Şimdi Ara

Beşiktaş rakibimiz değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Len Sow rövaşata
    Len Beşiktaş rakibimiz değil
    Len bu ülkede iki büyük var

Beşiktaş rakibimiz değil
     Beşiktaş rakibimiz değil
    Daha önce hiçbir takım bu kadar rezil duruma düşmemiştir.Kendi galibiyetinden sonra rakip görmediğin bir takımın dillerden düşmemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha dalga geçmekle, rakip görmeyi ayıramıyor birde konu açıyor

mesela bir örnek vereyim ts de bizim rakibimiz değil ama durumları ile dalga geçiyoruz aynı hesap anlaman kolay olsun
  • Ben mi yanlış maçı izledim, hadi bu seneyi geçelim, yıllarca gs ile maçlarımız hep çekişmeli olurdu, bu sene açık ara ligin en iyisiyiz ne bjkyi ne gsyi oynattık, adamlar hala seviniyor buna, ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

Ben mi yanlış maçı izledim, hadi bu seneyi geçelim, yıllarca gs ile maçlarımız hep çekişmeli olurdu, bu sene açık ara ligin en iyisiyiz ne bjkyi ne gsyi oynattık, adamlar hala seviniyor buna, ilginç.

Rakibin bile görmüş olanı makbule. GSlileri özledik rakip olarak hem Avrupa'da hem ligde.

Adamlar ligde iddaalı olduklarında dünyanın en iyi takımıyız falan diyorlar la.

Neyse

Oğuzhan 300 milyon yüro len
    Takım kaptanınızı aldık len
    Real Madridle Avrupanın 2 büyüğüyüz len

Maçta penisini kameralara gösteren adamlar efendiyiz ayağına yatıyor. Two and a half men tadında adamları izlemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megusta13 -- 9 Aralık 2016; 3:59:43 >
  • quote:

Ben mi yanlış maçı izledim, hadi bu seneyi geçelim, yıllarca gs ile maçlarımız hep çekişmeli olurdu, bu sene açık ara ligin en iyisiyiz ne bjkyi ne gsyi oynattık, adamlar hala seviniyor buna, ilginç.

Ne BJKyi ne gsyi oynattık diyor utanmadan

Rakiplerine karşı olan en büyük kozun kadıköyde yani kendi sahanda 0 isabetli şut çekmişsin Beşiktaş kalesine. Beşiktaş senin evinde senden 1 puanı koparmış. Şimdi Beşiktaş mı seni oynatmamış oluyor sen mi onu?

• mawoix kullanıcısına yanıt
    Yok eviniz, yok sıfır isabetli şutunuz diye her şeye full optimizle yaklaşıp balon yapıyorsunuz sonra 6 yiyip patlıyorsunuz, 8 yeyip patlıyorsunuz. 12 tane şutumuz var, bunlardan 2 tanesi net gol şansları, sizin 1 şutunuz bir de taca doğru giden bir kafa topu var, diğeri de değil tehlike volkanı yatırmadı bile düzgün.

Barcelona Madride yenilip "Yenildik çnkü deplasmandaydık" dediği gün futbol bitmiştir, şuanlık bunu yapan sadece bjk taraftarı, büyük takım kazanmaya gider, sizin bütün gücününz 90 dakika topu q7ye verip bir şeyler yapmasını beklemekti olmadı, biz tek kale oynadık, 20. dakikaya kadar fenerin yarı alanı %4 kullanımdaydı. Yani evet ne sizi ne gsyi oynattık, önceki senelerde gs derbileri son derece çekişmeli olurdu özellikle baroşla çok yaklaştıkları bir derbi vardı mesela, ama bjk gerçekten görmemiş bir takım, beraberlikten bile olumlu bir şeyler çıkartıyorlar, yok ter attık yok şutunuz yok diye kandırın kendinizi, gerçekler acıdır tüm gücünüz oydu, q7 sinirlenince oyundan alındı tıpkı kievde de oldugu gibi, ter attık deyip yine olumlu bakmaya çalıştınız 6 yediniz grup sonuncusu takımdan, beşiktaş 90+3te rizeye atar, 90da ofsayttan napoliye atar kazandık der, ofsayttan benficaya atar maçı çevirdik der, ama evet, çekirge bir zıplar iki zıplar, hakem hataları sizin lehinize olmayınca nasıl ağladınız 2 gün öne gördük.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

daha dalga geçmekle, rakip görmeyi ayıramıyor birde konu açıyor

mesela bir örnek vereyim ts de bizim rakibimiz değil ama durumları ile dalga geçiyoruz aynı hesap anlaman kolay olsun

