Şimdi Ara

Beşiktaş/Levent spor salonu tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Şubat'tan itibaren fitness'a başlamak istiyorum. Yurdum Levent'te olduğu için Levent-Beşiktaş arası bir spor salonu bakmaktayım. Özdilekpark Macfit'e kaydolmayı düşündüm ancak günün her saati çok kalabalık olduğunu duydum. Ben genelde öğleden sonra 3-4 arası yapacağım antrenmanları. Özdilek Macfit gerçekten kalabalık mı? Daha iyi önerebileceğiniz bir salon var mı ? Teşekkürler.

• Özdilek macfite gidiyorum hangi saatlerde geleceğine bağlı 7 den sonra kalabalık oluyor 5 6 arası bazı günler kalabalık oluyor 3 4 arası bir iki kere gittim sakindi iş saati olduğu için boş olur herhalde sıkıntı yaşamazsın büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 28 Ocak 2018; 12:15:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00onur

Özdilek macfite gidiyorum hangi saatlerde geleceğine bağlı 7 den sonra kalabalık oluyor 5 6 arası bazı günler kalabalık oluyor 3 4 arası bir iki kere gittim sakindi iş saati olduğu için boş olur herhalde sıkıntı yaşamazsın büyük ihtimalle

Haftaiçi 2 gün saat 1-2 arası ve haftasonu 1 gün sabah saatleri kalabalığa vurmaz dimi ?

Konu sahibi için ise;

Beşiktaş taraflarında gymwell var,çarşıda künefise doğru gelmeden 2. veya 3. sağ sokakta bi salon daha var ama dediğim salonların ikisi de ortalama ve küçük salonlar.

Bana da lazım spor salonu kampüse de yakın olur mis olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    Hafta sonu genel olarak sakın hafta icide o saatlerde gitmedim ama iş saatleri olduğu içi sakindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır tunç fitness gidiyorum , tavsiye ederim.

http://www.tuncclub.com/

3 katlı spor salonu
    en alt kat soyunma odaları ve sauna
    orta kat fitness aletleri
    en üst kat kardiyo , bacak aletleri ve karate için alan ayrılmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Spor salonu açmak için
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.