AsLında çok koLay bir yoLu var hatta bir ark.ım ban yedi bundan doLayı Çok zor bişey değiL azıcık tbL biLmek yeter
adam tbl den yapıo shell tbl sinde giyecek sınıf yerini buluo onu chitininkiyle deiştirio bölece shell giymiş oluo bunu msla shadow hunter skill ini 1 lvl da kuullanılacak hale getirebilirsin ama failed verir buda sanırım defans vermiyo sadece göstermelik dicem ama adamın defans da iyi onu anlamadım
oyunun datalarıyla oynarsanız sizde üzerinizdeki çitini shell görünümlü yapabiliyorsunuz ama olan sadece sizin pc nizle sınırlı diğerleri sizi çitinli görmeye devam ediyor yani siz görüntüyü değiştiriyosunuz onunda ksc sini almış adam
quote:
Orjinalden alıntı: inndark_
oyunun datalarıyla oynarsanız sizde üzerinizdeki çitini shell görünümlü yapabiliyorsunuz ama olan sadece sizin pc nizle sınırlı diğerleri sizi çitinli görmeye devam ediyor yani siz görüntüyü değiştiriyosunuz onunda ksc sini almış adam
İlk rEsme Bak Yine Aynı adam aMA Ayrıca Başka Pc Den Çekmiş İventory yide Açmış Adam
Salak salak yorumlar yapmayın bütün edana ardream biliyor o asası...
bence olay şu fd den once shellerde bole master fln yazmıordu ama ıstıodu master bu oradan bulmus bnce
543 Np ezik gercekten bu adam
Vay be o ne öyle
tamam işte tbl ile ben cleavrlerımı shard yaptıımda inventorydede görünüyodu ne iş hem sen hem o tbl lerle oynadıysa ksc bile olsa inventoryde görünür!!
quote:
Orjinalden alıntı: l4stmetall
quote:
Orjinalden alıntı: key_S
imkansiz değil mi adamlar programlarla şeklini değiştirmişlerdir yoksa imkansiz kardeşim masterlı adam ardream a giremez sheell de mastersiz giyilmez master da 60 lwl olmadan açilmaz açilma denense bile itemler boşa gider master açilmaz
tamam işte tbl ile ben cleavrlerımı shard yaptıımda inventorydede görünüyodu ne iş hem sen hem o tbl lerle oynadıysa ksc bile olsa inventoryde görünür!!
quote:
Orjinalden alıntı: l4stmetall
quote:
Orjinalden alıntı: key_S
imkansiz değil mi adamlar programlarla şeklini değiştirmişlerdir yoksa imkansiz kardeşim masterlı adam ardream a giremez sheell de mastersiz giyilmez master da 60 lwl olmadan açilmaz açilma denense bile itemler boşa gider master açilmaz
Adam Bana Ko Nun DATAları ile Oynadığını Söledi Kardeş
Ama Senin fikirde mantıklı
bu degısık adamda hıle var sanırsam master acamasına gerek kalamdan shell gıymıs dıkkat ettıysenız hp ye 94 e kdr vermıs shell gıyebılmek ıcın
ilginc
quote:
Orjinalden alıntı: 4Dynasty
quote:
Orjinalden alıntı: W
quote:
Orjinalden alıntı: 4Dynasty
Adamın master açık deil.Dikkat ettiyseniz Sol tarafta Character yerinde RANGER yazıor.Normalde master olan birinde KASAR HOOD yazar.
İyide ztn master açık olsa ardreama nasıl gircek. Bu program ztn illegal. Master açmadan shell giymeye yarıyo, kıtmsıın
tamam sen çok biliyorsun.Lafınada dikkat et
2. resim ac siz. ac sizde 801 defansı olamaz +7 shellerle biraz garip ve atagıda düşük
quote:
Orjinalden alıntı: _LyRi[C]s_
adam tbl den yapıo shell tbl sinde giyecek sınıf yerini buluo onu chitininkiyle deiştirio bölece shell giymiş oluo bunu msla shadow hunter skill ini 1 lvl da kuullanılacak hale getirebilirsin ama failed verir buda sanırım defans vermiyo sadece göstermelik dicem ama adamın defans da iyi onu anlamadım
İŞTE BU AÇIKLAMA EN MANTILKISI.. BAZILARI TBL Yİ SADECE İTEMİN GÖRÜNÜŞÜNÜ DEĞİŞTİRİR SANIYOR FAKAT BİZ TBL EDİT İLE TS SC LERİNİN İÇİNDEKİ KODLARLA MESSENGER OF GOD PATHOS OLUYORDUK (SONRADAN YARATIĞIN ID Sİ DEĞİŞTİ).BUNU NEDEN SÖYLÜYORUM ÇÜNKÜ DEMEK İSTİYORUM Kİ BAZI EDİT LERİ HERKES GÖRÜYOR PEKİ SORUNUMUZ NE??? XTRAP ... EDİTLEDİĞİMİZ TBL Yİ XTRAP YOK SAYIYOR SANKİ O DOSYA EKSİK BİLGİSAYARDA...
ALINTI YAPTIĞIM KİŞİ ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOR... XTRAP DİSABLE EDİLDİKTEN SONRA ROGUE SHELL İN GEREKSİNİMLERİ DÜŞÜRÜLEBİLİYOR...YIPKI TS İLE 1 LVLDE GOLEM E DÖNÜŞEBİLMEK GİBİ....
ben konu açtımda kimse inanmamıştı ss koyamamıştım saol groobs ben juv3ntus:)