Valla insan rakip görmediği bir takımla uğraşmaz. Mesela Başakşehir taraftarıyla böyle uğraştığınızı görmedim. Adamlar hem lider hem sizden 3 puan kopardılar ve umrunuzda değil. Sataşmıyorsunuz gidip. Kafalarda tek düşünce "Başakşehir zaten liderlikte çok tutunamaz. Sene sonuna kadar dayanamaz.". Ama 2. olan Beşiktaş ile sürekli uğraşma. Sürekli didişme. Neden acaba? Madem Beşiktaş rakibin değil o zaman dersin ki "Beşiktaş zaten lider kalamaz düşer". Böyle düşünen adam da kaaleye almaz ve gelip rakip takımın bölümünde salça olmaz.

Gerçi geçen sene 80 milyona büyük umutlarla kurduğunuz kadro bizim dandik dediğiniz kadro tarafından ezilince acısı geçmemiş olsa gerek.

En son senin gibi bir arkadaşım da BJK rakibimiz bile değil diye gezinirken "ee o zaman derbi günü maça biletin olmadığı halde niye kadıköye yürüyüp maçı kadıköyde izledin" dedim. Niye stadı ful doldurdu fener taraftarı dedim. Bir anda sus pus oldu.

Konuşmayın batıyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yok eviniz, yok sıfır isabetli şutunuz diye her şeye full optimizle yaklaşıp balon yapıyorsunuz sonra 6 yiyip patlıyorsunuz, 8 yeyip patlıyorsunuz. 12 tane şutumuz var, bunlardan 2 tanesi net gol şansları, sizin 1 şutunuz bir de taca doğru giden bir kafa topu var, diğeri de değil tehlike volkanı yatırmadı bile düzgün.

Barcelona Madride yenilip "Yenildik çnkü deplasmandaydık" dediği gün futbol bitmiştir, şuanlık bunu yapan sadece bjk taraftarı, büyük takım kazanmaya gider, sizin bütün gücününz 90 dakika topu q7ye verip bir şeyler yapmasını beklemekti olmadı, biz tek kale oynadık, 20. dakikaya kadar fenerin yarı alanı %4 kullanımdaydı. Yani evet ne sizi ne gsyi oynattık, önceki senelerde gs derbileri son derece çekişmeli olurdu özellikle baroşla çok yaklaştıkları bir derbi vardı mesela, ama bjk gerçekten görmemiş bir takım, beraberlikten bile olumlu bir şeyler çıkartıyorlar, yok ter attık yok şutunuz yok diye kandırın kendinizi, gerçekler acıdır tüm gücünüz oydu, q7 sinirlenince oyundan alındı tıpkı kievde de oldugu gibi, ter attık deyip yine olumlu bakmaya çalıştınız 6 yediniz grup sonuncusu takımdan, beşiktaş 90+3te rizeye atar, 90da ofsayttan napoliye atar kazandık der, ofsayttan benficaya atar maçı çevirdik der, ama evet, çekirge bir zıplar iki zıplar, hakem hataları sizin lehinize olmayınca nasıl ağladınız 2 gün öne gördük.

