Şimdi Ara

Ardream Charı Aççaksınız Ama Ne Aççaksınız Kararsızmısınız o Zaman ßuraya..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ßeyLer ardream charı aççaksınız ama hangisi daha ii np kasar hangisi vs de alır diemi düşünüosunuz ozaman yazdıklarımı ii okuyun

Warior Aççaksanız en Azından Elinizde +7 chitin set +7 raptor olması gerekir eger wairor oynucaksanız atack sc ile gezmelisiniz.ßide wariorlarda ßu taßir var gorev takısı takarım 300 atack duser 400 hp fazla artar diolar ßence ßu çok yanlış eger warior oynucaksanız str8 yada str9 takmalısınız.haa ws meselesi var ws de eger warior comboyu biliorsa çok rahat rogueleri priestleri mageleri alır biraz combo biliorsa itemleri saglam ve atack sc ile geziorsa vs de wariora karşı char yok ama np diorsanız mage yada rogue açın bunun sebebi son vurusla np almaktadır.

rogue aççaksanız elinizde en azından +7 dual shad +7 chitin set olmalı cünkü ardream charları çok gelişti beramusta +9 shard +9 chitinli adam görmekten gözümüz alıştı eger rogue ile combo biliorsanız fazla saglam warior güzel combo yapan wariorlar haric dier bütüünnn charları vs de alırsınız np de çok güzel kasılır son vuruşla.Artık ardreamda vs denilen şeyde kalmadı zaten KSKSKSKS başka ßişe yok.Onun için ardream En ideal Roguedir.

mage aççaksanız paper olursanız kafanızda dd olması şart int olurda elixer7 crmson set 7 dd15 alırsanız ardreamda guzel np kasarsınız yaptıgınız vs lerin cogunu alırsınız haa ßide kafada şu soru var Light Mage olur asa ilemi dalsam yoksa flame mage olup 56 ve dier skillermi derseniz bence flame vs ye girdiginizde adam gibi kesmek istiorsanız flame.Light ile mageler ancak rakiplerini kitleyerek keser ama rakipte uniqme çok ve kitlenmezse magenin durumu wahim :d np icinde mage güzel bence AMA FLAME MAGE

priest aççaksanız +7 toto club yada +7 iron impact +8 paper setiniz olmalı ßide maliceniz açık olmalı yada hiç bi şekilde vs de adam alamazsınız.Debuff priest sc basıp gezerse onun kasacagı np yi kimse kasamaz :D ama np kasmak isteyenler int priest açar +7 chitin set ßi kalkan ßide silah alır ßuffer olur (1500 buff 200 ac 960 heal malice)Townda Oturup ßuff dagıtıp np kasar.ßazen Saglam Charlarla Party kurarakta KAsaßilir.

EGER İTEMİNİZ GÜZELSE ROGUE 1. OLARAK,AMA İTEMİNİZ FAZLA DEİLSE WARİOR 2. OLARAK , EGER İTEMİNİZ AZ İSE MAGE 3. OLARAK , EGER İTEMİNİZ YOK DENECEK KADAR AZ VE NP KASMAK İSTİORSANIZ İNT PRİEST 4. OLARAK

benim sıralamam bu ama karar size kalmış...

şimdiden okudugunuz için saolun..

• emeğine sağlık teşekkürler
  • güsel olmuş emeğine sağlık
  • guzel calisma ama hepsine katilmiyorum
  • Bnce İtemi Az bi Mage hiç Bi iş Yapamas Asaslar Hemen İndirir En güsel İtemi Sağlam +7 ii Vs. Bi Bp
  • Benim mage ' de 3 Haftada 64k Np Kastım +7 ELixir +3 Rebith Crimson Set [HeaLth 13 Bonus.] DuaL Ruby Ring [Hp 100 Def. 15] Ep [Def. 20 HeaLth 20 Hp 150] Görev BeLt ' i DuaL HeaLth 9 KüpeLerr Ep ' yi DuaL Ruby Ring ' i Abim Verdi.
  • tşkler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel çalışma tebrikler

Bende ardream için mage kasıorum şuan

İtemler:
    +7 elixir
    +8 dd (arıoyorum daha hala)
    +7 crimison set
    takılar görev takıları ve healt +9 takılar karışık
  • doğruyu söylemek gerekirse ben yazdıklarının hiç birine katılmıyorum..!! ama yinede emeğe saygı..!!
  • Mage Gibisi Yok ( Andream için )
  • saol katılıyorum dediklerine güzel bilgiler
  • arkadaŞa katılıyorum..!!
    quote:

Orjinalden alıntı: OnuYemeBeniYe

doğruyu söylemek gerekirse ben yazdıklarının hiç birine katılmıyorum..!! ama yinede emeğe saygı..!!
  • BeyLer ßen 4 senedir oynuorm oyunu ßu anladıgım :d taßi eksikler var özel olarak anlatsam daha çok katılırsınız ama yorumlarınız ne olursa olsun saolun
  • Sen Önce Türkçe'yi öğren sonra başlık aç ..
  • taßiki katılıp katılmaya ßiilirsiniz Dogrudur RENKLER VE ZEVKLER TARTIŞILMAZ ama ßenim düşüncem ßu sizin düşüncenizde o .ama sadece "emege saygı yinede saol" lafı yeter yaa
  • Raon Sende Saol DierLeri gißi Konuşmayı Ögrende ߀nim açtıgım topik'e msj yola
  • Str 8 mi

Gorev Takısı Satılsa :S
    Ben Bile Bulundururum Görev Takısı Sen Ne Diyorsun?

__ Genelde İyi __

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiellini -- 16 Nisan 2007; 17:00:20 >
  • şu anda benimde ardream mage im var. çok iş yapıyor mage ardreamde ama biraz itemla daha da güzel olabilir.
    elimde +7 elixer
    +8 crimson pauldron
    +8 crimson gloves
    diğerleri +7
    takılardan
    rom ve ep war.
    bide +7 dd kafalık işi çözüyor.
    flame mage im en az 550-600 arası vuruyorum. lightining staffda cabası
  • Görev Taksını Çöpe Atın Demiorm Atack Yaparken Görev Takısı Exp Kasarken Ve Hp Gerekn YerLerde (adamlardan Kaçarken) görev takısı kullanılır.
  • evet hepsi dogru değil bana gore
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.