Şimdi Ara

Pınar Karşıyaka - Fenerbahçe Ülker maçına Fenerbahçe formasıyla gidersem dayak yer miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bildiğiniz gibi biraz önce Galatasaray Liv Hospital takdir edilesi ve yürekli bir mücadele ortaya koymasına rağmen onları eledik ve yarı finalde Pınar Karşıyaka'nın rakibi olduk.

Ben de bir İzmir'de ikamet eden bir Fenerbahçe taraftarı olarak takımıma destek için formamla Mavişehir'de bulunan stada gitmek istiyorum.

Daha önce hiç deplasman maçına gitmedim tek başıma.

Sizce formamla maça gidersem çıkışta beni kırarlar mı ? Dayak yer miyim ? Yoksa bir şey olmaz mı ?

• Yerisn.net
  • Deplasman tribünü yok mu oraya gidersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patron995

Merhaba arkadaşlar.

Bildiğiniz gibi biraz önce Galatasaray Liv Hospital takdir edilesi ve yürekli bir mücadele ortaya koymasına rağmen onları eledik ve yarı finalde Pınar Karşıyaka'nın rakibi olduk.

Ben de bir İzmir'de ikamet eden bir Fenerbahçe taraftarı olarak takımıma destek için formamla Mavişehir'de bulunan stada gitmek istiyorum.

Daha önce hiç deplasman maçına gitmedim tek başıma.

Sizce formamla maça gidersem çıkışta beni kırarlar mı ? Dayak yer miyim ? Yoksa bir şey olmaz mı ?

Karşıyaka'da doğup Büyüyüp yaşayan bir Fenerbahçeli olarak tavsiye etmem. Bu tarz risklere girmemeli. Karşıyaka taraftarı gereksiz fanatik ve gözleri dönebilir. Ayrıca salonun konumu tehlikeyi arttırıyor Karşıyaka'da olması sebebiyle.

• Neuchatel N kullanıcısına yanıt
    Kesin vardır da maç çıkışı eve yürüyerek gitme planım var.

Yol üstünde de bir çok taraftarla karşılaşırım.

Formasız gitmek te olmaz korkak gibi.
  • Eğer yenerseler bir şey olmaz yenersek sıkıntı olur ve yeneceğimizi düşünüyorum. Gerçi takım F4'dan sonra dökülmüş gibi biraz. 1 maç veririz en az.
  • patron995 kullanıcısına yanıt
    Dönüş olayını bilemeyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alpertfn A kullanıcısına yanıt
    Senin maça gitme planın var mı ?

Biletler ne zaman belli olur ve iyi bir yerden izlemek ortalama kaç TL ye patlar bilgin var mı ?

Şimdiden teşekkürler.

Maç çıkışı Ege Park üzerinden sahile çıkar sonra Bostanlı'ya yürürüm diyorum.

Ben de Ankara'dan geçen sene taşındım.
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Galatasaray'ı az oyuncusu ve formsuz haliyle ucu ucuna yendiğimize bakarsak bu maç bile bence ortada olacaktır.
  • Dostum sakın gitme. Gideceksen de topluluk ile git ama o zaman bile risk altındasın.

Ben bir kaç sene önce UltraAslanUni ile gittim 2 otobüs gitmiştik, gittiğimizde otobüse vuranlar oldu, maç bittikten sonra otobüse bindik, seyir halindeyken taş fırlattılar ve camlar kırıldı. Kırılan camlar da 3-4 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Ben küçük bir sıyrıkla atlattım olayı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle şeylerin korkaklıkla alakası yok. Her horoz kendi çöplüğünde öter. Deplasman taraftarı her zaman tetikte olmak zorunda. Özellikle tek gideceksen 2 kat daha dikkatli olacaksın. Forma giyip gereksiz delikanlılık taslamak saçma.

• Kardeşim ben çok gittim karşıyaka - galatasaray maçlarına adamlar her maç çıkışı bizi taşlıyorlardı Ama kalabalık olduğumuz için yaklaşamıyolardı sana tavsiyem tribüne karış tek dolaşma zaten onların delikanlıkları sadece karşıyaka ilçe sınırları içinde ve tek yakaladıklarında ortaya çıkıyor

• Şu da var; Karşıyaka taraftarı Galatasaray'a karşı daha öfkeli.

Diğer İstanbul kluplerine de o kadar öfkeliler mi ?

Beşiktaş'la da araları çok iyi değil heralde ama Fenerbahçe ile kavga ettiklerini duymadım pek.

Acaba içime bıçak geçirmez yelek filan mı giysem ? Polis yeleği görünce maça almamazlık yapmaz heralde

Sonuçta can güvenliği.

Formamı giyip maçı izleyemeyeceksem de ne anladım. O zaman ya taraftar gruplarıyla temasa geçecem ya da hiç gitmeyecem

• Maçtan sonra formanı çıkarırsın bu kadar basit. Dışarıda formayla gezersen büyük ihtimal dayak yersin.

• ra hmetli kullanıcısına yanıt
    Hocam çok geçmiş olsun.
  • Yersin arkadaşım. Bu ülkenin en barbar taraftarı KSK taraftarıdır. Net biçimde
  • Bence forma ile git, başına bi şey gelirse de haberlere çıkarsın bize de bi selam yollarsın sedyeden
  • Bıçak geçirmez yelek giyecem ciddi ciddi ama polis almamazlık yapar mı stada ?

• Hiç tavsiye etmem Karşıyaka taraftarı bu konuda katıdır. Galatasaray şampiyon olduğunda kutlama yapmaya çalışan 1-2 yarım akıllıya ayarı vermişlerdi ki benimde bir yanım da Galatasaraylılık vardır bu konularda üzülüyorum.
  • Sahil yolundan yürüyerek sıkıntı olacağını sanmıyorum hocam... Çoğu metro ile gidip gelecektir zaten. Ama yine de formayı gizleyecek şekilde bir hırka giymeniz veya sırt çantası götürüp formayı sadece maç esnasında giymeniz riski ortadan kaldırır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.