Derbiden sonra Kiev maçımız vardı ve pek iplemedik maçı. Şenol Hocanın sürdüğü kadroya bak. İlk 11de Kerim Frei vardı. Sen sene başından beri Kerimin ilk 11 çıktığinı gördün mü ligde? Gökhan İnler oynatılmadı. Ki zor durumlarda gayet direnç kırıcımız. 2. yarı tenezzül edip almadı bile hoca. Daha nası belirtsin hoca maçı iplemediğimizi, asıl odak noktamızın o hafta için Kiev maçı olduğunu. Ki deplasmana çıkıp paşalar gibi maçı idare edip deplasmandan 1 puanı koparıp geldik. Daha ne olsun. Gören de tüm odağımızı kadıköye vermişken beceremedik oynayamadık sanar.

Kiev maçı da sakata geldi. Bilen biliyor. Hakemi kendi ülkesi olan isveç gazeteleri bile çarşaf çarşaf eleştirdi. Ama tezgah baştan kurulmuş. Hakem aynı zamanda UEFAnın hakemlere puan veren kurulunun başkanı çıktı. Kendine de tam puan verip ve verdirtip gayet sıyrıldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 9 Aralık 2016; 4:18:04 >

İplemedik falan tatmin etme kendini, tüm gücünüzü koydunuz ve olan buydu, bu gerçeği şuan göremiyorsan da aç bir takımının maçını izle, de ki fener maçında yapamayıp burda ne yapıyoruz, cevap hiçbir şeydir, aynı oyun, Gökhan inler zaten ilk 11'e giren oyuncu değil hep hamle olarak girdi. Şunu görün artık; Şenol hoca hırslıdır, Gökhanı benficada soktu ve Cenki ofsayt golüyle oyun döndü takım canlandı, gökhan inler oyuna genişlik getirmesi sağladı çoğu şeyi evet, ancak Kievde olmadı işte, kievde de yaptı hamleler, ama sen 4-0 geridesin Cenki sokuyorsun hala hırs hala çevirme peşinde oyunu, hayır Cenk defansa yardım eden bir forvet bile değil hep ilerde bekledi, Şenol düşündüğünüz kadar iyi bir hoca değil, skor takımısınız, 90. dakikada attığınız, son anda yırttığınız maçları toplasan bu sene onların hepsinde 1 dakikalık değişiklikler yapsan şimdi yönetim istifa diye ağlıyorduuz ancak olmadı, onun yerine Bursa maçında Volkan Şenin net şutunu aziz behich içerden çıkarttı, direkten döndü, golümüz sayılmadı, başakşehire gittik deplasmanda %78 topa sahip olduk golleri hariç şutları yok, demek istedğim noktayı anlıyor musun? Siz olağanüstü şanslarla ite kalka buralara geldiniz, biz şanssızlıklara buraya, bu yüzden balonsunuz diyorum, Fener açık ara ligin en iyisi bu sene aç bir maçları izle anlıcaksın, ancak hep bardağa dolu tarafından bakarsanız çok üzülürsünüz bu kadar diyorum, sene sonu alıntılarsın yönetim istifa derken, hadi eyvallah.

• quote:

İplemedik falan tatmin etme kendini, tüm gücünüzü koydunuz ve olan buydu, bu gerçeği şuan göremiyorsan da aç bir takımının maçını izle, de ki fener maçında yapamayıp burda ne yapıyoruz, cevap hiçbir şeydir, aynı oyun, Gökhan inler zaten ilk 11'e giren oyuncu değil hep hamle olarak girdi. Şunu görün artık; Şenol hoca hırslıdır, Gökhanı benficada soktu ve Cenki ofsayt golüyle oyun döndü takım canlandı, gökhan inler oyuna genişlik getirmesi sağladı çoğu şeyi evet, ancak Kievde olmadı işte, kievde de yaptı hamleler, ama sen 4-0 geridesin Cenki sokuyorsun hala hırs hala çevirme peşinde oyunu, hayır Cenk defansa yardım eden bir forvet bile değil hep ilerde bekledi, Şenol düşündüğünüz kadar iyi bir hoca değil, skor takımısınız, 90. dakikada attığınız, son anda yırttığınız maçları toplasan bu sene onların hepsinde 1 dakikalık değişiklikler yapsan şimdi yönetim istifa diye ağlıyorduuz ancak olmadı, onun yerine Bursa maçında Volkan Şenin net şutunu aziz behich içerden çıkarttı, direkten döndü, golümüz sayılmadı, başakşehire gittik deplasmanda %78 topa sahip olduk golleri hariç şutları yok, demek istedğim noktayı anlıyor musun? Siz olağanüstü şanslarla ite kalka buralara geldiniz, biz şanssızlıklara buraya, bu yüzden balonsunuz diyorum, Fener açık ara ligin en iyisi bu sene aç bir maçları izle anlıcaksın, ancak hep bardağa dolu tarafından bakarsanız çok üzülürsünüz bu kadar diyorum, sene sonu alıntılarsın yönetim istifa derken, hadi eyvallah.

