Bildirim
Ardream Çarım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yorum Yokmu hee birde rebith chitin set yazmayı unutmuşum -
char guzel ama bence kekurilerin yerine gorev yuzuklerini giy..kekuriler +1 olmadikca 4ever gorev yuzukleri -
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
char guzel ama bence kekurilerin yerine gorev yuzuklerini giy..kekuriler +1 olmadikca 4ever gorev yuzukleri
Onları takınca yaklaşık 200 hp gibi bir oynama oluyor bende o hp oynamasını hp kıyafet bastım onlarla 1500 buff alınca gideriyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: GoktuguA
quote:
char guzel ama bence kekurilerin yerine gorev yuzuklerini giy..kekuriler +1 olmadikca 4ever gorev yuzukleri
Onları takınca yaklaşık 200 hp gibi bir oynama oluyor bende o hp oynamasını hp kıyafet bastım onlarla 1500 buff alınca gideriyorum
onlarla 1500 alınca ne değişiyo ki? udy. desen anlarım ama 1500 için hp kıyafet giysen bişey değişmez ki.
-
quote:
Orjinalden alıntı: orCUN_5387
quote:
quote:
Onları takınca yaklaşık 200 hp gibi bir oynama oluyor bende o hp oynamasını hp kıyafet bastım onlarla 1500 buff alınca gideriyorum
onlarla 1500 alınca ne değişiyo ki? udy. desen anlarım ama 1500 için hp kıyafet giysen bişey değişmez ki.
Pardon yanlışlık oldu o konu hakkında dememiştim ben sorryoRCun_5387 sen nasıl buldun peki charımı olympiada hep görüyorum seni
-
kanky charın guzelde pre bıttı sen bi pre alsan bekle benı charı bı 57 yapım beraber takılırız
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Pardon yanlışlık oldu o konu hakkında dememiştim ben sorryoRCun_5387 sen nasıl buldun peki charımı olympiada hep görüyorum seni
güzel char, takılarını biraz daha iyileştirirsen çok ii olur. bi de dd bul mutlaka hazır falkwine de açıldı artık heryer dd kaynıyo
-
güzel çar ii iş yapar tabi oynamaı biliosan -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
güzel char, takılarını biraz daha iyileştirirsen çok ii olur. bi de dd bul mutlaka hazır falkwine de açıldı artık heryer dd kaynıyo
Evet bu aralar hep cleaver görevindeyim dd çıkarmaya çalışyorum pazardada çok pahalıya koyuyorlar inşallah düşürürüz
-
güzel char ama her chara dd lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: CeZa8
güzel char ama her chara dd lazım
Yorumun için teşekkürler dd bakıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X