Şimdi Ara

Arda Turan neden siritiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eskisi gibi olsaydı ne pet şişeler ne bozuk paralar yağardı sahaya. Gerisi de var ama saymıyorum bile. Hakediyorlar tipe bak.
  • Önümüzdeki transfer sezonu zor geçecek inş bize kitlemezler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim futbolcularimiz neden bu kadar delikanli ve karakterli cozemiyorum izlandayi gorduk aksam adam tek ayakla da olsa milli takimi icin oynar keske cagirmasalardi demis teknik direktoru.prim icin oynamayan adama adam mi derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakter meselesi milli takıma neden döndün!!! Neden onu geri çağırdın lusescu efendi ? O bölgede oynayan Abdülkadir emre vs bir sürü adam varken ve hepsi ardadan daha diri ve daha formdayken neden arda?? Bu arada Caneri unutmamak lazım 40 orta açtı bir tane düzgün ortası yok sabriden beter

• Suç onda değil kendi takımında maç kadrosuna bile alınmazken milli takımda ilk 11'e koyanlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 7 Ekim 2017; 11:30:12 >
  • futbolcu olarak dünya kupası görememiş sözde yıldız futbolcusun, son şansın bu maç ve sen 0-3 mağlupsun, oyundan çıkarken hırstan kendini sevecek durumda olması lazımdı, bu ise gülüyor, nasıl insanlarsız siz be, allah belanızı versin,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazın turnuvayla falan kim uğraşacak şimdi,bütün yaz Bodrumda takılacak o yüzden mutlu
  • Adamligimizdan taviz vermedik allaha şükür bakışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 7 Ekim 2017; 12:43:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.