Bildirim
Ardream için Warrior mu ? Rogue mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ardreamda genellile asas.warriorun itemleri sağlam olması lazım -
60 da warrior 59 da asas -
warrior çok çok sağlam olması lazım onun için asas -
her zaman roque.Bende ardream'da takılıyorum ve en fazla vuran warrior 400 :) İtemlerim de o saydığın gibi.Takı olarak da görev itemleri var.Ama yinede diesdeki warriorları bilmem nasıl itemler var :) Ama bana kalırsa warrior master olmadan pek bi işe yaramıyor. -
bende zatn simdi +7 chitin setimi sattım
raptor bankda onuda satıcam hemen 900m den cleawer +8 cektim
setide tamamlayıp ardreama kosucam -
umarım ardream de iyi iş yaparsın -
saol inşallah iş yaparım yapamazsamda intci mage acıcam saglam oluolar -
Benimde warriorum var 59 level dies'de,itemleri sağlam sayılır.Raptor,Chitin,DD vs. ama %250 Aurayla pek birşey yapılmıyor.Birde ne wolf alabiliyoz ne sw iyice zorlaşıyor -
Benim zatn defans we candan yan bi sıkıntım yok ölmüorum ama öldüremiorumda işin garip yanı bu bi de sw we wolf olmadan zor bu işler
Ama nedense bugünlerde herkes warrior a merak sardı -
ARDREAM ASASLARIN MEKANIDIR 60+DAN SORA TABİKİ WARRİOR -
assas tabiki dual +8 cleaver
+7 citin set
+9 dex takı set
kimse tutamaz onu bide dd 25 bulsa off süper -
bence okcu ol sen karussan asas ol elmorad san werrer ol adream karuslarındır ölümüne karusus -
Param sadece +8 cleawer we +7 chitin sete yetio
Takılar içinde 1-2 gün delos yapsam ii olur -
Up!!
Beyler hadi yaw okumakla kalmayın yorumlarınızı da bekliorum herkes bilgilensin bu konuda -
Warrior aç da bol bol keselim seni gerçi senin bu topici açmaktaki amacın gerçekten bilgi edinmek değil aman benim konuma bu kadar yazmışlar felan diye kendini tatmin etmek upladığına göre -
Bosu bosuna ortamı germe demekki bilgiler yetersiz o yüzden bööle bi topic acmısım post kasmak için bööle seyler yazmana gerek yok -
Bilgi yetersizmiş... 5000 tane konu var her KO dehası yazmış çizmiş işte aç oku. en az 10 tanesinin linkini ben verebilirim forumda lüzumsuz topic açmak yerine neden faydalanmak istemiyorsunuz ? -
Az önce 61 lvl +7 shell chitin karışık setli +7 raptorlu warrioru pauldronsuz+tek dagger ile kestim Şahidimde var düşün artık warriorun asas karşısındaki acziyetini. -
Topici begenmediysen girme we yorum yapma kardeşim zorlamı
Benzer içerikler
- int priest stat
- knight online yeni server 2025
- 5k ne demek
- kingdom come deliverance can nasıl doldurulur
- old takı çevirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X