Şimdi Ara

Arda Turan ı kim seviyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konularda görüyoruz , rakip takım taraftarı zaten pek sevmiyor acaba Galatasaray taraftarı da mı sevmiyor?

Bana rakip takımda oynamış oyuncu olmasından öte itici geliyor bu adam, konuşması kişiliği ekranlara gereksizce fazla çıkması..
    Hatta düşündüm de adam Barça da oynuyor (ki hala şaka gibi geliyor) ben hiç gururlanmadım bu adamdan.
    Nerede o Nihat la sevincimiz, nerede Tugay la gururumuz. Arda Barça'da ama hiç duygum yok.
    Hatta geçen konularda dikkat ettim Hakan Şükür bile daha çok saygı duyuluyor olabilir Galatasaraylılar arasında...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten pek sevmezdim bugünden itibaren gözümdeki değeri sıfırın altında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda Turan bizim için döner ve kebap düzeyinde milli gururdur.

• Çok yapmacık buluyordum son video olayıyla zaten itibarı kalmadı

• Bu adam kadar şovmen birisi var mı ya. Nefret ediyorum. Yalaka sovmenden baska bir şey değil.
  • Hakan Şükür,futboldan başka hiçbir şey ile gündeme gelmedi. İşini yaptı,efsane oldu ve gitti. Sonraki yaşantısı bizi ilgilendirmez. Bu herif transferin son günü,kamptan kimseye gözükmeden kaçarak gitti. Şovmen olmaya çalıştı,itici konuşmalar yaptı. Gittiği günden beridir düşüncem aynı;

"Sevmiyorum."

Fifada bile Barcayı aldığımda 18 den çıkarıyorum.

• Yazın hesap soruyordu son hatırladığım mevzusu odur. Vitaminsizdir bizi delirtmiştir ama Emre Çolak bile çok çok önde gelir. Hatta Lorik Cana mı Arda mı sorusunun cevabı Cana olurdu, onun sayesinde Muslera bize geldi.

"Bana göre" Arda futbol dünyasında Hagi'nin golüne sevinen top toplayıcı çocuk olarak doğdu, 66 numaralı formasıyla büyüdü, GS deki 10 numara formasıyla yetişkin oldu, Kaptan olmasıyla orta yaşa geldi, Avrupa macerasına yelken açtığında (artık GS ile bir bağı kalmadığından benim için) yaşlandı, Euro 2016 rezillikler silsilesinde de vefat etti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Barış Alper'in yeni aşkı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sürekli gündem olma çabasında olan yalaka
  • Çok severdim ama artık tiksiniyorum her yerden fırlıyor itici herif

• 66 numaralı formayı giyerken en sevdiğim futbolcuydu. Son 2-3 yıldır kademe kademe nefret etmeye başladım ve şu an doruk noktasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 26 Ocak 2017; 2:12:39 >
  • Sürekli gündemde olma çabası yüzünden nefret ediyordum, son olaylarda tuzu biberi oldu. All star maçında basketbolcular benchte beklerken Arda'nın girmesi, ayağıyla üçlük denemesi yüzünden maçı kapatmıştım.
  • Muhtemelen sadece annesi, babası ve ajunnn abisi.

• Sevmem yalağın teki

Fifa da bile kadroya almam acaip itici geliyor kendisi

• Ntvspor

• Futbol dışında her yerde görüyoruz. 10 sene sonra milletvekili ya da federasyon başkanı olur.

• Siyasi mevzular dönüyor diye adamı hemen gömmeye başlamışsınız, adam istediğine istediği oyu atar bunda serbest tıpkı sizin gibi buna herkes saygı göstermeli...

Gelelim konuyu açan arkadaşın tespitlerine, nerede Nihat sevincimiz derken ? Bu adamın kağıt üstünde Nihat'tan daha fazla başarı yaşadığı ortada, Tugay mevzusu nedir ya ? Ne yaptı bu adam Avrupa'da ? O dönem avrupa uzun soluklu kaldı, fakat ne yaptı ?

Arda Turan Atletico Madrid ile la liga gibi Barcelona Real Madrid ambargosu olan ligde şampiyon oldu, Şampiyonlar ligi finali gördü, avrupa kupaları kazandı, 40 m euro bonservisle Barcelona transferi gerçekleşti. Daha ne olması gerekiyor ?

Adamı kişilik karakter ve tercihlerinden dolayı sevmeyebilirsiniz, fakat başarılarına saygı duyun... Aynı saçmalık Fatih Terim üstünden de yapıldı, yok karakteri şöyleymiş yok böyleymiş. Fakat mevzu futbol olunca herkes susuyor, lafı çeviriyor.

• Futbolculuğunu da beğenmiyorum kişiliğini de beğenmiyorum. Yalakadan başka bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Siyasi mevzular dönüyor diye adamı hemen gömmeye başlamışsınız, adam istediğine istediği oyu atar bunda serbest tıpkı sizin gibi buna herkes saygı göstermeli...

Gelelim konuyu açan arkadaşın tespitlerine, nerede Nihat sevincimiz derken ? Bu adamın kağıt üstünde Nihat'tan daha fazla başarı yaşadığı ortada, Tugay mevzusu nedir ya ? Ne yaptı bu adam Avrupa'da ? O dönem avrupa uzun soluklu kaldı, fakat ne yaptı ?

Arda Turan Atletico Madrid ile la liga gibi Barcelona Real Madrid ambargosu olan ligde şampiyon oldu, Şampiyonlar ligi finali gördü, avrupa kupaları kazandı, 40 m euro bonservisle Barcelona transferi gerçekleşti. Daha ne olması gerekiyor ?

Adamı kişilik karakter ve tercihlerinden dolayı sevmeyebilirsiniz, fakat başarılarına saygı duyun... Aynı saçmalık Fatih Terim üstünden de yapıldı, yok karakteri şöyleymiş yok böyleymiş. Fakat mevzu futbol olunca herkes susuyor, lafı çeviriyor.

Zaten buradada konuşulan kişilik dostum. Paraya ve güce tapan... Her devrin insanı...

• Acun ve çevresini sevmiyorum.
  • Ben severim. Çok cana yakın çocuktur arda

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.