bununda programımı olur ya nasıl yapcaklarki o kadarda deilama eğer yaptılarsa
Siz yalan sanmaya devam edin, bigün kendinizde görürseniz anlarsınız
ya arkadaşım aynı konuyu ben actım .. bende resim upload ettim. evet gerçekten edanada böyle bi adam var! isteyene msn den ksc sini yollarım..
ya yok inanmayin shellin uzerinde ROGUE ARMOR yazildigi nerde gorulmus rogue master yazmazmi ?
EVET BÖYLE ŞEYLER OLUYO ;
ARDREAMDA ORC TOWN UN ONUNDE BASIMIZA NOWA YEDİK O HEYECANLA SS ÇEKEMEDİM ÇOU KİŞİ ZOR KURTULDU.
Gerçekten boyle bişey oldu orc townun onunde azımız açık kaldı resmen
quote:
Orjinalden alıntı: RhythmOfTheStorM
Ilk 2 resim ndn KSC degilde son resim KSC ?
İlk 2 Resim Alıntıdır
Son Resim Kendi Eserimdir
Ayrıca Cafede İken Adamı edana Ardreamında da Gördüm[Shelli]
quote:
Orjinalden alıntı: mysqLL
ya yok inanmayin shellin uzerinde ROGUE ARMOR yazildigi nerde gorulmus rogue master yazmazmi ?
Ya Adam Datalar İle oynuyor Diyoruz Kıt Mısın
Master Yazsa Giyemez Herhalde Alla Allah
böyle birşey WAR bende datası bile mevcup oluyor Ama %90 ban hemde her gördünden küfür sakın yanlış anlamayı ben kullanmıyom ban yemekde istemiıyom ama war böyle bişey
bişiy dikkatimi cektı adamın suratı yoq atagı cok dusuq ve dex i de bir hayli az
ZZZzzzZZZzzZZ
datalarla oynanmış
master acmadan shell giyemez ve fark ettiyseniz askimsevsenebeni de ranger yazıyo yani master acılmamış . ama digerini bilemeyecem
quote:
Orjinalden alıntı: W
Bunlar gerçek, bu shell yapma programınıda ytl ile satıyolar. Ksc alıp banlatın utanmazları
oha daha neler gorucez bakalım
ilginç oyunu batırır bunlar
GariP Hangi Server Bende Biraz Ardream Yaptım Ama Hiç Görmedim sheLLi..
quote:
Orjinalden alıntı: KobeİsBacK
GariP Hangi Server Bende Biraz Ardream Yaptım Ama Hiç Görmedim sheLLi..
Ben de 5aylık ardream deneyimimde hiç görmemiştim hâlâ da görmüyorum
Adamın master açık deil.Dikkat ettiyseniz Sol tarafta Character yerinde RANGER yazıor.Normalde master olan birinde KASAR HOOD yazar.
quote:
Orjinalden alıntı: 4Dynasty
Adamın master açık deil.Dikkat ettiyseniz Sol tarafta Character yerinde RANGER yazıor.Normalde master olan birinde KASAR HOOD yazar.
İyide ztn master açık olsa ardreama nasıl gircek. Bu program ztn illegal. Master açmadan shell giymeye yarıyo, kıtmsıın
bu adam cin suratı gözükmüyor baksanıza bu şey kötüye işaret
quote:
Orjinalden alıntı: W
quote:
Orjinalden alıntı: 4Dynasty
İyide ztn master açık olsa ardreama nasıl gircek. Bu program ztn illegal. Master açmadan shell giymeye yarıyo, kıtmsıın