Şimdi Ara

Cevat Prekazi'nin Ali Samiyen Hakkında Söylediği Söz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Prekazi: TT Arena'ya gitmek içimden gelmiyor,Sami Yen'i seviyorum

Ceyhun Yılmaz: Sami Yen mi kaldı abi toprak oldu

Prekazi:Babam da öldü ama hala seviyorum.

• baba adam
  • bu adam bize ifk belgrad'dan oyuncu getirecekti, sonra getirdiği adam oyuncunun kardeşi mi ne çıkmıştı çok severim o ayrı, monacoya attığı gol
  • ben bu konuyu hortlatırım... illa bi şey bulacaksınız dimi karşınızdaki adamın adını ağzınıza alırken ........ çok dikkatli olmanız lazım!!!!!!(bu kibarcası) mahlukat lar sizi... neymiş efendim kardeşi çıkmış... köpek menejerler yıllarca külüplerimize ne boş adamlar getirdi bi düşünün!! gerçi siz düşünemezsiniz atletizimcileri bize futbolcu diye yutturdular bize bee yıllarcaa.. siz ne zannediyorsunuz! Çıkar çatışmasının olduğu yerde Cevat Prekazi'nin adı hiç bir zaman geçmez!! O sadece Galatasaray ı sevdi ama GS ne yaptı Zeytinburnuspor a gönderdi... çok yaşa CEVAT
  •  Cevat Prekazi'nin Ali Samiyen Hakkında Söylediği Söz
  • quote:

Orijinalden alıntı: forzaGilles

ben bu konuyu hortlatırım... illa bi şey bulacaksınız dimi karşınızdaki adamın adını ağzınıza alırken ........ çok dikkatli olmanız lazım!!!!!!(bu kibarcası) mahlukat lar sizi... neymiş efendim kardeşi çıkmış... köpek menejerler yıllarca külüplerimize ne boş adamlar getirdi bi düşünün!! gerçi siz düşünemezsiniz atletizimcileri bize futbolcu diye yutturdular bize bee yıllarcaa.. siz ne zannediyorsunuz! Çıkar çatışmasının olduğu yerde Cevat Prekazi'nin adı hiç bir zaman geçmez!! O sadece Galatasaray ı sevdi ama GS ne yaptı Zeytinburnuspor a gönderdi... çok yaşa CEVAT

Babanı bu kadar savunmassın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sami yusuf büyük sanatçı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.