Şimdi Ara

Arda Turan Hayırlı Olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah gelmez şu Arda denen adam. Rıdvan ve tayfası itelemeye çalışıyor hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmesin abi ne olur ya, adam bitik gideceği yeri yok bizi karıştırmaya adamlık yapmaya geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Off getirmeyin şu eyyamcıyı ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbola odaklanan bir Arda Galatasarayda hertürlü oynar arkadaşlar. Önemli olan futbola odaklanacak mi yoksa değişik muhabbetlere mi girecek.

• maçları izlemeyi bırakırım. digiturk u iptal ettiririm direk. arda ne ya
  • Zile basıldı, Arda'yı bize itelemek için çalışmalar başladı.

Barcelona'ya gittiğinden beri yani son 2.5 senede 55 maç oynamış. Çalışkan değil. Medyatik olma peşinde. Milli takımda yaşananlara bakarsak karaktersiz bir adam. Devre arası gelirse 6-7 ay top oynamadan gelecek. Bu şartlar altında Arda'yı istemek hainliktir. Gelip işini yaparsa vıdı vıdı... Arda'nın nasıl biri olduğu ortadayken böyle bir şey beklemek.. Arda istese de bu saatten sonra sadece işine bakamaz. Ayrıca şu anki haliyle sadece işine baksa ne olur? Bizim hızlı geçiş oyunumuzda topu eveleyip geveleyip el freni olmaktan başka işe yaramaz.
  • 10 belhanda 10 fegholi 30 garry 8 gomis eder Arda. Takımın kalitesi yükselir. Sonra Fenerbahçe'ye gidince ardından küfürlu beste yapmayın

• Emre colagi alsinlar daha iyi.

• Tudor olduğu sürece rahatım, Arda form olarak hazır olana kadar şans vermez.

Kişilik olarak seversiniz, sevmezsiniz farklı ama şampiyonlar ligine gidersek takıma çok şey katar.
  • Bende ardayı sevmıyorum ama daha gelmeden bu kadar ön yargı cıdden fazla.Adamlar bas bas yabancı sınırını getırıcez dıyor.Bı kıralık getırelım belkı kafasını futbola verır,karıyerının son 3-4 senesını duzgun gecırır.Onumuzde emre b. ornegı var.Ardaya suan negatıf bakıyorum bende ama gelır takımı sırtlar bıseyler yapar herseyı unuturuz.
  • izledim programı dursun özbekin açıklamalarından çıkarım yaptılar sadece herhangi bir duyum almamışlar yani.
  • Kac para istiyorsa verelim ispanyada takilmaya devam etsin

• İtin şeyine soktuğumuz Selçuk 2 maç toparlayinca "aslında iyi oynasa 10 numara" denmeye başlandı. Arda da biraz futbola yorsa kafasını onunda lafları unutulur. Seneye ya da sonraki sene tekrar Avrupa da oynamak istiyorsa Galatasaray tek şansı.

• medya gene servise başladı kesin menajerinin bk yemsidir.
    taraftar istemiyor arda beni istemiyorlar diyor vaz geçiyor hala ısıtıp ısıtıp önümüze konuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

İtin şeyine soktuğumuz Selçuk 2 maç toparlayinca "aslında iyi oynasa 10 numara" denmeye başlandı. Arda da biraz futbola yorsa kafasını onunda lafları unutulur. Seneye ya da sonraki sene tekrar Avrupa da oynamak istiyorsa Galatasaray tek şansı.

arda kafasını futbola yoracak olsa zaten arda gelsin diye kampanyalar yapılırdı.
    kimse ardayı kötü futbol oynuyor diye istemiyor değil ki. sinsi ve hizipçi olduğu, takım içinde gruplaşma yaratacağı, siyasi durumları, medyaya karşı tutumu dolayısıyla istemiyor.
    adam 3 bin km uzaktan bütün memleketi birbirine soktu. futbol hariç her yol var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 9 Kasım 2017; 23:51:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

İtin şeyine soktuğumuz Selçuk 2 maç toparlayinca "aslında iyi oynasa 10 numara" denmeye başlandı. Arda da biraz futbola yorsa kafasını onunda lafları unutulur. Seneye ya da sonraki sene tekrar Avrupa da oynamak istiyorsa Galatasaray tek şansı.

arda kafasını futbola yoracak olsa zaten arda gelsin diye kampanyalar yapılırdı.
    kimse ardayı kötü futbol oynuyor diye istemiyor değil ki. sinsi ve hizipçi olduğu, takım içinde gruplaşma yaratacağı, siyasi durumları, medyaya karşı tutumu dolayısıyla istemiyor.
    adam 3 bin km uzaktan bütün memleketi birbirine soktu. futbol hariç her yol var.

ardanın top oynamaya niyeti olsa barcelonada kalmak için tırmalardı. GS de tutunmak içinb tırmalayacağına pek ihtimal vermiyorum. bizim çocuumuz kontenjanından pohpohlanmayı bekliyoır işte yine

• Taraftarlar istiyor. Birkaç yabancı sevdalısı istemiyor diye mi gelmeyecek.

• Sanki ATM deki Arda gelecek. Adam futbolu çoktan bıraktı bizim taraftarın da bir kısmı gelsin futbola döner burada diyor. Zamanında Emre Belezoğlu gibi bir adamın bile geri dönmesini istememiştim ki dönseydi çok ama çok fark ederdi, Arda yı asla ama asla istemem. Adam hazır olana dek kulübede oturur diyen hangi kafada yahu. Üstelik de yabancı sınırı da geliyor Arda oynatılsın diye her türlü baskı yapılır Tudor a oynatırsa takım çöker oynatmazsa bu kez de diğer yollarla takım gene çöker. Arda yı alırsa yönetim bu sene yaptığı tüm mantıklı hareketleri bir çırpıda yok etmiş olur.
    İlla yerli oyuncu oynatmaksa amaç şimdiden ara ara alt yapıdan oyuncu oynatmak bunun yöntemi.
  • Hala kafasını futbola veren bir Arda iş yapar diyen var. Yemeniz gerekenleri sayıyorum. Balık, süt ve süt ürünleri, tam tahıllı yiyecekler. Gidip topkek ve cola ile beslenince kafa düşünemiyor tabi.

Kardeşim bu Arda futbolun zirvesinde olan bir takıma gitti. Barcelona gibi bir takımda bile kafasını futbola vermeyen adam, futbol dışında her olayın konuşulduğu ligimizde top mu oynar? Adamın futbol filan düşündüğü yok. Futbolu düşünen adam olsa kendine ilk 18'de yer bulamasa bile bakar. Adam göbekli arkadaş. Sokaktaki sıradan vatandaş kendisinden daha fit. Bir futbolcu için kariyerinin en önemli olayı dünya kupasıdır. Ben dünya kupasına gitmek için kendimi yırtardım. Öyle bir atmosfer düşünülemez. Adam milli takımda bile gram top oynamadı. Oynamadığı gibi dalga geçer gibi güldü çok matah iş yapar gibi. Gidemememiz kesinleşince son maç batan gemiyi ilk fareler terkeder misali çıktılar gittiler mili takımdan. İşin ucunda prim olsa o maçada çıkardı.

Arda Turan değil Galatasaray ülke sınırlarından bile geçmemeli. Çok istiyorsa Aziz kankasının takımına gitsin.

• Arda iyi olsa, basin fbye isterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 10 Kasım 2017; 22:9:2 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.