Şimdi Ara

SERGEN ŞEKERSPOR'DA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok yanlış bişey..Tümer için sen kaptansın Beşiktaştan başka takımla görüşemezsin diye televizyonlarda demogojinin kralını yap, sonra çık tümerden 10 kat değerli sembol kaptanını Şekerspora gönderttir elin teknik adamına.. bunlar yanlış işler!!

quote:

Orjinalden alıntı: labmen
    @technics vendeta olma yolunda ilerliyorsun
    şaka bir yana sonuna kadar haklısın hocam bu demirören başımaza daha neler örecek bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 6 Haziran 2006; 19:10:05 >
  • SERGEN'E NASIL BİR MUAMELE YAPTI BU TIGANA

Mesela düşünün Ronaldinho 34 yaşına gelmiş ve hala top oynamak istiyor Barça'da ama Tigana geliyor takım gençleşsin diye Ronaldinho'yu 2.ligden bir klübe gönderiyor.

Tamam Sergen Ronaldinho gibi değil ama Ronaldinho'nun "Şişko Türk" versiyonu.

quote:

BEŞİKTAŞ:2 CHELSEA:0 MAÇI SONRASI İNGİLİZ GAZETELERİNDE MANŞET:

MİLYON STERLİNLİK CHELSEA ŞİŞKO BİR TÜRK'ÜN GÖBEĞİNE ÇARPTI

BU YAZININ ALTINDA SERGEN'İN MAÇ SIRASINDA GÖBEĞİNİ AÇIP KAŞIDIĞI FOTOĞRAFTA VAR

KRAL SERGEN UNUTULMAYACAK BİR FUTBOLCUSUN SEN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comennias -- 6 Haziran 2006; 19:53:00 >

• TELEVİZYONLARIN SPOR HABERLERİNDE SERGEN'İN SÖZLEŞMESİNİ GÖSTERİYOR. VAKİT GEÇMEDEN İZLEYİN. ÜZÜNTÜDEN AĞLAYACAĞIM ŞİMDİ YEMİN EDİYORUM SANKİ İÇİMDEN BİR PARÇA KOPTU. ÇOK ÜZÜLÜYORUM BÖYLE BİR ADAM NASIL 2.LİG B DE OYNAR BARİ 2. LİG A OLSAYDI.
  • Şimdi bana bu yönetimi savunacak bir tek Beşiktaşlı kardeşim çıksın artık hadi.. Beşiktaşı satan kaptanın Fenerde, Satmayan, gerekirse Boş mukaveleye bile imza atabileceğini söyleyen kaptanın 2.ligde..

hadi gelin matıklıca düşünün verin kararınızı kim haklı kim haksız...
    kim iyi kim kötü..
    kim siyah kim beyaz!!

quote:

Orjinalden alıntı: comennias
    TELEVİZYONLARIN SPOR HABERLERİNDE SERGEN'İN SÖZLEŞMESİNİ GÖSTERİYOR. VAKİT GEÇMEDEN İZLEYİN. ÜZÜNTÜDEN AĞLAYACAĞIM ŞİMDİ YEMİN EDİYORUM SANKİ İÇİMDEN BİR PARÇA KOPTU. ÇOK ÜZÜLÜYORUM BÖYLE BİR ADAM NASIL 2.LİG B DE OYNAR BARİ 2. LİG A OLSAYDI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 6 Haziran 2006; 20:37:43 >
  • şimdi bjk yönetimi ne daha büyük bir sorumluluk düştü...bi lider oyuncu getirmek zorundalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: comennias

SERGEN'E NASIL BİR MUAMELE YAPTI BU TIGANA

Mesela düşünün Ronaldinho 34 yaşına gelmiş ve hala top oynamak istiyor Barça'da ama Tigana geliyor takım gençleşsin diye Ronaldinho'yu 2.ligden bir klübe gönderiyor.

Tamam Sergen Ronaldinho gibi değil ama Ronaldinho'nun "Şişko Türk" versiyonu.

quote:

BEŞİKTAŞ:2 CHELSEA:0 MAÇI SONRASI İNGİLİZ GAZETELERİNDE MANŞET:

MİLYON STERLİNLİK CHELSEA ŞİŞKO BİR TÜRK'ÜN GÖBEĞİNE ÇARPTI

BU YAZININ ALTINDA SERGEN'İN MAÇ SIRASINDA GÖBEĞİNİ AÇIP KAŞIDIĞI FOTOĞRAFTA VAR

KRAL SERGEN UNUTULMAYACAK BİR FUTBOLCUSUN SEN!

cidden çok rahat bir insan ya çağırsak bizle halı sahada bile oynar valla :))))

• arkadaşlar şunuda unutmayalım ki sergende zamanında para uğruna formasını sırtından çıkarmış bir insandır. her ne kadar gittiğine içim yansada ve üzülsemde bugün tümerin bize yaptığını yıllar öncede sergen yapmıştı. zamanla ortaya çıktıki en büyük zararı kendi kendine verdi. eğer o zaman sergen siirt jetpa yerine fenere veya cimboma gitseydi (gerçi sonradan gitmediği takım kalmadı
    ) bunu hazmedebilecekmiydik. kendisine acımayana kendisini düşünmeden hareket edene bende acımam. zamanında o gereğini yapmıştı şimdide yönetim gereğini yaptı. tekrar beşiktaşa geldiğinde futbolunun ikinci baharını yaşayabilirdi. fakat o bütün geleceğini karartan ve dünyayı bir avrupa takımına giderek kendisini izlemekten mahrum bırakan o bataklığa geri döndü ve kendisine verilmiş olan ikinci şansınıda geri tepti. şimdi biz çıkmış bu insan için üzülüyoruz.(bende dahil.) peki değer mi? bence değmez. hiçbir futbolcu beşiktaştan büyük değildir. tarih bunun ispatlarıyla doludur. futbolcular geçicidir kalıcı olan BEŞİKTAŞtır.
    saygılarımla

• Yanlış.. Beşiktaştan koparıldı zamanında Sergen yine.. Hemde aynen bu Şekilde.. Siirt Jetpaya satıldı...

