Bildirim
@kskmert
En az 250 Beğeni Aldı
En az 100 Farklı Gece DH’deydi
En az 100 Spor Bölümü Mesajı Yazdı
"teğmen": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
kskmert (Mert Köprülü) · Galatasaray altına konu açtı.
9 yıl
Galatasaray - Atletico Madrid Kadro nasıl olmalı ?
kskmert (Mert Köprülü) · LOL Genel altına konu açtı.
10 yıl
TR'de Smurf kasacaklar içeri.
|
kskmert (Mert Köprülü) · Galatasaray altına konu açtı.
10 yıl
Albayrak'tan açıklamalar.
|
kskmert (Mert Köprülü) · Ehliyet Kursları ve Sınavları altına konu açtı.
10 yıl
Yeni direksiyon sınavı saçmalığı.
|
kskmert (Mert Köprülü) · Araç tercih-kıyaslama altına konu açtı.
10 yıl
2010+ Polo mu , Clio 4 mü ?
|
kskmert (Mert Köprülü) · Clio altına konu açtı.
10 yıl
CLİO 4 1.2 Joy , 2010 + Polo mu ?
|
|
10 yıl
Böyle W/L görmediniz.
10 yıl
West düşme problemi . (Foto içerir)
|
10 yıl
Laptop FPS sıkıntısı yaşamaya başladım yardım lütfen.
|
Hakkında
Meslek: Kimyager
İlgi Alanları: Futbol , Online Oyunlar , Kimya , Supernatural , Dexter , Breaking Bad , The Walking Dead , The Mentalist , Fringe.
Meslek: Kimyager
İlgi Alanları: Futbol , Online Oyunlar , Kimya , Supernatural , Dexter , Breaking Bad , The Walking Dead , The Mentalist , Fringe.
Forum İmzası:
"Karşıyaka Spor Kulübü'nde karşı karşıya bulunduğum gençlik iftihara şayandır. Bu gençlik muvacehesinde istikbalin kuvvetli saadeti ne bariz görünmektedir." "İzmir'in Karşıyakalıları; sizi derin muhabbetle selamlarım.. Ben bütün İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim. Güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim. Yalnız, bir rastlantı beni Karşıyaka'ya daha fazla bağlamıştır. Karşıyakalılar, annem sizin sinenizde sizin topraklarınızda yatıyor. Karşıyakalılar, İzmir'i gördüğüm gün, öncelikle Karşıyaka'yı ve orada da sizin Türk topraklarınızda yatan anamın mezarını gördüm." Gazi M. Kemal
|
Forum İkinci El İmzası:
[center][size=1] Karşıyaka Spor Kulübü'nde karşı karşıya bulunduğum gençlik iftihara şayandır. Bu gençlik muvacehesinde istikbalin kuvvetli saadeti ne bariz görünmektedir." "İzmir'in Karşıyakalıları; sizi derin muhabbetle selamlarım.. Ben bütün İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim. Güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim. Yalnız, bir rastlantı beni Karşıyaka'ya daha fazla bağlamıştır. Karşıyakalılar, annem sizin sinenizde sizin topraklarınızda yatıyor. Karşıyakalılar, İzmir'i gördüğüm gün, öncelikle Karşıyaka'yı ve orada da sizin Türk topraklarınızda yatan anamın mezarını gördüm." Gazi M. Kemal [/size][/center] |
Hakkımda:
[center][size=1] "Karşıyaka Spor Kulübü'nde karşı karşıya bulunduğum gençlik iftihara şayandır. Bu gençlik muvacehesinde istikbalin kuvvetli saadeti ne bariz görünmektedir." "İzmir'in Karşıyakalıları; sizi derin muhabbetle selamlarım.. Ben bütün İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim. Güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim. Yalnız, bir rastlantı beni Karşıyaka'ya daha fazla bağlamıştır. Karşıyakalılar, annem sizin sinenizde sizin topraklarınızda yatıyor. Karşıyakalılar, İzmir'i gördüğüm gün, öncelikle Karşıyaka'yı ve orada da sizin Türk topraklarınızda yatan anamın mezarını gördüm." Gazi M. Kemall [/size][/center] "Karşıyaka Spor Kulübü'nde karşı karşıya bulunduğum gençlik iftihara şayandır. Bu gençlik muvacehesinde istikbalin kuvvetli saadeti ne bariz görünmektedir." "İzmir'in Karşıyakalıları; sizi derin muhabbetle selamlarım.. Ben bütün İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim. Güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim. Yalnız, bir rastlantı beni Karşıyaka'ya daha fazla bağlamıştır. Karşıyakalılar, annem sizin sinenizde sizin topraklarınızda yatıyor. Karşıyakalılar, İzmir'i gördüğüm gün, öncelikle Karşıyaka'yı ve orada da sizin Türk topraklarınızda yatan anamın mezarını gördüm." Gazi M. Kemal
|
Resimler
Sistem ve Tercihleri
Basketbol
Pınar Karşıyaka
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 572
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.966 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 473 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 572
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.966 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 473 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları