Şimdi Ara

Albayrak'tan açıklamalar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, telefonla bağlandığı Telegol programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sarı-kırmızılı yönetici net bir şekilde Cesare Prandelli'den memnun olmadığını söyledi.

"PRANDELLI'NİN ARKASINDA DURMAM ZOR"

İtalyan teknik adam ile ilgili çarpıcı sözler söyleyen Abdurrahim Albayrak, "Galatasaraylı taraftarlar yerden göğe kadar haklıdır. Şu şartlarda Prandelli'nin arkasında kalmam zor. İçim kan ağlıyor. Eski yönetim Prandelli'ye gerçekleştirilemeyecek sözler vermiş. Cesare Prandelli'ye vaad edilenler inanılmaz. Şu anda futboldan memnun değilim. Mukavelesine baksanız kafayı yersiniz. İki gün sonra Avrupa maçımız var, ne olur yapmayın. Sözleşmesinde çok ağır maddeler var. Mancini hayatımda tandığım en dürüst insanlardan biri. 1 kuruş para almadan gitmiş. Prandelli, 'Ben buraya çalışmaya geldim' diyor" açıklamasını yaptı.

"OCAK AYINA KADAR ZAMAN VERİN"

"Cesare Prandelli ile yollar ayrılacak mı?" sorusuna da yanıt veren sarı-kırmızılı yönetici, "Bize Ocak ayına kadar zaman verin" ifadelerini kullandı.

"OCAK AYINDA ÇOK CİDDİ DEĞİŞİKLİK OLACAK"

Ocak ayından takımda çok ciddi gelişmelerin olacağını söyleyen Albayrak, "Takıma giremeyen oyuıncuları satacağız. Bu gidenlerin ardından tasarruf yapacağız ve 1-2 oyuncu alacağız. Ocak'ta birkaç yıldız alınacak. Yıldız futbolcu satmayacağız. Ocak ayında futbolcularda çok ciddi bir değişiklik olacak. Galatasaray, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın Trabzonspor'un formasını giymeyi Allah herkese nasip etmez. Ocak ayında oynayanlar oynayacak, oynamayanlar gidecek" dedi.

BU TOPLANTI DEVAM EDECEK"

Trabzonspor maçının ardından Florya'da teknik heyet ve futbolcularla bir görüşme yaptıklarını söyleyen Albayrak, "Bugün çok ciddi bir toplantı yaptık. Pazartesi günü de bu toplantı devam edecek. Futbolcularımızla birlikte bu toplantı devam edecek. Dün akşam çok ciddi bir acı çektik. Bundan sorna böyle olmayacak. Bunu net bir şekilde garanti ediyorum" diye konuştu.

"SNEIJDER'İN KADRODA OLMADIĞINI GÖRÜNCE..."

Wesley Sneijder'in Trabzonspor maçına 11'de başlamamasıyla ilgili olarak, "Sneijder'i Ali Dürüst oynatmadı gibi bir şey söz konusu değil. Kadroyu gördükten sonra moralim çok bozuldu. Ali Dürüst bana 'Ne oldu? dedi. 'Bu kadroyla bu maçı alamayız' dedim. Biz kadroya karışamayız. Taraftarlarımızın hepsinden özür diliyorum. Taraftarımız Sneijder oynayacak diye kombine alıyor, kaliteli futbol için kombine alıyor. Galatasaray'da Sneijder'i bilerek küstürmeye çalıştığımızı söyleyen yönetici varsa derhal istifa etsin. Sneijder ile sözleşme uzatacağız. Kendisi ile konuştuk. Ne demek küstürmek. Böyle bir şey söz konusu değil." dedi.

"HİKMET KARAMAN'A TEKLİF YAPMADIK"

Teknik direktör Hikmet Karaman'a teklif yapıp yapmadığı sorulan Albayrak, "Hikmet karaman'a bugün bir teklif götürmedim. Böyle bir şey yok. Bu tamamen yalan" diyerek cevap verdi.

