi kendini...Kendisinden son zamanlarda haz etmem fakat sosyal medya

cart curt ile uğraşmayıp futbola odaklansa daha başarılı olacak.
  • quote:

Takım ligi 8. bitirdi

Yeni yapılanma başladı

Yeni td

Yeni başkan

Yeni transferler

Kimse kusura bakmasın.

Giderek nekadar doğru bir karar verdiğini geldiği noktadan görüyorsunuz , bu da yazdıklarını çürütüyor. Avrupada başarılı olup ulkeyi temsil etmesi bile bizde kalmasından daha değerlidir . Bunu kavrayamayıp adam olsa gitmezdi lafları etmek biraz cahilce laflar oluyor.

Bir düşünün sizde çok seviyorsunuz takımı ve aynı teklif size gelse asla hayır demezsiniz , türkiyede her 2-3 sezonda bir takımlar bastan aşağı yenileniyor bu kalması için basit bir neden değilmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

quote:

Takım ligi 8. bitirdi

Yeni yapılanma başladı

Yeni td

Yeni başkan

Yeni transferler

Kimse kusura bakmasın.

Giderek nekadar doğru bir karar verdiğini geldiği noktadan görüyorsunuz , bu da yazdıklarını çürütüyor. Avrupada başarılı olup ulkeyi temsil etmesi bile bizde kalmasından daha değerlidir . Bunu kavrayamayıp adam olsa gitmezdi lafları etmek biraz cahilce laflar oluyor.

Bir düşünün sizde çok seviyorsunuz takımı ve aynı teklif size gelse asla hayır demezsiniz , türkiyede her 2-3 sezonda bir takımlar bastan aşağı yenileniyor bu kalması için basit bir neden değilmi.

Seninle ayni gorusteyiz

Bende ayni seyleri yazdim

Bu duruma ne diyorsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

quote:

Takım ligi 8. bitirdi

Yeni yapılanma başladı

Yeni td

Yeni başkan

Yeni transferler

Kimse kusura bakmasın.

Seninle ayni gorusteyiz

Bende ayni seyleri yazdim

Bu duruma ne diyorsun

sen de başkalarına özenip cümleleri alt alta yazarak farklı olup popüler olmaya çalışmaktan vazgeç bi

• Çok konuşmasa iyi çocuk aslında

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.