Şimdi Ara

Ardream charı Yapılandırma rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    emeğe saygı
  • emeğe saygı saol kardeş
  • half paper mage bölümünü ekledim ve assasian ları assasin olarak düzelttim yorumlar içinde cok saolun
  • up up !!
  • güzel olmuş tşkkr ederiz
  • np sizler için hazırladım zaten
  • rouge de paran az ise dual +7 md +7 fp set dex6 takı set olmalı
    paran normal derece ise +8 dual cleaver +7 citin set dex 7-8 set olmalı
    paran çok ise dual +7 shard +7 çitin set kafada dd 15 takılar dex 9 olmalı
    paran bayya fazla ise dual +8 md +8 çitin set uniq takılar kafada da dd 25 olmalı
  • up up yorum yok mu ?
  • eline saglik daha ne diyelim
  • Yanlışım varsa Düzeltin Male Warior ile Barbarian Arasında Str Farkı var Bildiğim? benim male warriorum vardı ordan biliorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şey1

Yanlışım varsa Düzeltin Male Warior ile Barbarian Arasında Str Farkı var Bildiğim? benim male warriorum vardı ordan biliorum

Yanlışın var arkadaşım artık characterler arasındaki male female barbarian arasındaki stat point farkı kalktı hepsi aynı
  • harbidende emeğe saygı cok güzel olmuş
  • Düzeltmeleride tamamladım ayrıca yorumlar için çok teşekkürler
  • Bende bisi eklemek istiyorum Str priest e elemental pendant yazmıssın hic str wermedigi icn str priestlere yaramaz elemental pendant asıl olarak mageler icin tasarlanmıstır wwe cok da ii bi takıdır mageler icin ama yuksek hp bonusundan dolayı int priestler de takıo bzn
  • quote:

Orjinalden alıntı: GlaVe

Bende bisi eklemek istiyorum Str priest e elemental pendant yazmıssın hic str wermedigi icn str priestlere yaramaz elemental pendant asıl olarak mageler icin tasarlanmıstır wwe cok da ii bi takıdır mageler icin ama yuksek hp bonusundan dolayı int priestler de takıo bzn

Evet int priest lere daha çok yarar haklısın düzelttim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.