Kaynak : Webaslan.com

• Özet: "Futbolcuları haşladım, bana söz verdiler artık maçlarda ruhlarını sahaya koyacaklar, kim ne alacaksa verecekse ocak ayına kadar konuşmak yasak! Ocak ayı gelince genel bi değerlendirme yapacaz, kim gönülsüz oynuyorsa takımla ilişkisi kesilecek, onlar yerine alacağımız adamlar da öyle sıradan transferler olmaycak"
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Özet: "Futbolcuları haşladım, bana söz verdiler artık maçlarda ruhlarını sahaya koyacaklar, kim ne alacaksa verecekse ocak ayına kadar konuşmak yasak! Ocak ayı gelince genel bi değerlendirme yapacaz, kim gönülsüz oynuyorsa takımla ilişkisi kesilecek, onlar yerine alacağımız adamlar da öyle sıradan transferler olmaycak"
    Albayrak bu konuşmasıyla ne açıklıyor biri bana söylesin ? Resmen taraftarın zekasıyla dalga geçilmiş. Her zaman keskin ifadelerle konuşmama ama bunlar saçma değil mi arkadaşlar ?

Albayrak kadroya karışmıyoruz diyor, aylarca a2 takımındaki Sabri nasıl 11 başlar ? Sneijder hangi mantıkla yedek bırakılır ? Prandelli bugün yönetimin sözünü dinlediği için o koltukta tutuluyor. Albayrak bu dönemde köşeye sıkıştıklarının farkında şimdi bütün yük Prandelli'nin üstüne yıkılıyor.

Prandelli için şunu söylemek istiyorum bu adam mesleğine ihanet ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Albayrak bu konuşmasıyla ne açıklıyor biri bana söylesin ? Resmen taraftarın zekasıyla dalga geçilmiş. Her zaman keskin ifadelerle konuşmama ama bunlar saçma değil mi arkadaşlar ?

Albayrak kadroya karışmıyoruz diyor, aylarca a2 takımındaki Sabri nasıl 11 başlar ? Sneijder hangi mantıkla yedek bırakılır ? Prandelli bugün yönetimin sözünü dinlediği için o koltukta tutuluyor. Albayrak bu dönemde köşeye sıkıştıklarının farkında şimdi bütün yük Prandelli'nin üstüne yıkılıyor.

Alıntıları Göster
    Bana ocakta Lucescu'yu getirecekler gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jorji

Bana ocakta Lucescu'yu getirecekler gibi geliyor.

Alıntıları Göster
    sneijder oynayacak diye kombine alıyor ne demek abi, patates misin. kaş derken göz direk.
  • quote:

İlk önce ben de aynı şekilde düşündüm yönetim ne derse onu yapıyor diye. Fakat daha sonra mantıklı düşününce Prandelli ne diye yönetimin istediklerini yapsın ki? Sonuçta bu adamı kovsak oturduğu yerden aynı parayı alacak. Yani yönetime kendisini sevdirmenin ona faydası yok hatta bir an önce kovulmak işine bile gelir bence. O yüzden bu acaip kadro seçimleri Prandelli kendi insiyatifi gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: osonguler

quote:

İlk önce ben de aynı şekilde düşündüm yönetim ne derse onu yapıyor diye. Fakat daha sonra mantıklı düşününce Prandelli ne diye yönetimin istediklerini yapsın ki? Sonuçta bu adamı kovsak oturduğu yerden aynı parayı alacak. Yani yönetime kendisini sevdirmenin ona faydası yok hatta bir an önce kovulmak işine bile gelir bence. O yüzden bu acaip kadro seçimleri Prandelli kendi insiyatifi gibime geliyor.

Alıntıları Göster
    Bazı hamlelerin net yönetimden geldiği görülüyor, Ünal Aysal döneminde de garip taktik anlayışlarını deniyordu hocam o zamanda mı kovdurmak istiyordu ...

Ben daha öncede yönetimin sözünü dinlediğini düşünüyorum ve şuanda kontrolü tamamen mevcut yönetime bıraktı.
    Örneğin hiç görmediği oyuncu Sabri kadro dışı bıraktı, yeni yönetim geldi doğrudan 11 başladı :)

Yeni yönetim kemer sıkmaktan bahsediyor, maaşı en yüksek olan Sneijder yavaş yavaş takımdan soyutlanıyor.

Keza Bruma satıldığında sıcak para sağlayacak oyunculardan biri taraftar ismini unuttu.

