Şimdi Ara

Arda Turan: 'Kafamı bozmayın!!!!' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Attirmayin kafasini yoksa herkesten hesap sorar mazallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olasılıksız238

Ulan adam sanki küfür mü etmiş ne bu tepki. Bu adam solcu olsa, gerekli gereksiz Atatürk paylaşımları yapsa hepiniz taparsınız. Fatih Terim de aynı şşekilde Sırf siyasi ideolojilerinden dolayı insanların başarılarını kıskanıp itibarlarını zedelemeye çalışmayın. Gereksizler. Bi tanesi de Türk futbolunun önündeki engel demiş. Fatih Terim dediğin adam olmasa, Şampiyonlar Ligi gruplarına bir Türk takımının gitmesi hayallerimizi bile süsleyemezdi.

Siyasi görüş önemli değil. Bu adamın taraftara hoş gözükmek için Fenerbahçe tribününe Samiyen'de maç başı el hareketi yaptığını da gördük. Kendisine hiç bir küfür vs. yok iken.

Önemli olan karakter.
  • Bu mesaja eklenen görseller:

Arda Turan: 'Kafamı bozmayın!!!!'

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Arda Turan , Fatih Terim , Aziz Yıldırım , Yıldırım Demirören , Kaleci volkan türk futbolunun yüz karaları . Gelişmesini engelleyen en büyük mimarlar .

Terim olmasa şuan senin san marinodan farkın yoktu looll

Sen Fatih terimin kesin akrabasısın adam kendini bu kadar savunup bu kadar büyütmüyordun kafayı fatih terimle bozmuşssun
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

quote:

quote:

Arda Turan , Fatih Terim , Aziz Yıldırım , Yıldırım Demirören , Kaleci volkan türk futbolunun yüz karaları . Gelişmesini engelleyen en büyük mimarlar .

Bir diğer teori de Terimin görev yaptığı takımlar ve zamanlarda başka bir kişi görev alsaydı Şuan İspanyadan/Barcelonadan farkımız olmayacaktı.

Buradaki San Marino örneğin sadece senin vizyonunu ve kapasiteni ortaya çıkarıyor.

Bir TD önce 4. torba bir Milli takımın başına geçsin.Bu Milli takım ondan önce son 10 yılda iki kez İngilizlere 8-0 yenilen en son 1954'te bir büyük turnuvaya katılmış olsun. Örneğin şimdinin Bulgaristan'ı, Gürcistan'ı ayarında bir takım. Bunu 42 yıl sonra Avrup Şampiyonasına götürsün. Sonra o ülkenin bir büyük takımının başına geçsin. Örneğin Levski Sofya. Levski Sofya ile 4 yıl üst üste şampiyon olduktan sonra Avrupa Ligi'ni alsın ve kadrosunda yetiştirdiği yerli oyuncuların 8-10 tanesi Avrupa'nın büyük kulüplerine gitsin. Kendisi de Fiorentina'ya yükselsin ve orada da başarılı olsun.Sonra Milan Evet Gürcistan'dan, Bulgaristan'dan Milan! Sonra onun yetiştirdiği yerli grup Dünya 3.'sü de olsun. Sonra Milan'da başarısız olup, dönsün Levski'de de başarısız olsun. 1-2 sene dinlenip 2004 ve 2006'ya katılamayan Milli Takımı EURO 2008 yarı final oynatsın. Ondan önce Yanal gidemesin, sonra Hiddink, Avcı gidemesin ama o gelip 2016'ya yine götürsün. Bu arada da en son lig 8.'si olan Levski'yi alıp tekrar 2 sene üst üste şampiyon yapsın ve CL'de çeyrek oynatıp RM'i yensin. Evet teoriler ah teoriler yok mu ah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

quote:

quote:

quote:

Yav he

Adam doğru söylüyor. 2002 dışında bütün ülke başarılarında FT var. 2002 kemik kadrosunu da FT hazırlamıştı. Adamı sevmeyebilirsiniz ama başarılarına laf atamazsınız.

Bi kemik kadro efsanesidir gidiyor... Ne saçmalıyosunuz siz ya?

Fatih terimin kurduğu takıma bi stoper bi kaleci ekleyip dünya 3.sü olundu bunu görmemek bence asıl saçmalık. Evet bir stoper bir kaleci.

