Şimdi Ara

İstanbul'da kapalı Basketbol salonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
23.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, İstanbul'da kapalı, yerler parke kiralayabileceğimiz basketbol sahası var mıdır ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul'da Kapalı Basketbol Salonları

İstanbul, basketbol meraklıları için çok sayıda halka açık kapalı basketbol sahası sunmaktadır. İster amatör ister profesyonel oyuncu olun, şehrin dört bir yanında kiralayabileceğiniz kapalı basketbol sahaları mevcuttur.

Basketbol sahası kiralamak, antrenman yapmak, maç oynamak veya arkadaşlarınızla eğlenmek için harika bir yoldur. İstanbul'daki kapalı basketbol sahaları, en son teknoloji ekipmanlar, yüksek tavanlar ve iklim kontrollü ortamlar ile donatılmıştır.

Kapalı basketbol sahası kiralama seçenekleri çeşitlilik gösterir. Günlük, haftalık veya aylık kiralamalar arasından seçim yapabilir, ihtiyaçlarınıza en uygun sahayı seçebilirsiniz. Bazı sahalar ayrıca antrenörler, hakemler ve diğer hizmetler sunmaktadır.

İşte İstanbul'da kiralayabileceğiniz bazı kapalı basketbol sahaları:

• [Sahaların listesi]

İster rekabetçi bir maç hazırlığı yapıyor olun, ister sadece arkadaşlarınızla eğlenmek istiyor olun, İstanbul'da ihtiyaçlarınıza uygun bir kapalı basketbol sahası bulabilirsiniz. Şehrin dört bir yanında uygun fiyatlı ve yüksek kalitede sahalar mevcuttur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • evet arkadaşlar varsa bilen parasını verip oynayabileceğimiz kapalı bi basket sahası paylaşsın lütfen ..
  • İBB in kapalı salonları halka açık bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 7 Şubat 2009; 23:21:29 >
  • öyleyse bulunduğum yere yakın bir ibb tesisi var.
    teşekkürler bilgilendirdiğin için.

evet arkadaşlar var mı bildiğiniz bölyle bir yer. kimsenin gelip rahatsız etmeyeceği bir salon.
  • anadolu yakasında pamukspor cevizli de.. 125 tl gibi 1 saatlik kiralayabiliyosun. haldun alagaş ümraniye 1 saatlik kiralayabiliyorsun..

tüm ortaöğretim spor salonları halka açık kullanılabilir durumdadır.. fakat belirli zamanları var.. arayıp sorman gerekir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaZAaRa

anadolu yakasında pamukspor cevizli de.. 125 tl gibi 1 saatlik kiralayabiliyosun. haldun alagaş ümraniye 1 saatlik kiralayabiliyorsun..

tüm ortaöğretim spor salonları halka açık kullanılabilir durumdadır.. fakat belirli zamanları var.. arayıp sorman gerekir..

125 TL nedir be arkadaş :D . O kadar pahalı olmasın tabii :D.
    Bulunduğum yerde ortaöğretim okullarının spor salonları var ancak, kullanıp kullanamayacağımı nereden öğrenebilirim ?

Alternatifler çoğaldı. Umarım burada ki spor salonları kullanıma açıktır. Cevabın için çolk teşekkürler KaZAaRa

edit: burada kiler lise değil ilköğretim okuluymuş. ilköğretim okullarının spor salonları açık değil mi acaba halka ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenyack -- 8 Şubat 2009; 0:31:07 >

• evet beyler bekliyorum tavsiyelerinizi. saol dediğime bakmayın takım maçı yapmayacağız. sadece gidip 3 kişi antrenmanlarımızı yapacağız. ama parke olması gerekli. halen bekliyorum bilen varsa ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tuzlada Kafkale Spor Salonu var..
  • o da çok uzak be abi :D. O kadar uzaağa gidemem .
  • UP!!!!!!
  • Konu eskimiş ama gerekli cevap verilmemiş.
    Arkadaşlar bende parke zemin bir basket sahası arıyorum.
    Belediyelerin açtığı spor salonlarının işletmesini sanırım bir şirket almış. Yada belediyeye ait şirketlerden biri idare ediyor. Zeytinburnu'ndakini aradım ancak topluca kiralayabiliyormuşuz 100 lira gibi bir bedele. Fakat ben tek başıma gitmek istiyorum.
    Böyle bir yer bulmam mümkün değil mi acaba bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sittingbull267

Konu eskimiş ama gerekli cevap verilmemiş.
    Arkadaşlar bende parke zemin bir basket sahası arıyorum.
    Belediyelerin açtığı spor salonlarının işletmesini sanırım bir şirket almış. Yada belediyeye ait şirketlerden biri idare ediyor. Zeytinburnu'ndakini aradım ancak topluca kiralayabiliyormuşuz 100 lira gibi bir bedele. Fakat ben tek başıma gitmek istiyorum.
    Böyle bir yer bulmam mümkün değil mi acaba bilen var mı?

Bulsan bile yine te kişi için pahalı gelir, bostancı sahilindeki potalarda oynamak en iyisi. Hem yerler parke olmasa bile güzel parlak mermer gibi taşlarla döşenmiş çk zevkli oluyor.
  • okullardaki spor salonları halka açık diyebliyorm. pertevniyalin yukarsında okul var bitane. ilkokul onn spor salonunda beleşe oynamştk
  • İstek Vakfı Okullarının tümünde kapalı basketbol sahası olması lazım ama kiralama konusunda bilgim yok bir ara istersen:http://www.istek.org.tr/
  • Sağolun ama dedikleriniz Zeytinburnu'na uzak yerler. Ben Avrupa kolejini aradım ama tam bilgi alamadım gelip görüşün dediler bir ara uğrayacağım. Sanırım liselerin kapalı salonlarında oynayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sittingbull267

Sağolun ama dedikleriniz Zeytinburnu'na uzak yerler. Ben Avrupa kolejini aradım ama tam bilgi alamadım gelip görüşün dediler bir ara uğrayacağım. Sanırım liselerin kapalı salonlarında oynayabiliriz.

Hocam izin vereceklerini pek zannetmiyorum ama Haluk Ündeğer İ.Ö.O'nun spor salonu var, oraya sorabilirsin.
  • Bende suan Avrupa yakasında kiralık basket sahası arıyorum zeminin temiz potanın düzgün olması yeterli . Kapali olmalı tabi . Fiyat önemli değildir. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Spor A.Ş nin yerlerine baktınız mı?Biz Okmeydanı Cemal Kamacı'da oynuyoruz.
  • Sene olmuş 2016 bulan varmı. Kapalı parke basketbol sahası. Kiralamak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulan var mı gaziosmanpaşa civarında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.