Şimdi Ara

###ardream daki en sağlam video!###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izleyin ve 1 vs 1 nasıl yapılır öğrenin

adamın itemler benden iyi ama oynama farkı war

buyrun linkhttp://www.youtube.com/watch?v=OyfA_pkvLXQ

server cypher varsa iddalı human hemen 1vs 1 yapabilirm karus da olr farketmez

• adamın potu bitmiş
  • cypherde oynasaydım keserdim seni:P
    comboyu çok ii yapamıon
  • hyr msn den konuşduk. minoru mouse ile yapıyormuş mino rkaymış skill slotundan sonra noldu gördnüz.

itemlerim biraz daha iyi olsa daha çabuk bitirirdim. yüzüklerimi gördünüz daha ne diim

bide not:combo yapmayı bilmyorsun dedi bir arkadaş birdaha izle kardeş hanqi skill boşta duruo ve bilmesem np 43472 olmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRaL -- 20 Ağustos 2006; 10:03:29 >
  • Chprde oynasaydım senin isn bitmisti hemde orgsun alırdım canını

Herkes İnsan olmalı savası bitirmenin tek yolu bu

• sen git kumda oyna
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRaL

hyr msn den konuşduk. minoru mouse ile yapıyormuş mino rkaymış skill slotundan sonra noldu gördnüz.

itemlerim biraz daha iyi olsa daha çabuk bitirirdim. yüzüklerimi gördünüz daha ne diim

bide not:combo yapmayı bilmyorsun dedi bir arkadaş birdaha izle kardeş hanqi skill boşta duruo ve bilmesem np 43472 olmazdı

combo demek skillerin hepsini vurmak demek deildir hem skil hemde r yi seri seri vurmak demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillDevil -- 20 Ağustos 2006; 10:06:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • combo skilleri ve r yi hzlı ypmktr.combonun anlamı ardı ardına demek asıl street figther oynayan bilirasıl anlamı o bende hiç bi skilli bekltmdn vrdm r de vrdm ve ben kazandm aradaki item farkna bakınca aslnda fazla önemli deil hatta tebrik etmen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRaL -- 20 Ağustos 2006; 10:09:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: killdevil

quote:

hyr msn den konuşduk. minoru mouse ile yapıyormuş mino rkaymış skill slotundan sonra noldu gördnüz.

combo demek skillerin hepsini vurmak demek deildir hem skil hemde r yi seri seri vurmak demektir

arkadaş doğru söylüyor seri şekillde skill ve r vurmaktır combo ah bide ben çekmesini bilsem şu videoyu koyucam da bilmiyomm

• COMBODAN ANLAYAN, KULLANAN ARKADAŞ BİR TOPİC AÇIP ANLATABİLİR Mİ? RESİMLİ FALAN OLURSA ÇOK MAKBULE GEÇER
  • al kardeşimhttp://forum.donanimhaber.com/m_6432705/tm.htm burda nasıl kayıt edebileceğin ve nasıl müzik fln eklicen yazıyor..
  • ben anlata bilirim resm geren yok

ilk başta combo skilleri seri vurmak demekdir ard arda yane.
    ve skill bar çok önemli aslında ilk başta cut ve shock konulmalı çünkü bu iki skill vurduğun zaman adamın defansını açıyor spike ve thurst da işi bitiriyor.gelelim light feet'e biriyle kapışırken light feet basarsan daha hızlı vurursun hareket edersn onuda 2. sayfnın 1. slota alıorm elin cok hızlı olması lazım.

ve yapman gereken şu skill+w+r yada skill+r bi adamı kovalren habire R basıp skillere yavaş basarsın yoksa ıskalar.
  • arkdas super bısı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!é!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bana video çekme programını anlatıcak arkadaş var mı ?yeri bi bakıma burası diye düşündüm
  • quote:

adamın potu bitmiş

+1
  • Öncelikle Game Cam programını indiriyoruz... (direkt sitesinden download linkidir)
    http://www.planetgamecam.com/index.php?locid=download&AC=DDGC&pgcsid=2c794a11387b8541d465b652236250b1

Programı kurduktan sonra tüm pencereleri kapatın...

