Ben mi yanlış maçı izledim, hadi bu seneyi geçelim, yıllarca gs ile maçlarımız hep çekişmeli olurdu, bu sene açık ara ligin en iyisiyiz ne bjkyi ne gsyi oynattık, adamlar hala seviniyor buna, ilginç.
Rakibin bile görmüş olanı makbule. GSlileri özledik rakip olarak hem Avrupa'da hem ligde.
Adamlar ligde iddaalı olduklarında dünyanın en iyi takımıyız falan diyorlar la.
Neyse
Oğuzhan 300 milyon yüro len Takım kaptanınızı aldık len Real Madridle Avrupanın 2 büyüğüyüz len
Maçta penisini kameralara gösteren adamlar efendiyiz ayağına yatıyor. Two and a half men tadında adamları izlemek.
Sen galatasaraya rakipmi sanıyorsun kendini ? adamlar ölmüş sezonlarında bile çifte kupa ile bitirirken sen kaç sezondur 0 çeke çeke clye hasret kala kala bi hal oldun hala kendini trnin en büyüklerinden görüyorsun ilginç.
geçti hajum o dönemler 2. yarı patlarsınız merak etme
T0RNAD0
kullanıcısına yanıt
Sanarsın bjk her yıl kupa alıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'lılara göre bu ülkede 2 büyük var, Beşiktaş'lılara göre ise bu ülkede tek büyük var. Diğerleri mühim değil, kale almayınız. Son olarak Fenerbahçe taraftarının merhum Süleyban Seba'nın arkasından küfürleri asla unutulmayacak..
Önce okuduğunu anlaman gerekli. Bunun için yardım almanı öneriyorum. Konuya gelecek olursak kafasından herhangi bir noksanı olmayan kişi ülkedeki en başarılı ve buna paralel en büyük takımın galatasaray olduğunu kabullenir. takımının senin gözündeki manevi büyüklüğünü kastetmiyorum. Direk başarı odaklı baz alırsan gerçekler böyle.
Avrupa Liginde seri başı olmayı senden önce garantilemiş ve ligde geçen sene şampiyon olmuş, bu sene de ligde üzerinde yer alan ve Kadıköy'den istediği ile dönen bi takım nasıl oluyor da rakip olamıyor?
Ş.L arenası Türk takımlarıyla dalga geçilmeye müsait bi arena, kabul ama arkadaş sen 8 yıldır katılamadığın turnuvaya senle eşit sayıda katılmış ve son maçta gruptan çıkmaya ramak kala elenip senle aynı kulvarda yani Avrupa Liginde yoluna devam edecek takıma rakibim değil diyorsan bi daha düşün derim.
Arkadaş, Avrupa Liginde gruptan çıkıp BJK'ye laf atmak neyin kafası? Adamlar zaten senden 2 gün önce adını seri başı olarak yazdırmışken üstelik.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme