Şimdi Ara

Arda Turan ı kim seviyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siyasi gorusleri beni baglamaz ztn siyaset konusmam ben bir turkle 2 tarafta cok asiri canavarlasmis durumda. Her insanin siyasi gorusunu ifade etme ozgurlugu olduguna inaniyorum ben seviyorum ardayi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Siyasi mevzular dönüyor diye adamı hemen gömmeye başlamışsınız, adam istediğine istediği oyu atar bunda serbest tıpkı sizin gibi buna herkes saygı göstermeli...

Gelelim konuyu açan arkadaşın tespitlerine, nerede Nihat sevincimiz derken ? Bu adamın kağıt üstünde Nihat'tan daha fazla başarı yaşadığı ortada, Tugay mevzusu nedir ya ? Ne yaptı bu adam Avrupa'da ? O dönem avrupa uzun soluklu kaldı, fakat ne yaptı ?

Arda Turan Atletico Madrid ile la liga gibi Barcelona Real Madrid ambargosu olan ligde şampiyon oldu, Şampiyonlar ligi finali gördü, avrupa kupaları kazandı, 40 m euro bonservisle Barcelona transferi gerçekleşti. Daha ne olması gerekiyor ?

Adamı kişilik karakter ve tercihlerinden dolayı sevmeyebilirsiniz, fakat başarılarına saygı duyun... Aynı saçmalık Fatih Terim üstünden de yapıldı, yok karakteri şöyleymiş yok böyleymiş. Fakat mevzu futbol olunca herkes susuyor, lafı çeviriyor.

Sıkıntı siyaset değil , Nihat Tugay gibi isimler de istediği oyu atabilir burası bizi ilgilendirmiyor.
    Ben Arda'ya saygı da duyuyorum lakin bu saygım onun ekran önüne gereksizce fazla çıkmasına neden olmamalı.
    İşte asıl sıkıntı dediğin yerde, Nihat kağıt üstünde daha başarısız ama biz onunla daha fazla sevindik.
    Tugay çok daha başarısız ama onun az çevrede olsa bile yakaladığı sağlam saygınlık bizim için daha değerliydi.
    Arda'da ise Barçada olmasına rağmen hiçbir gurur duygusu yaratmadı bizim insanımızda.
    Nedeni ise dediğin gibi siyaset tercihi değil yapmacıklığı, gereksiz hareketleri, her yere kafasını sokması ..
    Sanki futbolcu değil tv8 de talk show programcısı adam, itici mi itici adam.
    Konudan anlaşıldığı üzere Galatasaraylı arkadaşlar da itici buluyor o zaman sorun bizde değil Arda'da...
    Hatta biraz daha ileri gideyim Arda barçada oynuyor ama ileride hiçbir zaman Türk futbolunun efsanesi
    tarzında hatırlanmayacak Arda. Kendi kendinini bitirdi adam, doğrusu biz kendimizce düşünüyoruz bunu.
    Arda sonradan spor programına yorumcu olur, TFF de başkan olur, statlara ismi verilir milyon dolarlar kazanmaya
    devam eder lakin bu halkın sevgisinden dolayı olmaz, yalana yalana yükselmesinden dolayı olur.

• futbolunu sevmem ama siyasi duruşu takdirimi topluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Siyasi mevzular dönüyor diye adamı hemen gömmeye başlamışsınız, adam istediğine istediği oyu atar bunda serbest tıpkı sizin gibi buna herkes saygı göstermeli...

Gelelim konuyu açan arkadaşın tespitlerine, nerede Nihat sevincimiz derken ? Bu adamın kağıt üstünde Nihat'tan daha fazla başarı yaşadığı ortada, Tugay mevzusu nedir ya ? Ne yaptı bu adam Avrupa'da ? O dönem avrupa uzun soluklu kaldı, fakat ne yaptı ?

Arda Turan Atletico Madrid ile la liga gibi Barcelona Real Madrid ambargosu olan ligde şampiyon oldu, Şampiyonlar ligi finali gördü, avrupa kupaları kazandı, 40 m euro bonservisle Barcelona transferi gerçekleşti. Daha ne olması gerekiyor ?