Hocam yaptığı hamleler yönetimin işine geliyor, Albayrak bugün çıkıp konuşmasının sebebi tepkilerin az çok yönetime dönmesidir oda hedefi tamamen Prandelli olarak gösterdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam soylediklerine sunuda ekleyebiliriz mesela; biz yonetime geldik bir halt ettik, kulupde zirnik yok. Artik oldugu kadar... Basimiz agridiginda da eski yonetimi suclayacagiz.

• Albayrak açık bir şekilde taraftara oynamış yapılan yanlışlardan sorumluluk almıyor
    Eski yönetime hala giydirme sevdası var bu çok yanlış, sen ne yaptın ne sağladın ki başkasını eleştiriyorsun diye sorarlar adama.
    Yeni yönetim zarar görmesin diye resmen çevirmeye çalışıyorlar her şeyi, galiba sene sonunda başkan seçimi olacak onun derdinde bu adamlar.
  • Sabriyi kadroya alan sneijder I yedek birakan yonetimdir prandelli de kukla oluyor burada kimse kusura bakmasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Albayrak açık bir şekilde taraftara oynamış yapılan yanlışlardan sorumluluk almıyor
    Eski yönetime hala giydirme sevdası var bu çok yanlış, sen ne yaptın ne sağladın ki başkasını eleştiriyorsun diye sorarlar adama.
    Yeni yönetim zarar görmesin diye resmen çevirmeye çalışıyorlar her şeyi, galiba sene sonunda başkan seçimi olacak onun derdinde bu adamlar.
    Mancini'yi tanımam etmem ama Mancini'nin dürüst biri olduğunu Gs'den 1 krş para almadan gitmesine bağlıyorsa saçmalamış. Tazminatını almak her işçinin hakkıdır, Prandelli de Gs'nin bir işçisidir, sözleşmeleri adam gibi yapmıyorsun, sonra işçi hakkını isteyince "Prandelli dürüst değil" e getiriyorsun işi. Yok öyle yağma kimse kusura bakmasın, Prandelli tazminatı neyse almalı, almazsa salaklık eder, kendine eder. Madem böyle zırlayacaktın o zaman o sözleşme maddelerini o kadar ağır koymayacaktın, kafana silah mı dayadı Prandelli ben şu kadar tazminat şu kadar para istiyorum diye.

• Burayı zannedersem ince gördüm.

quote:

. Mancini hayatımda tandığım en dürüst insanlardan biri. 1 kuruş para almadan gitmiş.

Daha önceden düşündüğüm gibi Mancini gizli bir anlaşma ile gitmiş olabilir , yani açık bir şekilde tazminat alsa taraftar kizacakti ayrıca Mancini kimlerden ne paralar aldı onları neden bırakmadı ...

Bence burada Albayrak bu gizli bilgiye sahip olduğunu bilerek bunu vurgulamış , yarin bir gün eski yönetimi suclamak için Mancini yè gizli şekilde para verildi diye açıklama yaparlarsa şaşırmayın .
  • Dun aksama kadar albayraka saydiriyordunuz. Adam çykty bikac bisey söyledi 180 derece döndünuz be.

Sizin dusuncelerinizi degistirecek ne söyledi ne kanitladi bu adam ? Bi mantyk suzgecinden geçirin. Kadroya mudahele etmedim bundan sonra edicem diyor. Inandiniz mi? Ben inanmadim. Gelir gelmez sabriyi affedip ilk 11de oynatan bu adam degil mi? Selçugu sneijderin bozdugunu dusunup kadro dy?y biraktiran ve satmak isteyende bu adam degil mi? Butun spor programlarinda bunlar konu?ulmuyor mu? Daha dün ali ece dedi sabri nasyl oynattiriliyorsa sneijderde oynattirilmiyor. Albayrak zaman kazanmaya oynuyor. Balon patladi patlayacak. Imaji yerle bir oldu..
  • Valla sozun ozu, camianizi ileride maddi yonden cok sikintili gunler bekliyor. Bizim feda sezonundan bile kotu hallere dusebilirsiniz. Hep konusuldu, yazildi ama gslilar gormek istemedi. Aysal, kulubu cok buyuk bir.batagin icine sokup resmen kacip gitti.
  • Albayrak forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Albayrak forever
    Yazının başında bu var;

"Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, dün akşam telefonla bağlandığı 360 TV'deki Telegol programında çarpıcı açıklamalar yaptı.
    Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Trabzonspor yenilgisi sonrası, "Hocamızın arkasındayız" diyen Albayrak, bu kez, "Bu şartlarda Prandelli'nin arkasında durmam çok zor. Prandelli keşke tazminat istemese! Prandelli'nin sözleşmesini görseniz şaşarsınız. Prandelli'nin sözleşmesinde çok ağır maddeler var. Galatasaray'ın 18 ayda getirildiği duruma inanamıyorum. Eski yönetim, Prandelli'ye gerçekleştirilemeyecek sözler vermiş. Ünal Aysal'ın Prandelli'ye vaatlerini duyduk şoke olduk. Prandelli'ye Galatasaray dışında Almanya'da, Belçika'da, Avrupa'da dört ülkede takım kuracağız, her sene birini çalıştıracaksın sözü verilmiş" ifadelerini kullandı."

Kaynak; DHA

Arkadaşlar bu adam sözleşme üzerinden konuşuyor, yani ortada somut bir belge söz konusu. Yani yalan konuşursa ortaya çıkacağını bilerek konuşuyor. Somut delil ortada. Hadi Ebru'nun buna söyledikleri yalan diyelim de sözleşme de vadedilenleri merak ettim. Sözleşme ayrıntıları kamuoyunu neden açıklanmıyor? Hep tazminat falan yok deniliyor da, öyle olsa bile bu adam şimdiye kadar kovulurdu bence. Mancini zamanında da çok farklı bir kadro yoktu. Drogba zaten son maçlarda yoktu. Takım yine kendi evinde Galatasaray gibi oynuyordu. 4-0'lık 6-0'lık vs. farklı skorlu kazandığımız maçlar vardı. Bu skorlar tesadüfen, şansa, ala bala atılmış goller olamaz. Bir hücum organizasyonu, planlı bir takım, ne yapacağını bilen bir takım vardı. Şimdi ki galibiyetlerimize bak 2-1, 1-0 vs. şansa alınan galibiyetler. Gol organizasyonu yok, hücum yok. Mahalle maçı yapılıyor sanki. Karambole yada Sneider'in bireysel çabasıyla gol olursa oluyor. En büyük hatamız Mancini ile ayrılmak oldu. Eğer kalsaydı, ülkeyi, ligi, Türk oyuncuları, ligdeki takımları çok daha iyi tanıyan, raporlar üzerinden değil, birebir gözlemlediği şekilde tanıyan bir Mancini olacaktı. Ve Trabzon'u hafife almayan bir Mancini olacaktı. Adam sanki tıpkı diğer takımları anaşliz etmediği gibi, Trabzon'u hiç analiz etmemiş. Mancini savunmayı da iyi yapıyordu. Geçen sene kaç maçtan, kaç kere 4-0, 3-0 gibi mağlubiyetlerle ayrıldık. Bu sene ayda en az iki kere 3 üstü yiyip hiç atamadığımız maçlar var. İnşallah Anderlecht maçında yine bir 4-5 tane gol yeriz ve hiç atamayız. Artık Prandelli istifa eder sanırım. Yoksa Avrupa zaten gitti elimizden, bunun yanına ligi de kaybedeceğiz. İlk beşe girmemiz bile çok zor bu oyunla, bu hocayla.

• quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Yazının başında bu var;

"Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, dün akşam telefonla bağlandığı 360 TV'deki Telegol programında çarpıcı açıklamalar yaptı.
    Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Trabzonspor yenilgisi sonrası, "Hocamızın arkasındayız" diyen Albayrak, bu kez, "Bu şartlarda Prandelli'nin arkasında durmam çok zor. Prandelli keşke tazminat istemese! Prandelli'nin sözleşmesini görseniz şaşarsınız. Prandelli'nin sözleşmesinde çok ağır maddeler var. Galatasaray'ın 18 ayda getirildiği duruma inanamıyorum. Eski yönetim, Prandelli'ye gerçekleştirilemeyecek sözler vermiş. Ünal Aysal'ın Prandelli'ye vaatlerini duyduk şoke olduk. Prandelli'ye Galatasaray dışında Almanya'da, Belçika'da, Avrupa'da dört ülkede takım kuracağız, her sene birini çalıştıracaksın sözü verilmiş" ifadelerini kullandı."

