Şimdi Ara

Arda Turan Hayırlı Olsun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hani bir takım yönetim ve td tarafından bu kadar baltalanır...

biri gelir işleyen sistemi bozar

diğeri gider arda'yı alır

ya arkadaş defalarca yazıldı tepki gösterildi bu ADAM bu takımda istenmiyor....Niye zorluyorsun neden niçin ?Gelme şu saçma medyanın gazına o medya ki Fenerli Bjkli medya .2 aydır kuyunu kazıyor en ufak hatanda Fenerli yorumcular ölü gibi yorum yapıyor.Fenerin hoca istifa ettip deyip telefon kapatıyor adamlar olur öyle duygusal diyorlar :((((

Yarın Arda konusunda da aynısını yapacaklar Gs'nin çocuğuuuuuuuuu deyip başlayacaklar zırvalamaya amaç aynı Gs'ye zarar vermek.Kendi stadında kendi oyuncunu mu yuhlatmak istiyorsun bilmiyorum ki .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ısrarla "arda gsde" haberleri pompalanıyor %100 menajer işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuwetza

Kendinizi kandırmayın GS taraftarı uzun zamandır yuvadan ayrı kalan KOCA KAFA’yı özledi.
    Hadi gel de yerli çeteni oluşturup göbeği artır kral. Biraz adamlık görsün lig.

Cumhurbaşkanının dün akşamki konuşmasından sonra arda defteri kapandı yani boşuna ümitlenme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 13 Kasım 2017; 8:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

sezon başı istemiştim kamp yemişken iş yapardı 6 aydır yatan adamı ne diye alıyorsun,umarım bedava kiralanıp maaşının yarısını barca ödeyecek şekilde alırlar

yok bi de üstüne para versinler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

sezon başı istemiştim kamp yemişken iş yapardı 6 aydır yatan adamı ne diye alıyorsun,umarım bedava kiralanıp maaşının yarısını barca ödeyecek şekilde alırlar

Arda menajerlik oyunları hariç bir takım neden alsın ?? Adam resmen bitti oynamıyor ki

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

çok örneği var bu tarz para içinde yüzen takımlar kadro dışı topçularını maaşının büyük kısmını ödeyip gönderir
    biz yapmıyoruz sanki maaşını ödeyip gönderme olayını
  • Umarım gelmez Arda. Arda'yı medya ve eşi dostu yalnız bırakmaz kesin.

Kebapçı, restaurant, gece kulübü açılışlarında devamlı Arda'yı görebiliriz. Aziz Yıldırım'ın "Lan Arda sen de mi buradaydın?" sözünü hiç unutmuyorum.

Arda ne kadar kendini futbola vereceğim dese de her hafta tartışma konusu olacak ve burada inanılmaz yıpratılacaktır.

Arda iyi Galatasaraylı'dır ama Fenerbahçe'ye devre arası gitse inanın şaşırmam.
  • Gelmez gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

ısrarla "arda gsde" haberleri pompalanıyor %100 menajer işi.

demedik mi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.