Orjinalden alıntı: eagle_eagle
    Her ne kadar gittiğine içim yansada ve üzülsemde bugün tümerin bize yaptığını yıllar öncede sergen yapmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 6 Haziran 2006; 22:13:07 >
  • şu kadarını söleyim tabii ozaman tvden takip ederken tüm kamuoyunada böle yansımıştır bu olay. sergen para konusunda anlaşamadı ve alpayla birlikte beşiktaşı terketti. birde olayın teknik yanı vardır elbet onuda ben bilmiyo olabilrim. o zaman henüz lisedeydim ve sergenin gitmesine hem üzülüyordum hem de sergene kızıyordum. ama hala beşiktaşı o zaman paraya tercih ettiği düşüncesindeyim. ben ne kadar kızarsam kızim ne kadar suçlarsam suçlayim o herzaman beşiktaşın çocuğu olarak kalacak. buda bir gerçek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle_eagle

şu kadarını söleyim tabii ozaman tvden takip ederken tüm kamuoyunada böle yansımıştır bu olay. sergen para konusunda anlaşamadı ve alpayla birlikte beşiktaşı terketti. birde olayın teknik yanı vardır elbet onuda ben bilmiyo olabilrim. o zaman henüz lisedeydim ve sergenin gitmesine hem üzülüyordum hem de sergene kızıyordum. ama hala beşiktaşı o zaman paraya tercih ettiği düşüncesindeyim. ben ne kadar kızarsam kızim ne kadar suçlarsam suçlayim o herzaman beşiktaşın çocuğu olarak kalacak. buda bir gerçek.

Ha bak o Alpay olayını hiç unutmam, bakın şimdi Reha Muhtar ile Alpay arasında bir diyalog

O zaman milyon muydu milyar mıydı bilmem ama ben milyar diyecem

Reha Muhtar : Alpay, Fener'e gideceğin doğru mu?
    Alpay: Evet doğru abi
    Reha Muhtar: Peki neden yani sebep sadece para mı?
    Alpay: Abi benim de eşim ve çocuğum var, çocuğum geleceğini düşünmeli ve garanti altına almalıyım.
    Reha Muhtar: Alpay, 600 Milyar (BJK'nin verdiği para) ile çocuğunun geleceğini garanti altına alamıyor musun?
    Alpay : Kem küm

İşte bunun gibi bir diyalog yaşanmıştı Show TV ana haberde yanılmıyorsam

• oha be Sergen be artık...
    Şekerspor ne ya?
    yaniyomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

oha be Sergen be artık...
    Şekerspor ne ya?
    yaniyomu

MAÇ BAŞINA 15 BİN YTL VERMİŞLER.
  • elma şekeridir o elma şekeri
    Sergen keyfine bakar orda.
    karışanı olmayacak görüşeni olmayacak ondan ona zıplayacak kimse ses çıkaramayacak bir de üstünne birsürü para alacak.
    karlı iş yaptı bence.
    tabi para hayatta ''herşeyi'' olana...
    ben ben attan inip eşeğe binmezdim mesela...
  • Aklıma birşey takıldı Sergan Siirt jetpa ile de oynamıs mıydı gene 2 ligte değil miydi?
  • 1.lige çıkardı fadıl denen adamda öyle aldı sergen'i milletten yürüttüğü paralarla..jetpada oynadı evet..

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Aklıma birşey takıldı Sergan Siirt jetpa ile de oynamıs mıydı gene 2 ligte değil miydi?
  • ah be sergen...yırtındık gitme diye...elimizden geleni yaptık...olmadı...mösyo takıma kendinden büyükleri istemio...senin rüzgarın yeterdi yaaa...ne diyelim,senin için hayırlısı olsun...
  • para için oralara kadar düştü be

yazık oldu harbiden
  • sergen büyük futbolcu. fakat kendi dahada büyük olmasını engelledi. yinede BJK taraftarının gönlünde

özür dilerm ya ekşi sözlükten aldım linki sergenin resmine bakmıştımda alttaki yazıyı görmedim tekrar özür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 7 Haziran 2006; 4:25:51 >
  • Formada KEÇİ SERGEN mi yazıyor ben mi yanlış okudum
    Sergen çok iyi ve tam anlamıyla gamsız bir topçuydu
    Nereye gitse(gs,fb,ts,.... ) her demecinde mutlaka beşiktaş derdi
    Beşiktaş ta dewam etmesi ve bitirmesi daha doğruydu
    kimse sahip çıkmadı garibana
  • koy canım ne olacak sergen mi alınacak üstüne
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.