Şimdi Ara

Arda Turan: 'Kafamı bozmayın!!!!' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fatih terim ve sistem cidden komik ikisi yanyana gelince baya komik oluyor sistem taktik bunlar fatih terimin bileceği son şey.Evet pirloya 5 attı helal ona Pirlo Juve İle Milan ile efsane oldu fatihte avurapaya katılmak başarıdır dedi fatihin 40 yıllık futbol geçmişyi var pirlonun anca 20 yıl ama o 20 yıl 40 yıldan daha üstün anlarsan tabi

pirloya 5 attı diye konuşan adama ne diyebilirim ki

Canerden formayı alan merak etme ismaildende alır
    birde alperi açıklayamaman unutturmaya çalışman gözümden kaçmadı uyanık seni hadi hadi kandım tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 6 Ağustos 2016; 23:54:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Fatih terim ve sistem cidden komik ikisi yanyana gelince baya komik oluyor sistem taktik bunlar fatih terimin bileceği son şey.Evet pirloya 5 attı helal ona Pirlo Juve İle Milan ile efsane oldu fatihte avurapaya katılmak başarıdır dedi fatihin 40 yıllık futbol geçmişyi var pirlonun anca 20 yıl ama o 20 yıl 40 yıldan daha üstün anlarsan tabi

pirloya 5 attı diye konuşan adama ne diyebilirim ki

Canerden formayı alan merak etme ismaildende alır
    birde alperi açıklayamaman unutturmaya çalışman gözümden kaçmadı uyanık seni hadi hadi kandım tamam

Alper yerine Emre alındı işte ne açıklıycam bence bu konuyu daha uzatmanın anlamı yok yoksa uzar gider o niye alınmadı bu alınmadı diye. Sen iyi ki alınmadı dersin ben de iyi alındı deri değişir herkese göre Terim İsmail'i almasa Hasan Aliyi alsa Bjk'liler delirecekti bu sefer de. Uzar gider yani bu konu tartışılacak bir konu bile değil bence.

Sistem meselesine gelirsek sistem,taktik bilmediği hali diğer türk hocaların hepsini cebinden çıkarır. 45 senesi futbolda geçmiş bir adamın hiç olmazsa sizin kadar; Yani o bilgisayar ekranındaki formaları fare ile oradan oraya sürükleyerek öğrendiğiniz kadar taktik bilmediğini zannedebilmek için salaklıktan daha fazlası lazım. Art niyetlilik gibi, nefret gibi, kin gibi...

Nefretinizi falan da anlıyorum gözünü açtığından beri tuttuğu takıma gün yüzü göstermeyen bir adamı sevecek değilsiniz tabi.

Sen ciddi ciddi sistem olmadan UEFA kupası alınacağına,2008 de sabri,uğur boral,kazım gibi oyuncularla yarı final oynatacağına falan inanıyorsan eğer art niyetlisindir. bu işler hadi koçum hadi aslanım ile olsaydı ümit ozat da yapardı o bence terim'den bile iyi gaz verir daha iyi hadi koçum hadi aslanım der ama bak mersin'i düşürdü.

• yazdıklarını inan okumadım alper yerine emre alındı dediğin yerden itabaren zaten bitek alper çıkartılabilirdi kadrodan haklısın hazırlmık maçlarında bile doğru dürüst oynatmadarn nasbıl karar verdiyse sevgili Fatih bu sezonun en iyi Yerlilerinden birini bukadar kolay gözden çıkardı biz biliyoruz neden yaptığınıda sen anlamamkta ısrarcısın sürekli konuyu saptırıp duruyosun fatih terimenle yaşamaya devam et sen tipik gs lisin işte
  • benim kafamı bozdular neysede
    KEŞKE ANNEMİN kafasını bozmasalardi.
    hepsinden tek tek hesap soracam :)
  • ispanyolcasını da yazsaymış keşke, o zaman alacağı yorumları okurdu.

en sevmediğim insan tipi vallahi ama futbol oynarken izlemesini seviyorum, mümkünse şu ağzını biraz kapasın, bir de sosyal medyayı kendisi kullanmasın bir danışmanı olsun, bu ne gereksiz bir iş yahu
  • Sofuoğlu abisine benzemeye çalışmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.