Teşekkürler. Biraz daha çalışılıp detaylandırılsa üst konu olmaya aday. Artık ardream charları ayrı yapılandırılıyor.
up up up!!
yararlı topic ... up ... emeğe saygı ellerine sağlık arkadaşım
Emeğe saygı
Güzel olmus tebrik ederim
saolun tamamiyle kendim yaptım
teşekürler...
Ardreamde Half Paper mageler yaramaz diosun ha?
quote:
Orjinalden alıntı: __PenTaGraM__
Ardreamde Half Paper mageler yaramaz diosun ha?
Eklerim birazdan saol
Half paper mageler hakkında yardım pls
quote:
Orjinalden alıntı: ToteNfoBy
Bence en pahalı mage tipidir maneste humanlarda en saglam oldugunu dusundugum mageler de bu turu tercih etmektedirler (vass,ToomyHilfiger (Jelib10 da saglam da o int ))... Bayagı maliyetlidir.. Takıları unique olmak zorunda gibidir, eline alacagı silahı ise ates pahasıdır.. Gb satanları baya ziyeret etmeleri gerekir bence bu tur magelerin.. Ustune +8/12 hp bonus 2. derece mage elbisesi giymelidirler ki bunları basmaya calısan cok ac oldugundan ya kendileri basacak, ya da bayagı pahalıdan alacaklardır.. Ellerine ise +7 woe (wreath of erenion) ya da glacier veya lightlining erenion cekmelidirler.. Takılar... Burada dudakları ucuklar cogunun.. Me dual +1 olursa dehset olur, ep, belt of health superdir, yuzukler de rom guzel olur ama yeni bisi cıkmıs flame ring die hic ss falan da gormedim ben o da guzel olur diolar bana...
Bunlar kendi fikrim olmakla birlikde buyuk olcude dogrudur..
Half paper mageler hakkında yardım pls kimsenn bilgisi yok mu
Yazdık ya.. Ha eger eklersen S.O.S den alıntıdır yaz
SAOL YAZARKEN görmemiştim yazarım merak etme :)
quote:
Orjinalden alıntı: SoundOfSilence
quote:
Orjinalden alıntı: ToteNfoBy
Bence en pahalı mage tipidir maneste humanlarda en saglam oldugunu dusundugum mageler de bu turu tercih etmektedirler (vass,ToomyHilfiger (Jelib10 da saglam da o int ))... Bayagı maliyetlidir.. Takıları unique olmak zorunda gibidir, eline alacagı silahı ise ates pahasıdır.. Gb satanları baya ziyeret etmeleri gerekir bence bu tur magelerin.. Ustune +8/12 hp bonus 2. derece mage elbisesi giymelidirler ki bunları basmaya calısan cok ac oldugundan ya kendileri basacak, ya da bayagı pahalıdan alacaklardır.. Ellerine ise +7 woe (wreath of erenion) ya da glacier veya lightlining erenion cekmelidirler.. Takılar... Burada dudakları ucuklar cogunun.. Me dual +1 olursa dehset olur, ep, belt of health superdir, yuzukler de rom guzel olur ama yeni bisi cıkmıs flame ring die hic ss falan da gormedim ben o da guzel olur diolar bana...
Bunlar kendi fikrim olmakla birlikde buyuk olcude dogrudur..