Adamı kişilik karakter ve tercihlerinden dolayı sevmeyebilirsiniz, fakat başarılarına saygı duyun... Aynı saçmalık Fatih Terim üstünden de yapıldı, yok karakteri şöyleymiş yok böyleymiş. Fakat mevzu futbol olunca herkes susuyor, lafı çeviriyor.

Zaten buradada konuşulan kişilik dostum. Paraya ve güce tapan... Her devrin insanı...

O konuda kimseyi savunmam dostum, haddim değil...Arda seviyor böyle şeyleri, eleştirilmesi doğal o yüzden ben sadece futbol tarafını söyledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Sıkıntı siyaset değil , Nihat Tugay gibi isimler de istediği oyu atabilir burası bizi ilgilendirmiyor.
    Ben Arda'ya saygı da duyuyorum lakin bu saygım onun ekran önüne gereksizce fazla çıkmasına neden olmamalı.
    İşte asıl sıkıntı dediğin yerde, Nihat kağıt üstünde daha başarısız ama biz onunla daha fazla sevindik.
    Tugay çok daha başarısız ama onun az çevrede olsa bile yakaladığı sağlam saygınlık bizim için daha değerliydi.
    Arda'da ise Barçada olmasına rağmen hiçbir gurur duygusu yaratmadı bizim insanımızda.
    Nedeni ise dediğin gibi siyaset tercihi değil yapmacıklığı, gereksiz hareketleri, her yere kafasını sokması ..
    Sanki futbolcu değil tv8 de talk show programcısı adam, itici mi itici adam.
    Konudan anlaşıldığı üzere Galatasaraylı arkadaşlar da itici buluyor o zaman sorun bizde değil Arda'da...
    Hatta biraz daha ileri gideyim Arda barçada oynuyor ama ileride hiçbir zaman Türk futbolunun efsanesi
    tarzında hatırlanmayacak Arda. Kendi kendinini bitirdi adam, doğrusu biz kendimizce düşünüyoruz bunu.
    Arda sonradan spor programına yorumcu olur, TFF de başkan olur, statlara ismi verilir milyon dolarlar kazanmaya
    devam eder lakin bu halkın sevgisinden dolayı olmaz, yalana yalana yükselmesinden dolayı olur.

Karakter ve kişilik tarafını savunmak bana düşmez, ben sadece futbol kısmını yorumladım. Fakat adama saygı duymuyorsunuz, Türk futbolunun şuan yaşayan efsanelerinden biri olmuş durumda, Türkiye'den yetişmiş hiç bir Türk futbolcu o seviyede onun gibi başarılara imza atmadı.

Adamın itici olması, birden fazla kişi tarafından itici bulunması yaptıklarını değiştirmez. Galatasaray'a para kazandırarak gitti, kimseye doğrudan saygısızlığı yok, aksine adamın yatak odasına kadar eleştirdiler...

Fakat bu ülkede göz önünde olunca saçma sapan eleştirilere hedef oluyorlar, adam itici olabilir, tarzı hoşuna gitmeyebilir fakat sırf bu yüzden yaptıklarını görmezden gelemezsin. Sen mevzuyu buna getiriyorsun...

Sahtekarlık mı yaptı ? Ülkemizi herhangi bir noktada utandırdı mı ? Adam futbolunu oynuyor, popüler bir futbolcu ve her tvde olması onu istemeleri doğal...Neden çıkmasın ki ? Yani bunun için bir koşul mu var. Adam iticiymiş yok birilerini yalıyormuş vs vs...Bu onun tercihi ve saygı duyulmalı

• ben seviyorum ardayı.

siyasi görüşü beni ilgilendirmez ben futboluna bakarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben soğudum kendisinden gerek tavşan gibi heryerden çıkması, gerek fatih hocaya diklenmesi, gerekse acunun tayfası olarak siyasi mevzularda cephe alması.
  • 6,2 milyon takipçisi olan adamı donanım haberden 20 kişi sevse ne olur sevmese ne olur, adamın çokta umurunda. Madrid'e gitmeden önce sağlam saydırıyordum kendisine ama şu an geldiği noktaya saygı duyuyorum.
  • Mor forma mevzusunda karakterini belli etmişti zaten eğer kişiliğini seven bir galatasaraylı varsa galatasaraya saygı duymuyor, değer vermiyordur.
  • Tıraşı kesin de adamın "evet" diye haykırmasını içime sindiremiyorum deyin, azcık delikanlı olun.