• San marino olurduk diyen var ya. Biz hiçbir zaman o ayarda bir takım değildik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

quote:

quote:

Sen Fatih terimin kesin akrabasısın adam kendini bu kadar savunup bu kadar büyütmüyordun kafayı fatih terimle bozmuşssun

Bu adam bana ve ben gibi milyonlarca kişiye hayatının en mutlu günlerini yaşatmıştır öyle kolay kolay yedirmezler kimseye.

• En lanet günlerinide yaşattı ama onuda yazda bi kenara
  • quote:

En lanet günlerinide yaşattı ama onuda yazda bi kenara

Başarıszlık da olur olmaz demiyorum ama Morunho bile bazen rezil rüsva olabiliyor bunlar onu kötü hoca mı yapar?
  • morinho 10 yılda 8 yıl başarılı iki yıl başarızı fatih 10 yılda 8 yıl başarısız neyin kafası bu

Irmağın yanında bukadar duran merak etme elbet balık tutar
  • quote:

morinho 10 yılda 8 yıl başarılı iki yıl başarızı fatih 10 yılda 8 yıl başarısız neyin kafası bu

Irmağın yanında bukadar duran merak etme elbet balık tutar

8 yıl ne başarısızlığı varmış saysana? 2 GS var, yarım dönem milan var başarısız geçen 2.5 yıl. Euro 2016 başarısız falan değil başarılı da demem ama başarısız kesinlikle değil kaç senedir kaç hoca bir turnuvaya götüremezken yine terim gelip seni götürdü.
  • yav 24 takım alındı turnuvaya git bi zahmet anlamakta sıkıntımı çekiyorsun sen 24 takım alında kuzey irlanda bile geldi turnuvaya git biz zahmet turnavaya gitmek yeterli bir sebep başarızıs sayılmamak için öylemi

Kadro mühendisliği sıfır adam kayırmacık 10 oyuna etki 0

gs dışında hiç bir takımda başarısını göremedik.Milanmış milanda rezil oldu geldi baroşlar pirlolar bu adamla dalga geçiyor hala iyi hoca.

İyi hoca Şenol Hoca gibi Aykut hoca gibi olur oyun felsefesi taktiği olan hocadan olur Konyayı Bursayı yukarı çıkaran adamdan olur.18 maçta 17 galibiyetle 9 puan geriden gelip şampiyon olmayla olur.Elindeki kısıtlı imkanla yıldız şetiştirenle olur Fatih terim kimi parlatmış bu güne kadar adam kötü kadro almamışki eline habire ya milli takım ya gs verilmiş Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu ile uefa aldı diyemi en iyi hoca oluyor.

Hagiler popescular Hakan Şükürler Tugay Kerimoğulları tafarelli veya bu ayardaki kadro bu ülkede kime nasip olmuş bu güne kadar

• O kadroyu en iyi yapan Terim'di işte, bunu anlamıyorsunuz. Onlarca teknik direktör gelip geçti her yıl, sadece Terim'in eline mi iyi kadrolar geçti? Çok kaliteli oyuncuların olduğu kadrolar da vardı çoğu rezil rüsvay oldu. Terim çalıştığı çoğu senede başarılı oldu gittiği takımlarda. Diğer teknik direktörlere ver bakalım aynı kadroları aynı işi yapabilecekler mi? Boş konuşmaktan başka bir şey bildiğiniz yok. Hele de bu Fb ve Bjk'lilerin sırf hasetten yaptıkları yorumlar, bir de bunlara destek çıkan Gs'lileri görünce midem bulanıyor.

• quote:

yav 24 takım alındı turnuvaya git bi zahmet anlamakta sıkıntımı çekiyorsun sen 24 takım alında kuzey irlanda bile geldi turnuvaya git biz zahmet turnavaya gitmek yeterli bir sebep başarızıs sayılmamak için öylemi

Kadro mühendisliği sıfır adam kayırmacık 10 oyuna etki 0

gs dışında hiç bir takımda başarısını göremedik.Milanmış milanda rezil oldu geldi baroşlar pirlolar bu adamla dalga geçiyor hala iyi hoca.

İyi hoca Şenol Hoca gibi Aykut hoca gibi olur oyun felsefesi taktiği olan hocadan olur Konyayı Bursayı yukarı çıkaran adamdan olur.18 maçta 17 galibiyetle 9 puan geriden gelip şampiyon olmayla olur.Elindeki kısıtlı imkanla yıldız şetiştirenle olur Fatih terim kimi parlatmış bu güne kadar adam kötü kadro almamışki eline habire ya milli takım ya gs verilmiş Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu ile uefa aldı diyemi en iyi hoca oluyor.