Başlat menüsünde sağdaki GameCam'in simgesine sağ tıklıyoruz ve Profile Manager'i seçiyoruz

Profile Manager'de New Profile'a tıklıyoruz ve bilgisayarımızdaki KnightOnline.exe dosyasını seçiyoruz.

Şimdi en önemli kısma geliyoruz, profile manager'de Hot Keys'e tıklıyoruz

Burada çok önemli 4 tane kısayol tuşu bulunmaktadır, bunların da en önemlisi Interface kısmıdır. Interface'e ayarladığınız kısayolu unutmayın...
    Çünkü diğer tuşlara basmadan önce Interface'e ayarladığınız tuşa basmak zorundayız.

Diğer önemli kısayollar ise Record/Pause/Stop'dur. Bu 3 tuşa da Interface'e ayarladığınız tuşa basarak kullanabilirsiniz.
    Record : Kayıt etmeye başlatmak için ayarlayacağınız tuştur.
    Pause : Video kaydına ara vermenizi sağlar
    Stop : Video kaydını durdurur ve dosyayı kaydeder

Size fikir vermesi açısından kendi tuş kısayollarımı yazayım...
    Interface : * (NumPad'deki * tuşu)
    Record : 0 (NumPad'deki 0 tuşu)
    Stop : 2 (NumPad'deki 2 tuşu)
    Pause : Ayarlamadım
    Ben video kaydına başlamak için NumPad'deki * ve 0 tuşlarına beraber basıyorum

Tuşları da ayarladıktan sonra şimdi Launcher'dan KO'yu çalıştıralım...
    (KO artık KnightOnLine.exe dosyasından çalışmıyor ama GameCam için sorun yok)

Oyun başladığında ekranımız aşağıdaki gibi olacaktır... (Fire Drake için resmi yeniledim)

Bu görüntüyü aldığınızda Interface'e ve Record için ayarladığınız tuşa bastığınızda video kaydınız başlayacaktır.
    Oyuna GameCam ile ilk kez girdiğinizde ortada bir uyarı penceresi açılacaktır. O pencereyi kapatmak için Interface'e ayarladığınız tuşa basılı tutarak BackSpace'e (Enterin üzerindeki GERİSİL tuşu) basmanız gerekiyor..

Interface'e ayarladığımız tuşa bastığımızda ok işareti çıkacaktır. Ayrıca oyunun önizlemesini SağAlt köşede görebilirsiniz. Bu pencereyi taşımak için yine Interface tuşuna basıp mouse ile pencereyi istediğiniz yere taşıyın. Önizleme penceresini kapatmak için Interface'e ayarladığınız tuşa basılı tutarak Video Preview Toogle'a ayarladığınız tuşa basın.

Ve son olarak videoyu çektik ama nerede bu videolarımız (resimde)

Videolarınız bu dizine
    VideoKnightOnLine_1.avi
    VideoKnightOnLine_2.avi şekline kayıt yapmış olacaktır...

Güle güle kullanın. Videoların sayısının artması dileğiyle, hepinize iyi eğlenceler...

Video edit için bu link'deki topic'i okuyabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_7203625/mpage_1/key_//tm.htm

GameCam'i denemek için arenada 70lvl mage ile kapışmamı videoya çektim
    http://rapidshare.de/files/16643755/imsoinlovewithU.wmv.html
    İzlemek isteyenler için buraya koydum. Saygılar...

Buyrun anlamadıysanızhttp://forum.donanimhaber.com/m_6432705/tm.htm burda resimli anlatımı vardır...

• çok saol bu bilgilerin için.emeğe saygı.ancak fraps die bişi daha var.onunla yapmayı biliyor musun ???onu da anlatırsan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _retrayt_

quote:

quote:

arkadaş doğru söylüyor seri şekillde skill ve r vurmaktır combo ah bide ben çekmesini bilsem şu videoyu koyucam da bilmiyomm

eğer kombo yapmasaydı 5 skill kullanırdı ama skillerin animasyonlarını r ile atladığı için daha kısa sürer ve daha çok skill gerekir.spike dolmadan dier skilleri vurabilio yani onu demiş hiç skill boşta deil die.

• bu nsıl vs la :D Kombo denenbişe yok :D Karşımda fazla duraman ;) Yalan olursun
  • cypher dmsn?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.