Şenol hoca Cenki 2. Yarı sokarak hata yaptı yazdığından sonrasini okumadım. Saçmalamışsın. 4-0dan sonra 10 kişiyle oyunun dönmeyeceğini herkes biliyordu. O yüzden Şenol Hoca da pek iplemedi açıkcası. Seni orda biçmişler. Tüm takım düşmüş. Üstüne 10 kişisin. O saatten sonra kimse inanmaz zaten. 11 kişi olsan neyse.

Ki Benfica maçını çevirmemize de bal demişsin. BJK yönetimine telefon açtim. Yarın gidip Şenol Hocanın yerine işe başlıyorsun. Malum FM oynayan adamlarsınız. Basit bu işler ama koca koca adamlar anlamıyor. Ne yaparsın.

Ayrıca Gökhanı 2. Yarı tenezzül edip almadı yazmışım ama sen okumadığından Şenol Hoca zaten Gökhanı ilk 11 oynatmıyor demişsin. Yazdıklarımı okumuyorsun daha gelmişsin muhattap alıyorum seni.

Hadi abicim hadi. Burası Beşiktaş bölümü. Burası fenerli ağlama bölümü deģil. Ağlayacaksan da git kendi bölümünde ağla. Daha da yazma.

Başakşehirin taraftarı mı varda uğraşalım?

geçen sene 80 milyon? hmmmmm arttıran yokmu ?

Stadı niye doldurduğumuz sorusuna gelirken al cevaplıyım oraya çoğu kişi GGye küfür etmeye gitti.

batıyormuşuz

Siz rakipten kasıt ne anlıyorsunuz bilmiyorum ama bizim asıl rakibimiz GS dir sonra siz gelirsiniz belki bir gün sıra değişir o zaman gerçek rakibimiz olabilirsiniz.

yoksa 10 senede bir şampiyonluğa oynayıp biz sizin rakibiniz falan komik oluyor. onu TS de yapıyor arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

Başakşehirin taraftarı mı varda uğraşalım?

geçen sene 80 milyon? hmmmmm arttıran yokmu ?

Stadı niye doldurduğumuz sorusuna gelirken al cevaplıyım oraya çoğu kişi GGye küfür etmeye gitti.

batıyormuşuz

Siz rakipten kasıt ne anlıyorsunuz bilmiyorum ama bizim asıl rakibimiz GS dir sonra siz gelirsiniz belki bir gün sıra değişir o zaman gerçek rakibimiz olabilirsiniz.

yoksa 10 senede bir şampiyonluğa oynayıp biz sizin rakibiniz falan komik oluyor. onu TS de yapıyor arada.

Geçen senede mi GG ye küfretmeye bizim maçta kadıköyü doldurdunuz? Ondan önceki sene

Ya görende ilk defa statları BJK maçında ful çekti sanar. O da GGye küfür etmek içinmiş

Valla beyfendi geçmiş olsun. GG transferinin başından beri GG nasıl kadıköye gelicek diyip duruyordunuz. Adam geldi çatır çatırda oynadı valla. Tabi siz zannettiniz ki sahaya çıkmaya korkacak bahane bulacak falan. Zor olmuştur be.

