Merhaba arkadaşlar.Tl ile Raptor 9 aldım.Bugünde iron set ve 1 tane favorin +2 alacağım. Fakat param kalmadı tl olarak.30 gb de nakitim var. Nasıl bir ardream char dizebilirim?
Raptor 9la ardreamda Armor seçimi zor olur zannediyorum. Sat daha komple bir char diz.
Satayımda satıp ne alacam ?
Heves kırmak gibi olmasın ama arderamlerde belirgin bir mage baskınlığı var hf den dolayı. Hatta daha önemli bir şey ortalıkta hiç warrior yok. Magelerin karşısında int priler bile ayakta kalamıyor.
ardreamda mage ve okçulara karşı aynı anda sağlam olabilmen için hem +8 chitin set hem de LR,GR,FR resistleri bol takılar ile dolaşman ve arkanda da mutlaka heal olması şart. parasite malice yediğinde yapacak bir şeyin kalmıyor. Oto DB priesti olmayan parti yok.. Adam kesebilmen çok zor, çünkü kesebilmek için yakalayabilmen gerekiyor, uçan mageleri görünce LEG CUT bile işlemediğini görünce town önünde paralyzer kesmek dışında bir şey yapman zor.
Ancak, +9 raptor takabilmen için chitin giyemiyeceğinden dolayı +9 FP set giymen gerekiyor.
Her halikarda Ardreamda bile warrior oynamayı seven birisi olarak Ardream Warrioru şu an tavsiye etmiyorum.
Çok Sağlam bir Ardream clan ile belki azcık zevk alabilir ve adam kesebilirsin.
Cz de bile +80 mageler hf kullanarak 51 54 57 atıyorlar seri seri ama asasin akıyor tabi critic blinding spike mortingen Ardreammda bunu yapabilrsin ama warriorla biraz zor zevk alırsın.
Peki bu itemleri satarak nasıl bi asas dizebilirim cebimden para harcamadan? Warior oynamayı bilmiyorum zaten.
+9 raptoru shardla takas et +9 yada dual +9 md yapabilirsin öyle daha iyi olur. +8 chitin set dual rol +1 dual re +1 re olması şart resist için. İron set yaparsan güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: karince18
Peki bu itemleri satarak nasıl bi asas dizebilirim cebimden para harcamadan? Warior oynamayı bilmiyorum zaten.
Eğer ardream diyorsan asastan ziyade bu dönemde mage i tavsiye et derim.
69 a kas o warrior basede öttürürsün o kadar diyim sana
Sen en iyisi herşeyi sat sinir stres sahibi olacağına ye parayı koxp bitene kadar oyun oynanmaz (Bitmeyeceğine göre bulaşma hiç) Daha farklı oyunlar oynayabilirsin. PS3 al online takıl.
quote:
Orijinalden alıntı: Sylar.
69 a kas o warrior basede öttürürsün o kadar diyim sana
+1,
kolluk ayaklık +10, gerisini +9 fp yaparsan da dadından yenmez
69a kas bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme