Şimdi Ara

Ardream charı Yapılandırma rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler.
    Biraz daha çalışılıp detaylandırılsa üst konu olmaya aday.
    Artık ardream charları ayrı yapılandırılıyor.
  • up up up!!
  • yararlı topic ... up ...
    emeğe saygı ellerine sağlık arkadaşım
  • Emeğe saygı
  • Güzel olmus tebrik ederim
  • saolun tamamiyle kendim yaptım
  • teşekürler...
  • Ardreamde Half Paper mageler yaramaz diosun ha?
  • quote:

Orjinalden alıntı: __PenTaGraM__

Ardreamde Half Paper mageler yaramaz diosun ha?

Eklerim birazdan saol
  • Half paper mageler hakkında yardım pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToteNfoBy

Half paper mageler hakkında yardım pls

Bence en pahalı mage tipidir maneste humanlarda en saglam oldugunu dusundugum mageler de bu turu tercih etmektedirler (vass,ToomyHilfiger (Jelib10 da saglam da o int ))... Bayagı maliyetlidir.. Takıları unique olmak zorunda gibidir, eline alacagı silahı ise ates pahasıdır.. Gb satanları baya ziyeret etmeleri gerekir bence bu tur magelerin.. Ustune +8/12 hp bonus 2. derece mage elbisesi giymelidirler ki bunları basmaya calısan cok ac oldugundan ya kendileri basacak, ya da bayagı pahalıdan alacaklardır.. Ellerine ise +7 woe (wreath of erenion) ya da glacier veya lightlining erenion cekmelidirler.. Takılar... Burada dudakları ucuklar cogunun.. Me dual +1 olursa dehset olur, ep, belt of health superdir, yuzukler de rom guzel olur ama yeni bisi cıkmıs flame ring die hic ss falan da gormedim ben o da guzel olur diolar bana...

Bunlar kendi fikrim olmakla birlikde buyuk olcude dogrudur..

• --------------------------------------------------------------------------------

kimsenn bilgisi yok mu
  • Yazdık ya.. Ha eger eklersen S.O.S den alıntıdır yaz
  • SAOL YAZARKEN görmemiştim yazarım merak etme :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoundOfSilence

quote:

Orjinalden alıntı: ToteNfoBy

Bence en pahalı mage tipidir maneste humanlarda en saglam oldugunu dusundugum mageler de bu turu tercih etmektedirler (vass,ToomyHilfiger (Jelib10 da saglam da o int ))... Bayagı maliyetlidir.. Takıları unique olmak zorunda gibidir, eline alacagı silahı ise ates pahasıdır.. Gb satanları baya ziyeret etmeleri gerekir bence bu tur magelerin.. Ustune +8/12 hp bonus 2. derece mage elbisesi giymelidirler ki bunları basmaya calısan cok ac oldugundan ya kendileri basacak, ya da bayagı pahalıdan alacaklardır.. Ellerine ise +7 woe (wreath of erenion) ya da glacier veya lightlining erenion cekmelidirler.. Takılar... Burada dudakları ucuklar cogunun.. Me dual +1 olursa dehset olur, ep, belt of health superdir, yuzukler de rom guzel olur ama yeni bisi cıkmıs flame ring die hic ss falan da gormedim ben o da guzel olur diolar bana...

Bunlar kendi fikrim olmakla birlikde buyuk olcude dogrudur..

bende +8 set var ama woe +6 var olurmu ?

• emege saygı
  • emege saygı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.