Ki siz önce içinizdeki bağrınıza bastığınız ama yazın bize gelmeye çabalayan futbolcunuzu bulun sonra GGyi düşünün

• Birileri çok kasmış bu konuda gerçekten, her lafı sarkazm, her lafı bilmişlik, cenkin girmesine hata dememden sonrasını okumamışmış, 10 kişi kalmış takım bilmem kaç sıfır gerisin santrafor alıyorsun oyuna, bunu desteklemenden ve diğer yazmalarından troll olduğunu çıkarıp blokluyorum.
  • 3 gün önce 6 yediniz ne yüzle böyle konu açabiliyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FB Salı günü oynasaydı Feyenoord ile acaba bu skorla dönebilir miydi? Asıl sorulması gereken soru bu bence. Bir takım 2 gün sonra taktik antreman yapmadan maça çıkıyor diğer takım dinleniyor, taktik antreman yapıyor 4 gün sonra rahat rahat maça çıkıyor.

Fikstüre itiraz etmeyen sessiz kalan Beşiktaş yönetimi ve Şenol hoca sorumlu. Ne olurdu yani FB maçı Cuma oynansa ne değişecekti?

FB, Osmanlıspor, BJK hiçbirinin Rus, Yunan, İsrail takımıyla eşleşmesini istemem. Sanırım burada herkes aynı görüştedir. Saha içi ve dışında neler olabileceğini yaşadık.
  •  Beşiktaş rakibimiz değil
  • quote:

Başakşehir bu ligin en iyisi şu ana kadar

ayrıca Beşiktaş'ı oynatmadık demişsin de, önemli olan rakibi oynatmazken senin oynayabilmen

• quote:

Bjkyi kadikoyde yenememek basarisizliktir

Ayni sekilde bjknin de kendi sahasinda bizi yenememesi basarisizlik

Yani oynatip oynatmaman cok onemli degil

Derbilerde 1 puan deplasman takiminin istedigi olmus demektir

• gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Nerden çktı bu evde maç kazanmak zorundasınız muhabbeti, şsdaki top top değil mi? Allah allah, iyi takımsan her yerde iyi takımsındır, hayatımda duymadım bir el classicoya "Barcelona el classicosu" dendiğini, bitek Türkiyedeki Fatih terim gibi, Yılmaz vural gibi, Şenol güneş gibi mızmız teknik direktörler üretmiştir, "Deplasman derbisinde beraberlik güzel." Hani büyük takımdın? Hani yenmeye oynuyordun? Adam domine etti maçı nası iyi oynamak bu?. 11'e 11 çıkıyorsun ve arkadan gelen sesler yüzünden kaybediyorsan büyük takım değilsindir, kolay etkilenen takımsındır net, deplasman avantajı falan derbilerde mazaret olamaz, ben ligin şampiyonum diyen takım her yerde kazanmaya oynar, berabere kalıp sevindirdiysek rakibi bu bizim kalitemizi gösterir. Biz ligin en iyi takımı denen Başakşehire deplasmanda %70 küsür topa sahip olmayla oynamadık mı? Tek kale yapmadık mı? Bu kadar net, Fener domine eden takımdır, hep daha çok pozisyona girer, hep en çok korkulan takım olucaktır, deplasmanı evi bağlamaz bizi, biz kazanmaya oynarız. Deplasman o kadar önemliyse söyle bakıyım Gsnin ya da Bjknin fenere karşı ev serileri neymiş?

Bu kadar net, mızmız teknik direktörlere böyle taraftar tabi, Türk futbolu budur, hatalarını başka değişkenlerle örtme çabaları, yok fikstür, yok kar, yok taraftarımız az, yok o yok bu, kazananlar kupa kaldırırken kaybedenler onların üzerinden bahane üretir. Gsye saygım var büyük takım ama bu sıralar hiç göremiyoruz o yüzden bu sene Fenerdir en iyi top oynayan takım.

• Fazla zorlamana gerek yok dostum

Gayet basit

Normal olan evinde 3 puan

Depde 1 puan aldinmi 4 puan yapar

Rakibin ise 1 puan almistir bu seni 3 puan avantajm saglar

Burdaki kritik nokta evinde kazanman kazanamazsan basarisizsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.