Lvl 59 bir warriorum var. 12.800np var. güzel partilere giriyorum 100 np falan kasıyorum 2-3 kere yatınca hepsi gidiyor. ama 100-200k np kasan adamlar var. benim eksiğim ne nerede hata yapıyorumda yatıyorum çok. dd+5 helmet var(11dd). beni idare ediyor. speed scroll wolf scroll falanda var. yani yavaşladım adam alamadım atak yoktu adam alamadım diye birşeyde yok.
dd siz = 1614 ap dd li = 1563 ap
ardream için yeterli dediler
buffsız 1500 hp mana olarak 1480 küsür bana var. 700 defans var. neyim eksikte np kasamıyorum? bir yöntemi varmı bu np kasmanın?
ardreamda tek basına np kasabılmen icin bence asas olmalısın scrolları bas git sonrası kendı gelıyor ama asas mage priest icin kesinlikle party lazım ardream clanlarına girerek halledebilirsin diye dusunuyorum
warriorla cok extreme itemlar olmadiktan sonra ardream yapmak sadece vakit kaybi..np kasarsin ama zevk alamzsin..vurcak adam gibi skilin yok cunku..senin itemlar da cok extreme olmadigina gore bence ardreamde oyalanma 62e kas derim
62 ol daha serı np kasarsın emin ol buna tabi servera göre degişir
şuan %94 teyim ama kasarsam master açacak param yok birde burası cypher malum ronarkta harcarlar beni. nerede item kasıp dahada iyi şeyler alabilirim? kesinlikle arkadaşlık şart diyorsunuz yani
quote:
Orjinalden alıntı: BrightDaggers
şuan %94 teyim ama kasarsam master açacak param yok birde burası cypher malum ronarkta harcarlar beni. nerede item kasıp dahada iyi şeyler alabilirim? kesinlikle arkadaşlık şart diyorsunuz yani
arkada$lik fln gec ya..np kasamazsin demiyorum kasarsin ama sen kesemezsin ancak ks ile:) party ile dolasicaksin mecbur..ztn 1 saat wolf sw onu bunu isticeksin..yani warriorla pk zor..mana pot ile hp pot ayarini tutturmak ztn ayri bir dert..en azindan ronarka gecersen hem daha hizli kasarsin hemde vurcak skilin olur 59 lvlda bir sword aurayla nereye kadar?
Cz ye hiç bulaşma derim,Warriorla np kasılmaz diyenlere de aldırma.kullanmayı bilirsen ağlatırsın ardreamı
ya sword aura ile sword dancing arasında fark yok gibi
sa: %250 + 100 dmg sd: %250 + 150 dmg
buarada adam alamazsınd diyenlere en az 400 genelde 500 vuruyorum. ama çok yatıyorum kestiğim halde. 2-3 tane assasinin arasına giriyorum en fazla 450 vuruyorlar belki eziktirler np alıyorum sevindim oley bi baktım 10 kişi art arta vurmuş press ok
Spear defans bile takma geregi duymuyorum ben sahsen çünkü andreamda rahatsız edebilicek bi warrior yok.
sw sc atack sc varsa arkana 1 tane healer 1 tane de debuffer alirsan iyi i$ yaparsin ama cok da kufur yersin:)
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
sw sc atack sc varsa arkana 1 tane healer 1 tane de debuffer alirsan iyi i$ yaparsin ama cok da kufur yersin:)
ewt çok küfür yersin ben yiyodum :)ama çok güzel np kasarsın böle
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
Spear defans bile takma geregi duymuyorum ben sahsen çünkü andreamda rahatsız edebilicek bi warrior yok.
Gece geç saatlerde buyrun Dies Ardream'a, Wrong diye bir warrior var.Asasların korkulu rüyası,övünmeyi sevmem ama benide vs de yenebilcek bir asas yok
quote:
Orjinalden alıntı: DARWİNİA
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
ewt çok küfür yersin ben yiyodum :)ama çok güzel np kasarsın böle
Ewt yer.Ben kefilim küfür eden biri olarak
quote:
Orjinalden alıntı: mcking
quote:
Gece geç saatlerde buyrun Dies Ardream'a, Wrong diye bir warrior var.Asasların korkulu rüyası,övünmeyi sevmem ama benide vs de yenebilcek bir asas yok
ah ares olsaydi gorurduk..senin kar$ina adam gibi combo yapan cikmami$tir..ya da healerla fln takiliyorsundur..ki charini tanittigin topicde arkanda healer var:) 1 vs 1 de extreme itemlari olmiyan her warriori alcagimi iddaa ediyorum..
ben warrior itemlerimi satıp yan char olan prieste başlamaya karar verdim. sizce doğru kararmı? lvl 58 priest var. 1500 buff verir townda otururum oh ne güzel. +7 totemic club ve str+8 giysi alıcam. takılarım aynı kalacak. alabilirsem valkyre armor alıcam birde. sizce geçeyimmi? warrior hayvan gibi mana yiyiyor 15m mana parası gitti
Ardreamda iş yapabilicek tek karakter assasin .. En kısa sürede karakteri değiştir , ya da 60+ Kas.
prieste geçtim townda oturur np kasarım artık
prieste geçip sakın hata yapma en güzel priest np kasıyo diyosan yanılıyosun sana ögüdüm 0 dan asas char aç +7 chitn set diz takılar +7 olsada yeter ve şimdilik dual mirage +7 alırsın(şayet bende mirage +8 shard +7 ve +9 takılar varda nooldu mirage +7 ve +6 dexler varkende aynı hızda np kasıyodum şimdide ) sadece buff ve dex sc alırsın kimse sni tutamaz 1 günde rahat 50 k np kasarsın
Bi kere warriorla solo olarak etkin oynayamayacağından organize olan party lere girmelisin. Yani rastgele asas party lerinde zorlanırsın. Healer, Debuffer, Ice-Lightning Pet Mage olacak ve kalanlar asas olucak ki bol bol adam öldürebilesiniz. Ayrıca az ölürsün bu tip organize bir party ile. Ardream de tek başına çok iyi işler yapamazsın ayrıca. Asaslara karşı 1v1 de hiç şansın yok ama arkanda bir debuffer falan varsa sağlamlığınıda kullanarak adam kesebilirsin. Ayrıca birazda tecrübe işi az ölmek. Nerde ne zaman ne yapman gerektiğini bilmelisin. Bir kişiye saldırırken ne tip bir durumda olduğunu ölçüp biçmen gerek. Nerde kaçman nerde saldırman gerektiğini bilmelisin. 100-200 np den bahsetmişsin. Bir asas olarak bu np ler benim için çok komik rakamlar neden dersen bi party ye dalıp hepsini kessem solo zaten 100 np yapıyor ki bunu sağlam bir çok asas işini biliyorsa çok rahat yapabilir:) Senin yapman gereken gerektiğinde kaçmak gerektiğinde kovalamaktır. Bunu sana anlatacak değilim tecrübe ile olur
quote:
Orjinalden alıntı: mcking
quote:
Bu karakteri 1vs1 de alacak rogue yok diyorsun demek Arkadaşım kusra bakma ama pauldronu ve soldaki daggerı çıkarsam genede alırım 1vs1 de bu tip bir warrioru. Seni küçümsemiyorum ama teknik olarak imkansız bu warriorun minor yapan bir rogueyi öldürmesi. Potum bitene kadar ölmem sabaha kadar atak yap istersen