Şimdi Ara

###ardream daki en sağlam video!### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: killdevil

adamın potu bitmiş

+1
  • eminim en iyisi budur
    hep geri geri gidiyorsun

Lombak zr :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NO_oB -- 20 Ağustos 2006; 11:48:25 >
  • daha iyisini yapabliyorsan göster.
  • o adam seni cıtır cıtır yer,bir sorun var belli adamın hp si hic inmiyodu aşagı kacarken yattı ya pot bitmiş ya bişi olmus yoksa sen o adamı 2 saatte kesemessin,ha lombakcım sendemi burdasın bu arada 71 orc warriorum satıcı:)) bu arada tanırsın beni compact ben ciğerim 1vs1 demişşin lvl olarak seni yakalayınca yapalım o işi biz şu aralar sen kacmaya calısken arkandan ice shot atıyorum dikilip kalıyosun:)) lombak seni sevmem ciddi ama sağlam adamsın kabul etmem lazım.
  • Ne kadar yawaş combo la adamın potu olsaydı rahat alırdı seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V3 -- 20 Ağustos 2006; 14:14:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRaL

hyr msn den konuşduk. minoru mouse ile yapıyormuş mino rkaymış skill slotundan sonra noldu gördnüz.

itemlerim biraz daha iyi olsa daha çabuk bitirirdim. yüzüklerimi gördünüz daha ne diim

bide not:combo yapmayı bilmyorsun dedi bir arkadaş birdaha izle kardeş hanqi skill boşta duruo ve bilmesem np 43472 olmazdı

Andream Den Başka Ne beklenirki Kusura Bakma

2 nizde Aynı Güçtesiniz Hemen Hemen Aynı Skilli Wurup aynı damageleri weriyorsunuz Yenilen Kişinin şanssızlığı Ki Potu Bitmiş Yoksa Potu Bitmeyen Adam Öle Kaçmaz

Hem Combo Yapmayı Bilmesem 43472 NP olmaz demişsin Combo Hersey Değil Sen 1 vs 1 de böyle

zorlanıyorsan Ki hele 1 ws 1 de zamanın uzaması bence hiç iyi bir şey değil We Combodan iyi anlıyorum

Diyosan hemen hemen senle aynı güçteki 2 asasla 2 ws 1 yap video çek We Koy Eğer Combodan Cidden İi

Anlıyorsan o kişileri alırsın Ama Bahanen İtemlerim İYİ Değil Ki Olmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 20 Ağustos 2006; 14:16:23 >

• quote:

al kardeşimhttp://forum.donanimhaber.com/m_6432705/tm.htm burda nasıl kayıt edebileceğin ve nasıl müzik fln eklicen yazıyor..

saolasın akşam eve gittiğimde uğraşıcam bununla
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat1995

quote:

Orjinalden alıntı: _retrayt_

quote:

Orjinalden alıntı: killdevil

quote:

hyr msn den konuşduk. minoru mouse ile yapıyormuş mino rkaymış skill slotundan sonra noldu gördnüz.

itemlerim biraz daha iyi olsa daha çabuk bitirirdim. yüzüklerimi gördünüz daha ne diim

bide not:combo yapmayı bilmyorsun dedi bir arkadaş birdaha izle kardeş hanqi skill boşta duruo ve bilmesem np 43472 olmazdı

combo demek skillerin hepsini vurmak demek deildir hem skil hemde r yi seri seri vurmak demektir

arkadaş doğru söylüyor seri şekillde skill ve r vurmaktır combo ah bide ben çekmesini bilsem şu videoyu koyucam da bilmiyomm

eğer kombo yapmasaydı 5 skill kullanırdı ama skillerin animasyonlarını r ile atladığı için daha kısa sürer ve daha çok skill gerekir.spike dolmadan dier skilleri vurabilio yani onu demiş hiç skill boşta deil die.

arkadaşım o genelde çoğu kişide olur r yi kullanmayı bilen bendede vuracak skill kalmıyor ve s r ile çalışıyorum skill dolana kadar zaten çokda skil yok şöle 59 lvl e kadar 2 3 tane daha skill olsada işimiz kolay olsa

• ewet gerçek ten fena diil 59 lvl e göre.ama daha çoook yol alman lazım.ben aresteyim 65 lvl asasım var.keşke vs imkanımız olsaydı.bu arada itemlerinide yazabilirmisin seral.Benimkiler: 2 parça shell +7,3 parça +7 chitin, 2X Mirage Dagger +8, +9 ve +7 dex küpe, black dragon nec, elf belt, 2X +0 kekury ring
  • alemsiniz 2'nizde 25np için o kadar pota deermi bea
  • cypherda oynasam gelirdim. arkadaşların dediği peki iyi kombo yapamıyosun gocunma ama... bende benim clanla ardream(edana) da bi video hazırlıyorum parça parça çekip çekip koyuyorum henuz 3.30 dakkalık felan bişey oldu ama 8-9dakkalık bişey yazırlamayı düşünüyoruz bitince koyarım bende izlersiniz

EDİT: YAZIM HATASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Alfa_ -- 20 Ağustos 2006; 14:54:51 >
  • ben humanıum ve emın ol kapısmak ıstemessınıtemler +8 toto ımpact +8 chıtın set falan fılan.yakında tum nette bnm vıdeolarım olucak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.