Bildirim
Ardream de inferno town yapılabilir mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yapan var ama 1 adam anca alıolar -
yapılırda bi işe yaramaz -
youtubede böyle bir video var.Linkini bulursam koyarım buraya -
yapar ama ne işe yarıyacak ki -
genelde yapıyolar ama sundries kesip çıkıolar bi inferno ile en fazla 300 vuruo 10 inferno olsa adamın hp potu yoq sadece afk olan ezikleri keserler -
bir magenin inf. ile bana vurduğu en fazla 300ama 5 mage girerlerse buffsız bi kişi alabilirler -
5 Paper Flame Mage + 1 Pet Glacier Mage + 1 Int Priest +1 Tank warior ..
Du$unulebilir -
yapıldı hatta ben şahit oldum 2 kişi aldılar
içeri girdiler mageler bi dağıldı 2 tanesi exp. tank warrior sunders i kesecem derken yattı rogue lupen açmamış herkes birbirine sövüyodu priestler de 960 healler var 2 side bp zaten ilk onlar öldü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 3 Temmuz 2007; 12:05:03 > -
Biz sahsen denedik hepimiz sonunda öLsekde zewkLi gecmisdi...
2 Priest 1ri Tank 6 Mage 1 Lr 1 İce Bu 2Si Pet Paper OLnLar 45 Flame Gerisini İce Yada Lr Verecek Talia 200Fr oLacak -
Bi tane int heal we int buff mu lazım -
yapılır sonunda ölürsün o kadar :D 2 adam kesersin anca oda belki :D ama zevkli olur kanımca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipahi -- 3 Temmuz 2007; 12:16:27 > -
ladymag3 arkımız yapmıştı ss fln da vardı. -
cok zor bence -
uzun lafın kısası hiç bi işe yaramaz bence 2 priest 2 warrior ve 1 mage ve 3 rogue girilse süper olur priestlerden biri healler olcak biride buffer warriorlar tank fln olur roguelar doğrar magede bişiler ama ii iş yapar oynamayı biliyosaquote:
Orjinalden alıntı: Yaoxsun
yapılır sonunda ölürsün o kadar :D 2 adam kesersin anca oda belki :D ama zevkli olur kanımca
-
YapıLmı$tı Ama Np Gelmıyiokiiiiiiiiiii -
ardreamda towna girmek zevkli olur.np önemli değil orda town basmak önemli.adamlar cz gitse öyle basmak için çok sağlam olmak lazım.onlarda ardreamda hiç değilse town basmış oluyolar -
Cynic tank olmuştu 2-3 kişi alıp çıkmıştık öyle eğlenceli değildi.. -
up -
quote:
Orjinalden alıntı: eren3535
yapıldı hatta ben şahit oldum 2 kişi aldılar
içeri girdiler mageler bi dağıldı 2 tanesi exp. tank warrior sunders i kesecem derken yattı rogue lupen açmamış herkes birbirine sövüyodu priestler de 960 healler var 2 side bp zaten ilk onlar öldü
Benzer içerikler
- karakter isimleri
- old takı çevirme
- knight online yeni server 2025
- mage master açma
- transformation totem nerden düşer
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X