Hagiler popescular Hakan Şükürler Tugay Kerimoğulları tafarelli veya bu ayardaki kadro bu ülkede kime nasip olmuş bu güne kadar

Dedim turnuvaya götürmesi başarı değildir ama başarısız da değildir 8 senedir tek turnuvaya gidemiyordun. Adam kaıyrmacılık falan derken ne? öyle birşey olsa 11-12 de bize ilk geldiğinde Sabri'nin yerine Eboue almazdı. 2002 de bize ilk geldiğinde bülent korkmazı falan kadro dışı bırakmıştı sen kalkıp bu adama adam kayırıyor falan diyorsun. Terim adam kayıracak bir teknik direktör değil boş ve kanıtsız cümleler kuruyorsunuz. Fiorentina da göremedin mi? italya kupasında finale çıkarmıştı. Zamanın İtalya başbakanı ve Milan başkanı peşinden koşuyordu Terim'i takıma getirmek için. Şenol Güneş en son avrupada Japonya'da falan takım çalıştırıyordu. Şenol Güneş iyi hocadır çok da severim ama siz icdden saçmalıyorsunuzç. Bak üstte yazdım tekrar kopyalıyorum.

--Bir TD önce 4. torba bir Milli takımın başına geçsin.Bu Milli takım ondan önce son 10 yılda iki kez İngilizlere 8-0 yenilen en son 1954'te bir büyük turnuvaya katılmış olsun. Örneğin şimdinin Bulgaristan'ı, Gürcistan'ı ayarında bir takım. Bunu 42 yıl sonra Avrup Şampiyonasına götürsün. Sonra o ülkenin bir büyük takımının başına geçsin. Örneğin Levski Sofya. Levski Sofya ile 4 yıl üst üste şampiyon olduktan sonra Avrupa Ligi'ni alsın ve kadrosunda yetiştirdiği yerli oyuncuların 8-10 tanesi Avrupa'nın büyük kulüplerine gitsin. Kendisi de Fiorentina'ya yükselsin ve orada da başarılı olsun.Sonra Milan Evet Gürcistan'dan, Bulgaristan'dan Milan! Sonra onun yetiştirdiği yerli grup Dünya 3.'sü de olsun. Sonra Milan'da başarısız olup, dönsün Levski'de de başarısız olsun. 1-2 sene dinlenip 2004 ve 2006'ya katılamayan Milli Takımı EURO 2008 yarı final oynatsın. Ondan önce Yanal gidemesin, sonra Hiddink, Avcı gidemesin ama o gelip 2016'ya yine götürsün. Bu arada da en son lig 8.'si olan Levski'yi alıp tekrar 2 sene üst üste şampiyon yapsın ve CL'de çeyrek oynatıp RM'i yensin
    --

Hala kalkıp iyi takımlarla çalıştı falan diye kafa ütülüyorsunuz. He he 96 da İngiltere'den 2 kez 8 yemiş en son 54 de turnuvaya katılmış takımı euro 96'ya götürmesi de başarı değildir zaten şans falandı dimi? sonra 2 sene ligi alamayan GS'ın başına geçsin 4 kere ligi alsın uefayı alsın onun yetiştridiği takım euro 2000 de denizli ile çeyrek final yapsın 2002 de yarı final yapsın. O iyi oyuncu dediğin ergünler,okanlar,arifler terim gelmeden önce hepsi tek tek yollanacaktı o iyi kadro terim gelmeden önce 2 senedir ligi alamıyordu terim geldikten sonra 4 sene üst üste ligi aldı. kaldı ki o kadrodaki oyuncuları da Piontekin emri ile anadoluadn bulup 3 büyüklere getiren de yine terim. Ama Baroş şöyle demiş Pirlo şöyle demiş vıdı vıdı. Morunho ne demiş bir de ona bak veya Ferguson? Rui Costa? Drogba? Gattuso? Shevcenko? Melo? Pirlo şöyle demiş böyle demiş terim kötüdür demek ben aptalım bir şey bilmiyorum ama Pirlo öyle dediyse doğrudur demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 6 Ağustos 2016; 23:25:09 >