Hayranım Arda'ya, siyaseti öyle güzel kullanıyorki... Zaten siyaset dediğin şeyin sana bi faydası dokunmuyorsa ve sen illede aynı yoldan gidiyorsan olsan olsa sığırın en önde gideni olursun. Devir, iktidara yakın olma devri. Bakın, bi Allah'ın kulu açık açık hayır diyebiliyor mu? Konserleri iptal olur, dizileri erken final yapar, futbolcuysa kulüpsüz kalır...

Arda mal mı bu ülkeyi terk etmesine neden olanlara kendini sevdirmeye çalışsın? Şimdi onlar korksun Arda'dan.
  • takımın anası ağladığı zamanlarda takımının yanında olması gereken kaptan(?) sevgilisi için sinema kapattırdığı zamandan beri sevmiyorum, hoş o zamanları hatırlayanlar bilir kaptan olması bile şaibeli takımda arda mı ayhan mı kaptan olmalı oylaması yapılmış ayhan daha çok oy almış adnan polat yinede ardayı kaptan yapmıştı yani o zamandan pohpohlanmış şişirme biri..
  • Ya şu adamı milletvekili yapın da kurtulalım. Futbolu ile değil siyasi ve saklabanliklari ile ön çıkan adamin neyini seversiniz tam bir sovmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz renklere aşığız, kişilere değil.

(Dum tıss)

• Ben severim Ardayı ama keşke mesleğine siyaseti karıştırmasaydı.

• Arda'dan hiç hazetmiyorum fenerbahçenin euroleague maçına gittiği zaman fb tv'ye çıktığı zaman şimdi de siyasi kimliğinden dolayı daha da nefretim katlanmış durumda milyon eurolar kazanan hayatında hiçbir derdi tasası olmayan insan çıkıp da evet diyorummm acun abiyi de cb yi de ço kseviyorumm dememeli 15 yıldır görüyoruz zaten bu noktada 1500-2k civarı maaş alan birinin fikri mi daha gerçekçidir yoksa yıllık kazancı milyon euroları bulan birisinin mi düşünmeye davet ediyorum ama şöyle bir durum da var çocukluğumdan hatırlarım arda kornerden bile gol atmıştı ona rağmen serhat uluerenin bir programı vardı özellikle arda sakat olduğu zaman hep onu konuştular dedikodusunu yaptılar yani haftanın 3 günü arda'dan şu skandal bilmem ne falan çok fazla üstüne gittiler fatih terim ile bile bu psikolojik sorunu aşamamış ki sessiz sedasız gitti inter hazırlık maçında oynamıştı birkaç gün sonra tak diye haberlerde görmüştüm yani demem o ki sattı gitti tarzından laflar ederken biraz düşünün derim az önce programını söylediğim adamlar hala dedikodu yaparak rating topluyor spor ile alakaları yoktu, yok, olmayacak yani

• Ben severim ardayı, Türk futbol tarihinin en kariyerli oyuncusu heralde, şampiyonlar ligini de alır barcelonadan gelmeden, bu sene de baya fırsat buluyor epey golü var, siyasi olaylara karışması kendi tercihidir ama karışmasa daha iyiydi bence, yine de siyasi görüşü yüzünden nefret edecek değilim, ailemin bile çoğuyla siyasi görüşüm farklı, napim onlardan da mı nefret edeyim

• 3 gün öncesine kadar severdim şimdi nötr

• Ben seviyorum.
  • Hani euro 2016'da nalları toplayıp, herkesten hesap soracağım diyordu? Sorabildi mi acaba primci hesapları?

Sevmek az kendisinden nefret ediyorum. Yırtık don misali her yerden çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Hani euro 2016'da nalları toplayıp, herkesten hesap soracağım diyordu? Sorabildi mi acaba primci hesapları?

Sevmek az kendisinden nefret ediyorum. Yırtık don misali her yerden çıkıyor.

Kendisinin 2 katı yaşındaki adamın boğazını sıkarak hesap sormuş.

Yine yaptı yapacağını...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.