Kaynak; DHA

Arkadaşlar bu adam sözleşme üzerinden konuşuyor, yani ortada somut bir belge söz konusu. Yani yalan konuşursa ortaya çıkacağını bilerek konuşuyor. Somut delil ortada. Hadi Ebru'nun buna söyledikleri yalan diyelim de sözleşme de vadedilenleri merak ettim. Sözleşme ayrıntıları kamuoyunu neden açıklanmıyor? Hep tazminat falan yok deniliyor da, öyle olsa bile bu adam şimdiye kadar kovulurdu bence. Mancini zamanında da çok farklı bir kadro yoktu. Drogba zaten son maçlarda yoktu. Takım yine kendi evinde Galatasaray gibi oynuyordu. 4-0'lık 6-0'lık vs. farklı skorlu kazandığımız maçlar vardı. Bu skorlar tesadüfen, şansa, ala bala atılmış goller olamaz. Bir hücum organizasyonu, planlı bir takım, ne yapacağını bilen bir takım vardı. Şimdi ki galibiyetlerimize bak 2-1, 1-0 vs. şansa alınan galibiyetler. Gol organizasyonu yok, hücum yok. Mahalle maçı yapılıyor sanki. Karambole yada Sneider'in bireysel çabasıyla gol olursa oluyor. En büyük hatamız Mancini ile ayrılmak oldu. Eğer kalsaydı, ülkeyi, ligi, Türk oyuncuları, ligdeki takımları çok daha iyi tanıyan, raporlar üzerinden değil, birebir gözlemlediği şekilde tanıyan bir Mancini olacaktı. Ve Trabzon'u hafife almayan bir Mancini olacaktı. Adam sanki tıpkı diğer takımları anaşliz etmediği gibi, Trabzon'u hiç analiz etmemiş. Mancini savunmayı da iyi yapıyordu. Geçen sene kaç maçtan, kaç kere 4-0, 3-0 gibi mağlubiyetlerle ayrıldık. Bu sene ayda en az iki kere 3 üstü yiyip hiç atamadığımız maçlar var. İnşallah Anderlecht maçında yine bir 4-5 tane gol yeriz ve hiç atamayız. Artık Prandelli istifa eder sanırım. Yoksa Avrupa zaten gitti elimizden, bunun yanına ligi de kaybedeceğiz. İlk beşe girmemiz bile çok zor bu oyunla, bu hocayla.

Alıntıları Göster
    Going Soon

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Burayı zannedersem ince gördüm.

quote:

. Mancini hayatımda tandığım en dürüst insanlardan biri. 1 kuruş para almadan gitmiş.

Daha önceden düşündüğüm gibi Mancini gizli bir anlaşma ile gitmiş olabilir , yani açık bir şekilde tazminat alsa taraftar kizacakti ayrıca Mancini kimlerden ne paralar aldı onları neden bırakmadı ...

Bence burada Albayrak bu gizli bilgiye sahip olduğunu bilerek bunu vurgulamış , yarin bir gün eski yönetimi suclamak için Mancini yè gizli şekilde para verildi diye açıklama yaparlarsa şaşırmayın .

Borsaya açık şirketler de hele de GS'da öyle gizli anlaşma falan yapamaz kimse. Adamlar Ünal Aysal'ı indirdiler. GS kendi içinde kurtlar sofrası resmen.

• quote:

Prandelli, Sabri'yi antremanda bile görmedi ki kadro dışı bıraksın. O zamanki yönetimin yaptığı saçma sapan işlerden biriydi. Yeni yönetim gelince kadro dışı durumu da kalktı haliyle. Prandelli de baktı elindeki en iyi sağ bek Sabri, koydu 11'e. Şimdi birbirimizi kandırmayalım, Sabri o milyon eurolar verdiğimiz Tarık'tan da Veysel'den de daha iyi.

Bence yönetimin Prandelli'yi hedef göstermesine gerek yok, Prandelli oynattığı rezalet futbolla kendi kendini hedef haline getiriyor zaten. Yönetimin ekstra bir çabasına gerek kalmıyor.

• albayrak sende liselilerin kuklası olmuşsun yazık sana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.