Bu yıl 2.lig b grubuna yükseldi. Bugün sözleşme imzalanacakmış şaka gibi valla ama iyi para vermişlerdir heralde..
Sergen'in Şekerspor'a imza atması büyük şaşkınlık yarattı. İşte Ecevit Kılıç'ın Politik goller kitabından Şekerspor'la ilgili değerlendirme; 'Aksu ailesinden mehmet Azmi Aksu Şekerspor'un başkanlığını yapıyor. Mehmet Azmi Aksu, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun kardeşi, dolayısıyla Beşiktaş İkinci Başkanı Munat Aksu'nun amcası oluyor...' Sergen neden Şekerspor'a imza attı? Aksu ailesinden mehmet Azmi Aksu Şekerspor'un başkanlığını yapıyor. Mehmet Azmi Aksu, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun kardeşi, dolayısıyla Beşiktaş İkinci Başkanı Munat Aksu'nun amcası oluyor.
Türkiye'nin köklü takımlarından olan Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü'ne ait olan şekerspor, 1947 yılında Şeker Hilalspor adıyla kuruldu. Daha sonra adı Şekerspor olarak değiştirildi. bir dönem Birinci Lig'e çıkma başarısı gösteren takım burada tutunamadı; bir daha adı Birinci Lig'de görülemedi. Şekerspor, Türk Futbolu için hep bir spor okulu oldu. burada çok sayıda yetenekli futbolcu yetişti.
AKP'ninz kadrolaşma ffaliyetleri kapsamında Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü'nün başına İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun kardeşi Mehmet Azmi Aksu getirildi. Aksu, kuruluşa bağlı olan Şekerspor'un da başkanı oldu.
bir süre sonra da Şekerspor Süper Lig'de mücadele ettiği dönemde takımda oynayan Yvos Kitulele'nin, parasını alamadığı gerekçesiyle FIFA'ya yaptığı başvuru sonuçlandı. FIFA, Şekerspor'un, Yvos Kitulele'nin 300 bin dolar ödemesine karar verdi.
Ancak Şekerspor bu ödemeyi yapmadı. bundan kurtulmak için de İkinci Lig B kategorisinde B Grubu'nda mücadele eden Şekerspor, 2004-2005 sezonunda ligden çekildi. Böylece tarihi bir kulüp kapısına kilit vurdu.
Bir yıl sonra şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü, futbol şuebesini Etimesgut Belediyesi ve KC'ye devretti. bunun karşılığında KC Şirketi, kulübün 300 bin dolarlık borcunu FIFA'ya ödedi. takımın genel menajerliğine ise şu anda Galatasaray Futbol direktörü olan Adnan sezgin getirildi.
Şirketleşen kulübün adı da Etimesgut Şekerspor Anonim Şirketi olarak değiştirildi. Şirket mantığıyla yönetilmeye başlanan kulübe 20 milyon YTL kaynak aktarıldı. 2005-2006 sezonunda Üçüncü Lig'e yeniden yükselen şekerspor, bu sezon İkinci Lig 'B' kategorisine yükselmeyi başardı. Azmi Aksu'nun çabası takımı, önce İkinci Lig'e ardından da Süper Lig'e çıkartmak.
UTANMAZ HERİF, BEŞİKTAŞI NASIL SATARSIN, HANİ BJK DEN BAŞKA TAKIMDA OYNAMAM DİYORDUN, HEL DE ŞEKERSPORDA
quote:
Orjinalden alıntı: sadıkali
UTANMAZ HERİF, BEŞİKTAŞI NASIL SATARSIN, HANİ BJK DEN BAŞKA TAKIMDA OYNAMAM DİYORDUN, HEL DE ŞEKERSPORDA
Anlayışına kurban
sadıklali ye can kurban
Sergen jubile yapmadı aptallık etti.
İYİ TÜMERİ KAPMIŞIZ YOKSA ONU DA ALIRDI ŞEKER SPOR VAY BE ŞEKERSPOR HAYIR YARIN TORAMAN PETROL OFİSİYLE ANLAŞTI DERLERESE ŞAŞIRMAM ARTIK
İYİ TÜMERİ KAPMIŞIZ YOKSA ONU DA ALIRDI ŞEKER SPOR VAY BE ŞEKERSPOR HAYIR YARIN TORAMAN PETROL OFİSİYLE ANLAŞTI DERLERESE ŞAŞIRMAM ARTIK
tümer gibi o da kurtardı kendini beşiktaştan helal olsun
BETER OLSUN.CORDOBA İLE BERABER AYNI TAKIMDA OYNASA DAHA İYİ OLURDU.TAKIMIN ADI BU SEFER G.S YE SATICILAR OLURDU
ii seçim ankara gecelerini feteder artık
AH ULAN SERGEN KAÇINCI LİGDESİN LEN. ASLINDA BEN KALMASINDAN YANAYDIM AMA BU TIGANA HARBİDEN DEDİKLERİ KADAR CİNSMİŞ YA
Sergen'in yaptığına bak..
Real'da Barca'da Juve'de oynayıp Jübile için BJK'a dönmek varken..
Şimdi ikinci ligte top koşturacak.
Ne diyelim artık kendi etti kendi buldu. Hayırlı olsun onun için..
etimesgut sporda sergene başarılar dileriz... sıfırdan başlamak dedikleri bu olsa gerek..
İKİNCİ BAHAR OLMUŞ AMA BEN BU HABERE İNANMAK İSTEMİYORUM. SONUÇTA SERGEN HİÇ BİR ŞEY OLMASA BİLE O KADAR DÜŞMEDİ YANİ SÜPER LİG'İ HAK EDİYOR EN AZINDAN (ASLINDA CDEMİR HOCAM'IN SÖYLEDİĞİ GİBİ REAL'DE BARÇA'DA OYNAMAK VARDI.)
İyi para vermişlerdir, Ankara'ya gidiyor bir de 2.ligde antrenmana filan çıkmadan yorulmadan topunu oynar. Bence bunları düşünmüştür.
quote:
Orjinalden alıntı: selsan
İyi para vermişlerdir, Ankara'ya gidiyor bir de 2.ligde antrenmana filan çıkmadan yorulmadan topunu oynar. Bence bunları düşünmüştür.
@selsan a katılmamak elde değil, sergen bu saatten sonra alacağı paraya ve keyfine bakar,şekerpor deyipte geçmeyin damlar b grubuna yükselince ulusal gazetelere tam sayfa ilanlar verdiler kc grup bu işe epey para yatırmış anlaşılan
demirören efendi ben sana da mösyöyede bişi derdim ama şimdi değil..önümüzdeki sene bi kaza yaşatın bize sizi sergenden tümerden daha uzağa fırlatmayan noolsun
Yaprak dökümü devam ediyor..
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
demirören efendi ben sana da mösyöyede bişi derdim ama şimdi değil..önümüzdeki sene bi kaza yaşatın bize sizi sergenden tümerden daha uzağa fırlatmayan noolsun
@technics vendeta olma yolunda ilerliyorsun
şaka bir yana sonuna kadar haklısın hocam bu demirören başımaza daha neler örecek bakalım
quote:
Orjinalden alıntı: tunama
etimesgut sporda sergene başarılar dileriz... sıfırdan başlamak dedikleri bu olsa gerek..