Şimdi Ara

Arda Turan geri dönüyor (Terim yönetimi ikna etti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Süper Lig'de zirve yarışında kritik maçlara çıkan Galatasaray bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Sarı Kırmızılı ekipte ise bir süredir Arda Turan belirsizliği yaşanıyordu. Tecrübeli futbolcu her seferinde geri dönmek istediğini kamuoyu ile paylaşmıştı. Bugün ise flaş bir haber geldi ve Galatasaray cephesinden Arda Turan'a onay çıktı.
    Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in ara transfer döneminde istemesine rağmen yönetim engeline takılan Arda Turan, sarı kırmızılı formaya çok yakın. Barcelona ile sözleşmesi 1 Temmuz’da resmen sona eren ve Arda, Fatih Terim ile Mustafa Cengiz’in görüşme sonrasında nihai karara varıldı. Sezon sonunda resmi imzaların atılması planlanıyor. Terim'in bu konuda yönetimi ikna ettiği öğrenilirken, bir aksilik yaşanmadığı takdirde, Arda Turan Galatasaray'a dönüşünde 66 numaralı formayı terletecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TornadoSpin -- 5 Temmuz 2020; 23:19:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arda mi? Bu adam varken karakterli ve onurlu bir futbol oyunu beklemek tamamen farazi. Umarım gelmez, gelirse Allah kurtarsın.

• Herif gelmek için bu kadar fırıldak çevirdi, taklalar attı, gelsin kendini iyice rezil edip emekli olsun. Bize, Beşiktaş'a, size yamamaya çalıştılar senelerce, sizin elinizde kaldı demek ki.
  • bu sene sırf su belhanda var diye digiturku iptal ettirdim. pc den arka planda aciyorum maclari korsan olarak. izlemiyorum dinliyorum sadece iş yaparken.

arda gs den içeri girdiği an hiç bir şekilde maçları takip etmeyeceğim. gözümde efsane olan fatih hoca da o saatten sonra biter benim için.
  • Altına imzamı atarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla Belhanda, Feghouli, Arda bir arada olacaksa başımıza çok dert açarız. Tutar kaptanlık da verirler belli olmaz. Diagne, Babel gibi adamlar satılmazsa bunlar da eklenirse yandık ki ne yandık. Takımlar bunların üstüne oynayıp; kışkırtıp, kavga çıkarıp kart yedirirler.

Hele şu yaşlılar Selçuk, Jimmy gibi kötü topçulardan da kurtulmazsak yine dert küpü oluruz.

Kısacası takım revizyonu çok önemi bu sene. Bir de takımı erken kurmak lazım. Son dakikada kadro kurarsak yanarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 7 Temmuz 2020; 13:58:34 >
  • Arda nın futbolu bırakıp acunla beraber iş tutması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Terim hayatının hatasını yaptı, yönetimi ikna etti ama yönetim gidiyor farkında değil. Yeni gelecek mason lobisi ilk fırsatta buna tekmeyi vuracak, ağlaya ağlaya gidecek
  • Mason mu İllumünati orasını bilmemde F. T yi yollayacak bir yönetim başarılı bir icraat yapmış olacaktır. F. T kendini bırak Yönetimden Galatasaray kulubünden üstün görüyor. Hala bunun farkına varamayan çoğunluk var...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2020 hala arda turan galatasaraya gelsin diyen var.

• En son durumlar nedir geldi mi gelecek mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arda dan miğdem bulanıyor artık Galatasaray bu birde a.albayrak varken takip etmem artık.
  • Şimdi onlar düşünsün seneye kuracağımız güçlü kadro ile ligi sallayacağız. Ben martta şampiyonluk bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 19 Temmuz 2020; 17:43:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.