Şimdi Ara

Ardream'da Warrior Nasıl Np Kasar [Yardım] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ardream'da warior'un tek başına takılıp np kasabilmesi için şu itemler lazım

+1 Amulet Of Str
    +12/1hp str takılar
    +8/15 fp set
    +8 raptor

Bunları takarsan ap str li wolf lü yaklaşık 2000 olur.Çok adam yersin böyle.
  • ardream warrior videosu adam işi biliyo buyrun

http://www.youtube.com/watch?v=GQ87E2mroW8
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Dewil

Ardream'da warior'un tek başına takılıp np kasabilmesi için şu itemler lazım

+1 Amulet Of Str
    +12/1hp str takılar
    +8/15 fp set
    +8 raptor

abi naptın bunlar olsa bnde ardreamda ne işim var
  • Orjinalden alıntı: TheCriminal

Ardreamda iş yapabilicek tek karakter assasin ..
    En kısa sürede karakteri değiştir , ya da 60+ Kas.

bana gore lr magelerde dd varsa kolay kolay yatmaz ve cok is yapar
  • Ardreamda en iyi çalışan asas oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: mcking

quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Spear defans bile takma geregi duymuyorum ben sahsen çünkü andreamda rahatsız edebilicek bi warrior yok.

Gece geç saatlerde buyrun Dies Ardream'a, Wrong diye bir warrior var.Asasların korkulu rüyası,övünmeyi sevmem ama benide vs de yenebilcek bir asas yok

Human olsaydın vs yapardık

• ks yaparak
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

quote:

quote:

Spear defans bile takma geregi duymuyorum ben sahsen çünkü andreamda rahatsız edebilicek bi warrior yok.

Gece geç saatlerde buyrun Dies Ardream'a, Wrong diye bir warrior var.Asasların korkulu rüyası,övünmeyi sevmem ama benide vs de yenebilcek bir asas yok

ah ares olsaydi gorurduk..senin kar$ina adam gibi combo yapan cikmami$tir..ya da healerla fln takiliyorsundur..ki charini tanittigin topicde arkanda healer var:) 1 vs 1 de extreme itemlari olmiyan her warriori alcagimi iddaa ediyorum..

Evet,healerla takılıyorum.Clan party yapıyoruz.Undying+1920 Heal : )

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

quote:

Bu karakteri 1vs1 de alacak rogue yok diyorsun demek
    Arkadaşım kusra bakma ama pauldronu ve soldaki daggerı çıkarsam genede alırım 1vs1 de bu tip bir warrioru. Seni küçümsemiyorum ama teknik olarak imkansız bu warriorun minor yapan bir rogueyi öldürmesi. Potum bitene kadar ölmem sabaha kadar atak yap istersen

Yalnız L.J ben arkamda 1920 Heal+Malicesiz gezmem he onu da bil,KilledBy'lıyız biz,Taurus'un öğrencisiyiz hepimiz.

• adama kac vurdugun sole bana sana kesın cevap verem bu arada cok sekıo ya da sureklı 80 gibi az damage mi verio yani ıskalıo:))
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

quote:

Bu karakteri 1vs1 de alacak rogue yok diyorsun demek
    Arkadaşım kusra bakma ama pauldronu ve soldaki daggerı çıkarsam genede alırım 1vs1 de bu tip bir warrioru. Seni küçümsemiyorum ama teknik olarak imkansız bu warriorun minor yapan bir rogueyi öldürmesi. Potum bitene kadar ölmem sabaha kadar atak yap istersen

Yalnız L.J ben arkamda 1920 Heal+Malicesiz gezmem he onu da bil,KilledBy'lıyız biz,Taurus'un öğrencisiyiz hepimiz.

VS de diyorsun bumudur senin vs anlayışın? Arkasında debuff dolaştıran ne adamlar gördüm önce priestini sonra kendisini...:)
    Parabola Rulaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 17 Şubat 2007; 15:20:14 >

• healer lazim warriora
  • quote:

+1 Amulet Of Str
    +12/1hp str takılar
    +8/15 fp set
    +8 raptor

LJ YOTUMUNU ALMAK IISTIORUM BENDE BU ITEMLER VAR PATOHS ANDREAMDA SENCE İŞ YAPRMIYIM YOKSA ASAMI ACIYIM
  • Berhan abi naptın sen ya raptor yok olmuş :S Raptorla toto yu değiştirdim deme çok pis dalarım
  • en önemlisi senin arkanda mutlaka sağlam bir int ci pries olcak o seni hellaecek paso zaten int ci olduğu için kolay kolay yatmaz zaten genelde ilk ona dalıcaklardır sende onları kesmekle meşgul olucan
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadboy2

quote:

+1 Amulet Of Str
    +12/1hp str takılar
    +8/15 fp set
    +8 raptor

LJ YOTUMUNU ALMAK IISTIORUM BENDE BU ITEMLER VAR PATOHS ANDREAMDA SENCE İŞ YAPRMIYIM YOKSA ASAMI ACIYIM

Patos değilde eski serverlarda bide dd 25 helmet bulursan(rare) çok fena olur.
  • ya warrioru bıraktım prieste geçtim tavsiyeleriniz için sağolun şimdi buna ii+8 almayı düşünüyorum sonra yine warriora geçebilirim. warriora geçersem+8 fp setle geçicem ki dediğiniz gibi ap 2000 lere dayansın
  • bendekı ıtemlr yazdım pathosda orc arkma clan kurabilcegım debuffer arıom fpler+9 bua rada +8 deıl ayrıca talpele acıgım char satılıktırda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.