Bildirim
Spor salonu açmak için
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Karlı bir iş tabi ama açmak için bi ön koşul var onu halletmen lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karlı iş. benim gittiğim yerdeki kadın sporcuymuş önceden.
cidden çok karlı iş. özellikle de yazları. kadınlar bile gidiyor kas yapmak için sivas gibi bir yerde... -
Federasyondan 2.kademe antrenörlük belgesine ihtiyacın var. Başlangıç için maliyetli. Uzaktan çok kazandırır gibi duruyor ama küçük bi spor salonu çok fazla kazandırmaz. Artık Mac fit gibi büyük işletmeler küçük şehirlere bile girmeye başladı. İnsanlar küçük yerlere gitmektense oraları tercih ediyor.
Çok yakın bi abim spor salonu işletiyor.Sadece devlete vermeniz gereken para 12 bin lira kursa girip birinci ikinci kademeden antrenörlük belgesi vs almanız lazım federasyondan işyeri açma belgesi zart zurt hepsi 12 bine patladı sadece devlete verdikleri onun dışında salonun Dambıl seti yeni değişti 2.5 5 7.5 10 12.5 15 17.5 20 22.5 25 27.5 ve 30 kg dumbeller var hepsi 2 şer tane sadece bunlara 11 bin lira verildi o da büyük pazarlık sonucu öyle düşünüldüğü kadar az sermayeyle yapılcak bir iş değil koşu bantları makineler televizyonlar duş sistemi turnike sistemi plakalar barlar gerçekten en az 150 bin sermaye gerekiyor
2 spor salonunun hesap defterini yakından gördüm sahiplerini tanıyordum yakinen
İkiside borçlanma yoluyla salonu acmislardi gelirin çoğu borca gidiyordu min %60 70 öz sermayenden karsilicaksan ortalama 2 hane bırakıyor.
Bahsettiğim yer İnegöl
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X