Şimdi Ara

Arda Turan için Süper İddia (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barca ne yapsın Arda'yı? anca orada Messi'nin ayakkabısını taşır.
  • Yaa ben de bizim milletin bu hiç birşey beğenmeme olayına hayranım.
    Kardeşim siz yıllar önce de atletico ne yapsın Arda'yı, sakat adamı kim alır demediniz mi? Ama Arda atleticoya imza attığı gün İspanya'da şampiyonluk için geldim dedi ŞL kupasını da son dakikada kaybetti. Siz o bunu dediğinde de "hahaa İspanya'da şampiyon olacakmış" dediniz.
    Hatta yıllar önce sizin gibi düşünen başkanınız emreye kim alır lan seni dediği için gitti İnter'e imza attı. Bak iyi okuyun İNTER.
    O yüzden Arda Barcelona'ya gidebilir. Oynar ya da yedek kalır bilemem, ancak Barça da yedek olması bile ülkenin gelmiş geçmiş en kariyerli oyuncusu yapar onu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barcelona'nın transfer yasağı var devre arasına kadar
  • ocak a kadar top oynamayacağını bile bile gitmez bence..belki gider..o periyotta kiraık bize gelse bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: fathgoz

Yaa ben de bizim milletin bu hiç birşey beğenmeme olayına hayranım.
    Kardeşim siz yıllar önce de atletico ne yapsın Arda'yı, sakat adamı kim alır demediniz mi? Ama Arda atleticoya imza attığı gün İspanya'da şampiyonluk için geldim dedi ŞL kupasını da son dakikada kaybetti. Siz o bunu dediğinde de "hahaa İspanya'da şampiyon olacakmış" dediniz.
    Hatta yıllar önce sizin gibi düşünen başkanınız emreye kim alır lan seni dediği için gitti İnter'e imza attı. Bak iyi okuyun İNTER.
    O yüzden Arda Barcelona'ya gidebilir. Oynar ya da yedek kalır bilemem, ancak Barça da yedek olması bile ülkenin gelmiş geçmiş en kariyerli oyuncusu yapar onu.

Rüştü ? Hamit ?

Öyle olmuyor o işler

• abı ardayı kayaslama yapıyorlar gsdeyken göbekli şimdi kaslı diye.adam göbeklıyken daha iyi oynuyordu
  • Arda orta sahada xavi nin yerine oynayabilir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

Orijinalden alıntı: fathgoz

Yaa ben de bizim milletin bu hiç birşey beğenmeme olayına hayranım.

Rüştü ? Hamit ?

Öyle olmuyor o işler

Neymiş o olmayan ?

• Adama burda balon dediler, kim ne yapsın Arda'yı dediler,
    ATM haberleri çıktı kim versin 13 milyon Arda'ya dediler, sırtımda taşırım dediler,
    ATM'ye gitti başarısız olur top filan oynayamaz dediler,
    UEFA kupasını aldı, CL finaline çıktı, şampiyon oldu.

Aynı adamlar hala Arda'ya çamur atma derdinde.Komik duruma düşüyorsunuz yapmayın şampiyonlar.
  • Arda pas oyununu iyi oynar ama Barcelona'da oynuyorsan bir de çok hızlı olman gerekir.
    İleri üçlüde Neymar, Messi, Suarez var. Arda da hücum özellikli bir futbolcu, nerede oynayacak bu adam.
    Barcelona'nın kontrollü oyununda iş yapabilir belki ama ofansif futbolunda yer bulamaz bence.
    Haberin de yalan olduğunu düşünüyorum.
  • 4-3-3 taktik.
    ileride forvet. oynayamaz.
    sağda solak oyuncu. messi var. pahalı yedeğe ihtiyaç yok. adam sakatlanmıyor, yorulmuyor.
    solda sağ ayaklı oyuncu. neymar var. yedek için bir sürü oyuncu var. yedekleri senede en az 10 gol atıyor.
    orta saha temposunu zaten kaldıramaz.

kısacası senede 46 maçta 3 gol, 5 asist yapan birisi sürekli atak yapan büyük takımlarda oynayamaz.
    bence onun için en iyisi atm, juve gibi takımlar.
  • Bu Arda Hırvatistan maçının rövanşına gitmemek için bilerek kart görüp cezalı duruma düşen Arda dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Adama burda balon dediler, kim ne yapsın Arda'yı dediler,
    ATM haberleri çıktı kim versin 13 milyon Arda'ya dediler, sırtımda taşırım dediler,

Aynı adamlar hala Arda'ya çamur atma derdinde.Komik duruma düşüyorsunuz yapmayın şampiyonlar.

Aynen.Şuan Barça hariç dedikodusu çıkan tüm takımlarda ilk 11 oynar istatistiği yok diye yerin dibine sokuluyor.Hagi'nin çok mu iyiydi istatistikleri yada Zidane'ın istatistikleri Messi'nin Ronaldo'nun yanından geçebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

ocak a kadar top oynamayacağını bile bile gitmez bence..belki gider..o periyotta kiraık bize gelse bari

Nerede o günler. Bize gelse uçarız.
  • barcelonaya giden rüştü kadar bile forma giyemez giderse para için gitmiş olur bu da kendine yazık ettiğini gösterir
  • Sahsen, Arda icin super iddia Gs'ye gelecegine iliskin iddiadir, keske gelse

• quote:

Orijinalden alıntı: sieve

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Adama burda balon dediler, kim ne yapsın Arda'yı dediler,

Aynen.Şuan Barça hariç dedikodusu çıkan tüm takımlarda ilk 11 oynar istatistiği yok diye yerin dibine sokuluyor.Hagi'nin çok mu iyiydi istatistikleri yada Zidane'ın istatistikleri Messi'nin Ronaldo'nun yanından geçebilir mi?

Tamam Arda iyi hoş futbol oynuyor ama Laliga da oynuyor... Fakat orada bile ilk sene hariç sonraki seneler 60-70 de el belde pili bitik oynadı, sırıtmadı çünkü tekniğini kullandı ve laliga buna müsait. İkili mücadele az sert girme yok herkes açık oynuyor. Gitsin Epl ye Seri A ya bak bakayım nasıl ertini çıkartıyorlar. Bu liglerde oynayamaz demiyorum aman Atm deki performansının kolay kolay veremez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Barselonanin transfer yasagi bitmediki hepiniz trollenmisiniz

• Neymar'ı mı kesecek Messi'yi mi? Barcelona kariyerinin sonu olur, Türkiye'ye yollanır. İlk 11 oynamayacağı takıma gidiyorsa yatmaya gidiyordur. Ben Iniesta'yı keserim diyorsa orta sahada, buyrun kessin.
  • Arda Turan Liverpooldan öteye gidemez ne Barçası ya ne yapsın Barça bu adamı? Ne yaptı geçen sene yedek kalmaktan başka.Şampiyon oldukları sene olsa tamam diyeceğimde bu sene milli yedek olarak Türkiye milli takımında rezil olarak nasıl gider Barcelonaya? Arda son 1 senen kaldı bu sene yeni takımında başarılı oldun oldun, olamadın seneye Galatasaraya 1 temmuzda imzaya gelirsin ülkemi çok özledim diyerek. Ha bu senede Liverpool,belki Juve, Milan %20 Arsenal veya PSG dışında bir yer olacağını düşünmüyorum.Barcelona falan hikaye.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.