• Hay şunun kafası bi bozulsa da napacak bi görsek. Cumhurbaşkanına mı şikayet edecek napacak acaba
  • Aynen canım semih kaya mevlüt hertürlü pisliğine rezilliğine rağmen ilk 11 de ardayı oynatması alperi hasan aliyi almayışı volkanı bende sevmem ama sırf sevmediği için çağırmayşyışı

koca göbek ozanı ısrarla oynatması zaten bunlar adam kayırmacılıkla hiç alakalı değil.Bunları mantıklı bir azaha oturttur anlayalım adam kayırmadığını

turnuavaya katılmak başarıdır diyen bir hocanın bu takımın başında işi yoktur zihniyeti fındık kadar küçük ve dardır onu destekleyenlerinde futbol anlayışı bir tuhaftır

fiorentineyı italya kupasında finale çıkarmış aynen o yşüzden kovaladılar arkadaşı italyadan kupa finali ne büyük iş Allahım
  • quote:

Aynen canım semih kaya mevlüt hertürlü pisliğine rezilliğine rağmen ilk 11 de ardayı oynatması alperi hasan aliyi almayışı volkanı bende sevmem ama sırf sevmediği için çağırmayşyışı

koca göbek ozanı ısrarla oynatması zaten bunlar adam kayırmacılıkla hiç alakalı değil.Bunları mantıklı bir azaha oturttur anlayalım adam kayırmadığını

turnuavaya katılmak başarıdır diyen bir hocanın bu takımın başında işi yoktur zihniyeti fındık kadar küçük ve dardır onu destekleyenlerinde futbol anlayışı bir tuhaftır

fiorentineyı italya kupasında finale çıkarmış aynen o yşüzden kovaladılar arkadaşı italyadan kupa finali ne büyük iş Allahım

Onları alsa örneğin İsmail'i almasa sen yarın gelip İsmail'i almadı adam kayırıyor goy goyu yapacaktın bu sefer de :) demek ki ingiltere,ispanyadaki gibi oyuncu kadromuz olsa ne yangın çıkacak ne :) kıçı kırık hasan aliyi almadı diye 2 aydır ne muhabbet yaptın be. şu olayı içi boş cümlelerinle doldurup böyle bir kariyere çamur atmaya kalktın rezil oldun her seferinde ama hala aynı goy goya devam. tamam yani ne diyeyim haklsın o kadar yazdım sen bu yazdıklarımdan hala gelip semih kaya ozan tufan falan muhabbeti yapıyorsun fiorentina da kupada final oynatmasını küçümsüyorsun sanki fiorentina her sene seriayı alıyormuş gibi. haklısın ya tamam semih kaya ozan tufan falan.

• sen beni bjk li sandın herhalde ismaili ben hiç beğenmem Fenere geldiği içinde lanet ediyorum takımımmın vizyon darlığını gördükçe çıldırıyorum senin gibi vizyonu dar adamları savunmuyoruz kıçı kırık hasan aliymiş aynen el freni selçuk inan ile tüm ezonda tek ol atan forvet mevlüt falan aynen anlıyorum seni kardeş cevap bulamayınca bla bla bla yap aynen

Fiorentine sanki hersene şey oynuyormuşy Fiorentina büyük bir taktımdar merak etme sen genoa ile falan karıştırılyorsun ama Fiorentina o ligde iyi takımklardan merak etme sen fatih olmadanda çokça başarısı vardır
  • quote:

sen beni bjk li sandın herhalde ismaili ben hiç beğenmem Fenere geldiği içinde lanet ediyorum takımımmın vizyon darlığını gördükçe çıldırıyorum senin gibi vizyonu dar adamları savunmuyoruz kıçı kırık hasan aliymiş aynen el freni selçuk inan ile tüm ezonda tek ol atan forvet mevlüt falan aynen anlıyorum seni kardeş cevap bulamayınca bla bla bla yap aynen

Fiorentine sanki hersene şey oynuyormuşy Fiorentina büyük bir taktımdar merak etme sen genoa ile falan karıştırılyorsun ama Fiorentina o ligde iyi takımklardan merak etme sen fatih olmadanda çokça başarısı vardır

Sen beğenmezsin Terim beğenmiştir sistemine daha uygundur onu tercih etmiştir bu kadar basit bitti gitti la işte. sanki marcelo alınmadı 2 aydır hasan ali de hasan ali. bak ben de ismaili çok beğenmem ama bana göre ismail daha iyi bir bek hasan ali'den bu sene de görürüz zaten kim iyi kötü formayı kim kapacak. yani kalkıp da şimdi bir de selçuk'u mu tartışcaz? seni o götürdü zaten yerine de kim var ki? mevlüt nerden çıktı anlamadım zaten götürmedi bile. Fiorentina büyük takım zaten lafım yok ona oradan ayrılması da sportif bir sebep değildi italya kupasında finale çıkarmıştı gitmese kupayı da alacaktı pirlolu milana da 5 tane sallamıştı :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.