half paper mage bölümünü ekledim ve assasian ları assasin olarak düzelttim yorumlar içinde cok saolun
up up !!
güzel olmuş tşkkr ederiz
np sizler için hazırladım zaten
rouge de paran az ise dual +7 md +7 fp set dex6 takı set olmalı paran normal derece ise +8 dual cleaver +7 citin set dex 7-8 set olmalı paran çok ise dual +7 shard +7 çitin set kafada dd 15 takılar dex 9 olmalı paran bayya fazla ise dual +8 md +8 çitin set uniq takılar kafada da dd 25 olmalı
up up yorum yok mu ?
eline saglik daha ne diyelim
Yanlışım varsa Düzeltin Male Warior ile Barbarian Arasında Str Farkı var Bildiğim? benim male warriorum vardı ordan biliorum
quote:
Orjinalden alıntı: Şey1
Yanlışım varsa Düzeltin Male Warior ile Barbarian Arasında Str Farkı var Bildiğim? benim male warriorum vardı ordan biliorum
Yanlışın var arkadaşım artık characterler arasındaki male female barbarian arasındaki stat point farkı kalktı hepsi aynı
harbidende emeğe saygı cok güzel olmuş
Düzeltmeleride tamamladım ayrıca yorumlar için çok teşekkürler
Bende bisi eklemek istiyorum Str priest e elemental pendant yazmıssın hic str wermedigi icn str priestlere yaramaz elemental pendant asıl olarak mageler icin tasarlanmıstır wwe cok da ii bi takıdır mageler icin ama yuksek hp bonusundan dolayı int priestler de takıo bzn
quote:
Orjinalden alıntı: GlaVe
Bende bisi eklemek istiyorum Str priest e elemental pendant yazmıssın hic str wermedigi icn str priestlere yaramaz elemental pendant asıl olarak mageler icin tasarlanmıstır wwe cok da ii bi takıdır mageler icin ama yuksek hp bonusundan dolayı int priestler de takıo bzn
Evet int priest lere daha çok yarar haklısın düzelttim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme