Neden bu kadar çok kavga çıkıyor?
Arkadaşlar herkese selam.
Neden her yerde bu kadar çok kavga çıkar oldu?
Artık her yerde kavga çıkıyor.
Starbucks'a gidiyorsun bahçede oturan tipler ters ters bakıyor, sırada başka bir elemanla gerginlik oluyor, yakınında duruyor, bir şey desen ölümüne saldırmaya hazır.
AVM'ye gidiyorsun otoparktan tut yemek katına asansörden tut yürüyen merdivenine kavga çıkıyor.
ATM'den para çekeceksin arkandaki tip yakın duruyor bir şey desen yine kavga çıkacak.
Migros'ta içki reyonuna gidiyorsun, yanında kız olan başka iri bir tip ağır ağır içki seçiyor, önüne uzanıp istediğin içkiyi alırken ters ters gözünün içine bakıyor.
Hani normal kavga da değil artık direkt öldürme hamleleri yapıyorlar kavgada.
Burada bile birisiyle tartışsan anında kavgaya çağırıyor. Hani gitsen öldürme amacıyla saldıracak düz kavga da değil.
Neden bu kadar çok kavga çıkıyor?
Spor salonu kavgaları
Selam arkadaşlar. Herkese güzel forumlar dilerim.
Spor salonuna gitmek istiyorum ama kavga çıkar diye çekiniyorum. Hiç kavgaya denk geldiğiniz oldu mu?
Mesela alet sırası beklerken uzun, kaslı ve beyaz tiplerin gelip omzunuza sert bir şekilde vurarak önünüze geçtiği oluyor mu?
" Hadi koçum benim, sen beklersin. Ben bi geçeyim önüne, sen yaparsın benden sonra koçum " tarzı laflarla sırtınıza vurarak önünüze geçen tipler oluyor mu?
Dolaplarda giyinirken tam yanınızdaki dolaba gelip; " Benim omuzlar geniş koçum, sen bi bekle, ben giyineyim, sen benden sonra giyinirsin koçum benim " diye suratınıza yakından bakarak eliyle suratınızı kavrayıp sert bir biçimde ittiren kaslı ve kalın tipler oluyor mu?
Ya da dar bir yerden geçerken çekilmeyip omuz atan tipler, alet çalışırken gözünü dikip ters ters bakan, kavga çıksa da dalsam diye pusuda bekleyen tipler oluyor mu?
Gitmeyi çok istesem de bu tarz olaylardan çekindiğim için gitmiyorum.
Yaşadığınız kavgaları ya da gerginlikleri paylaşır mısınız?
Hiç kavgaya denk geldiniz mi ve neden çıktı?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Alt charla zindan sololamak artık imkansız !
|
Satılık Blizzcon 2017 virtual ticket arıyorum.
|
|
|
iPhone 6 plus 64gb hafıza sapıtması.
|
|
|
|
Meslek: Kira yiyici
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 630
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 71.207 (Bu ay: 1.100)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 114 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic