Şimdi Ara

Arda Turan olleeeeeyyyyyyy!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerdesiniz Ramos vs Arda'cılar....Sizin bir maçta kötü oynadı diye Arda ile dalga geçmek ne haddinize.

• çok iy oynuyor Arda,biraz daha canlanmalı forvet o zaman 2. golü buluruz.
  • Ardanın arkasını ve yanını sağlam tut sana maçı aldırsın. İleride Semih gibi iyi oyuncu bide Semihin yanında Baros gibi birisi olsun tutabilene aşk olsun.
  • Nazar değmesin.
  • maestro denen herif ardaya karşı ibrahim üzülmezi savunuyordu.sırf bjkli diye böyle saçama yorumlar yapmak zorunda hissediyor kendini heralde.

ama şimdi de düşündüm de hak verdim.milli takımda başka bjkden adamda yokki garibim ne yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Böğretmen -- 1 Nisan 2009; 21:57:26 >
  • ikinci yarıda inşallah bu tempoda oynarız..Alıcaz alıcaz.
  • eyvah şimdi antigsciler ardaya demediğini bırakmaz bu topikten sonra.Hele maçı kaybedersek hiç düşünemiyorum

Bence aman aman denicek kadar oynamadı, sadece 22 futbolcudan en çok göze çarpan futbolcu o oldu.

Eğer Arda bu maçta yabancı klupler tarafından izleniyorsa, GS açısından kötü olabilir...

• quote:

Orjinalden alıntı: Böğretmen

maestro denen herif ardaya karşı ibrahim üzülmezi savunuyordu.sırf bjkli diye böyle saçama yorumlar yapmak zorunda hissediyor kendini heralde.

onu geçtim Arda bu forumda bi ara Uğur Boralla falan kıyaslanıyodu
  • Arda bu maçta çok güzel oynuyor umarım maç sonuna kadar böyle gider.

Ama şunuda unutmamak lazım, Ardayı Arda yapan diğer futbolcuların verdiği destektir. iyi bir takımda Arda her zaman güzel oynar. GS de ise 10 maçta 2-3 maçta iyi oynar.. durum bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.