Şimdi Ara

Arda Turan için Süper İddia (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Şu Arda kadar overrated bir adam yok ya. Eyvallah son zamanlarda ulkemizin cikardigi en iyi yetenek ona lafim yok da Barcelonada iyi bir yedek olur en fazla. Bu adam bizde ilk ciktiginda şahane top oynuyordu herkesi ipe dizerdi kanatta. Sonra atleticoya gidince ne olduysa bir hantallasti agir modda oynamaya basladi.

Bence de ziyadesiyle ovareytıd.
  • Arda'nın Barcelona'ya transfer olacağı iddiası basında daha çok çıkmaya başladı. Transferi halinde ilk devreyi ya Barcelona B takımnında ya da Galatasaray'da geçireceği söyleniyor. Keşke gelse keşkeee. Bir de sağ bek alsak yeter Arda gelirse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Şu Arda kadar overrated bir adam yok ya. Eyvallah son zamanlarda ulkemizin cikardigi en iyi yetenek ona lafim yok da Barcelonada iyi bir yedek olur en fazla. Bu adam bizde ilk ciktiginda şahane top oynuyordu herkesi ipe dizerdi kanatta. Sonra atleticoya gidince ne olduysa bir hantallasti agir modda oynamaya basladi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Kaç gündür gözüme batıyor yazmıyorum. Ziyadesiyle demiş ardından da ovareytıd demiş. Çözemedim. Alıntıladığı mesajda overrated yazmasına rağmen!!!

Ovırreytid dese neyse de ovareytıd ne ????

• vay be hortlatayım bari
  • hahah herkesi kapaklamıs arda :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

Arda Turan Liverpooldan öteye gidemez ne Barçası ya ne yapsın Barça bu adamı? Ne yaptı geçen sene yedek kalmaktan başka.Şampiyon oldukları sene olsa tamam diyeceğimde bu sene milli yedek olarak Türkiye milli takımında rezil olarak nasıl gider Barcelonaya? Arda son 1 senen kaldı bu sene yeni takımında başarılı oldun oldun, olamadın seneye Galatasaraya 1 temmuzda imzaya gelirsin ülkemi çok özledim diyerek. Ha bu senede Liverpool,belki Juve, Milan %20 Arsenal veya PSG dışında bir yer olacağını düşünmüyorum.Barcelona falan hikaye.

Aynen hocam bencede Barca falan hikaye Arda kim Barcelona kim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.