Şimdi Ara

2003 model BMW'ye 2016 model anahtar sistemi yapılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yaklaşık 2.5 senedir Mercedes-Benz CLK 240 kullanmaktayım.

Bu senenin sonlarına doğru Allah kısmet ederse 2004 model BMW 6.45 Cabrio almak istiyorum.

Lakin o sene çıkan 6 kasaların anahtarları malesef eski sistem. Bildiğimiz 2001 model BMW'lerde kullanılan anahtarlardan.

Hatta şöyle bir link paylaşayım:http://www.keylessentryremotefob.com/v/vspfiles/photos/6%20933%20750-2.jpg

bu anahtar biraz eski tarz kaldığından dolayı ben aracın anahtarını güncel olanla değiltirmek istiyorum. Hani dikdörtgen şeklinde olup düğmeye basınca çalışıyor. Anahtarı cebimizden çıkarmamıza gerek kalmıyor.

Acaba bunu serviste veya sanayide çevirmek mümkün müdür? keyless sistem beyinle alakalı derseniz olmuyorsa bile yeni nesilden bi önceki de yapılır mı ?

şimdiden çok teşekkür ederim. iyi forumlar.

• diğer markalarda yapan vardı. içindeki çipi çıkarıp sustalı versiyona takıyorsunuz

http://www.ebay.com/itm/Key-Shell-Blank-868-MHz-w-Chip-fit-for-BMW-1-3-5-6-7-Series-Smart-Remote-Key-/171797179134

keyless go sistemi tamamen farklı diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 22 Ocak 2016; 0:28:11 >
  • patron995 kullanıcısına yanıt
    Anahtar dediğiniz şekilde olanlarda bile yuvaya takmadan çalışmıyor o kasalarda, son kasalarda var sadece keyless go, ebay de yada farklı sitelerde çıkma set bulabilirsiniz.
  • Orijinal olacağını sanmam sanayi işi de pek mantıklı olmaz anahtar güzelce temiz olursa bence gayet güzel durur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw lerde anahtar durumu cok degisik. Ugrastiginiza degmez. Bmw lerde orjinal alarm bulunuyor ve iptal edilemiyor. Kilit sistemine disardan mudahale ederseniz ve bunu orjinal alarm anlarsa araci calistiramazsiniz bile. Forumda yasayan vardi bu durumu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese cevapları için çok teşekkür ederim.

Hani 2016 keyless olmasa da olur ama en azından 2006 2007 model BMW'lerde olan şu bildiğimiz dikdörtgen olurmu diye merak ettim.

Hani şu yuvaya oturtup düğmeye basarak çalıştırdığımız. 2006 model 1 kasanın ve 5 kasanın anahtarları öyleydi yanlış hatırlamıyorsam.

Direkt BORUSAN'a gitsem öyle bi çevirme işlemi yaparlarmı diye merak ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.