Şimdi Ara

Spor salonu kavgaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Herkese güzel forumlar dilerim.

Spor salonuna gitmek istiyorum ama kavga çıkar diye çekiniyorum. Hiç kavgaya denk geldiğiniz oldu mu?

Mesela alet sırası beklerken uzun, kaslı ve beyaz tiplerin gelip omzunuza sert bir şekilde vurarak önünüze geçtiği oluyor mu?

" Hadi koçum benim, sen beklersin. Ben bi geçeyim önüne, sen yaparsın benden sonra koçum " tarzı laflarla sırtınıza vurarak önünüze geçen tipler oluyor mu?

Dolaplarda giyinirken tam yanınızdaki dolaba gelip; " Benim omuzlar geniş koçum, sen bi bekle, ben giyineyim, sen benden sonra giyinirsin koçum benim " diye suratınıza yakından bakarak eliyle suratınızı kavrayıp sert bir biçimde ittiren kaslı ve kalın tipler oluyor mu?

Ya da dar bir yerden geçerken çekilmeyip omuz atan tipler, alet çalışırken gözünü dikip ters ters bakan, kavga çıksa da dalsam diye pusuda bekleyen tipler oluyor mu?

Gitmeyi çok istesem de bu tarz olaylardan çekindiğim için gitmiyorum.

Yaşadığınız kavgaları ya da gerginlikleri paylaşır mısınız?

Hiç kavgaya denk geldiniz mi ve neden çıktı?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

• İsviçre'de yaşıyorsun galiba. Senin adına çok sevindim.

• Ergenliğimden beri spor yapıyorum, yani daha 18'e girmeden spor salonuna gidiyordum, Slav asıllı olduğum için daha açık tenli bir görüntüm var, o zamanlar beyaz, kılsız ve zayıftım tipim de masum duruyordu, buna rağmen bile bir kere salonda başıma öyle bir şey gelmedi, gideceğim makinede biri varsa 40-50 yaşında adamlar bile terslemeden şu kadar setim var birlikte sıra sıra yaparız vb. diyordu dolap konusunda da herkes kafasına göre bir dolaba koyuyordu diğerini umursamadan

Ki bu daha ne zamandı şu an yaşım ilerledi irileştim tipim değişti yine öyle bir şeye rastlamadım, salonda millete bulaşacak kadar arızalı bir tip varsa zaten sana bulaşmadan başkasına denk gelip belasını bulmuş olur, salonda herkes sporumu yapayım da gitsin diyor zaten genelde kalabalık oluyor kalabalıkta en son düşünecekleri şey olur bulaşıp kavga çıkarmak

• Cevabın için çok teşekkür ederim. Biliyorsun Türkiye'de yaşıyoruz. Kendi kafamızda insanlar ne kadar iyi olsa da Starbuck'tan tut AVM'ye kadar Migros'a kadar her yerde kavga çıkıyor bu ülkede. Mesela AVM'de bir gün geçir, kesin bir yerde kavga çıkıyor. Ya asansör sırasında ya otoparkta ya da food court masalarında. Dolayıyla spor salonlarında daha çok çıkar diye düşündüm. Hele de bu kalabalıklarda. Artık hepsi çok kalabalık.

• Mahalle arası salon olmasına rağmen bırak kavgayı millet burada kibarlıktan kırılıyor. Belki varoş mahallelerdeki ucuz salonlarda dediğin olabilir. Şu ana kadar hiç görmedim ama 1 arkadaşım kavga etmişti, o da macfit gibi klas bir salonda. 50 yaşlarında bir abimiz salonda alet kurallarına uymuyor, bizimkide yılların saloncusu, uyarıyor, elemanda yaşına güvenip ters cevap verince bizimki sadece ittiriyor. Adam düşüyor kafayı çarpıyor, kafası hafiften kanıyor. Arkadaşın bir olaydan dolayı da adli kontrolü vardı, başka olayı olursa ceza alacaktı, üstelik bu adam saygın bir kurumda çalışan bir beyaz yaka.Tabi bizimki yusuf yusuf.. Tek duyduğum olay budur.

• dişi sineğin bile bulunmadığı merdiven altı salonda da, pahalı ve az ama öz kişinin gittiği salonda da ben bırak kabalık yapmayı eğile büküle konuşmayan insan görmedim. sana da tavsiyem sosyal hayata biraz adapte olup insanlarla bol bol diyaloğa girmen, belli ki biraz çekiniyorsun bunda utanacak bir şey yok. bakkalla çakkalla iki goygoy çevir, yabancılarla iletişime girmekten korkma. ben asosyal bir insandım öğrenciyken bir kafede işe girdikten sonra tanımadığım insanlarla diyaloğa girmeye mecbur kala kala yabancıların small talk dediği dalganın bağımlısı oldum, yol sorduğum insanla bile iki makara yapmadan duramaz hale geldim. güleryüzlü, sohbete açık bir insan olmak gerçekten keyif verici bir şey gerekirse terapiye git. insanlardan korkmana hiç gerek yok. sosyal medyada negatif haberleri görmekten fazla etkisinde kalmışsın bence. 28 yaşındayım en son lisede yalandan bi kavga ettim sonrasında tartışma bile yaşamadım kimseyle. herkes canavar gibi düşünüp çekinerek hayat geçmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.