Şimdi Ara

Ardream Mage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mage ardream da cz de yaparmı?Güsel 1vs1 olurmu?Youtube falan bilen varsa link koyarsa sevnrm izlerim hem.mage ile ardream yapmış olanlar yanıtlarsa dahada bilgilenirim.herkesin yanıtlamas dileğiyle.

• dalga gecme tabikki yapamaz ardream asas ve war dolu bence en iyi ihtimalle 3 yersin sana kolay gele
  • upup
  • bilmiorm sadece sordm yaf.başka biln yokmu?başka yormlar**
  • LR mage oyle bi iş yaparki aklin hayalin durur en fazla 500 vuruyolar pete zaten dd siz asaslar attaclari asaslarin cok az andreamda 42skill şov yaparsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

LR mage oyle bi iş yaparki aklin hayalin durur en fazla 500 vuruyolar pete zaten dd siz asaslar attaclari asaslarin cok az andreamda 42skill şov yaparsin

aynısı kafanı crımson dd lr ol 42 asa ıle kolay kolay yatıramazlar sana dalana ıkı tane cak
  • Yapar Yapar Hemde Öle bi YaparkiBak Flame + Light oLYada Glacier + Light ol Bide Lightnin Staf Vuruşunu aÇ Bak Karşında Kimse Durabiliomu Ben andreamdayken Hep Warriorlarla Vs yapıodum..Genelliklede alıodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warriora Dex
    16 yıl önce açıldı
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla daha ardream a gidemedik ama mage hoşuma gitti :) Flame Light olmayi düşünüodm ztn.Peki ya stat meselesi?O nasil olcak*Yanan set giyebilicekmiyim?LR mage nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßlackrose -- 17 Şubat 2007; 16:23:19 >
  • niye yapmasın yapar kendi basına bile yapar mesela ben yapıyorum.Crimson +7 set +7 elixir görev takılarım var.Flame + glacierim su an.Party bulamazsam glacierden kendime 120 defans veriyorum toplam defansım 550 oluyor.480 can veren spell of life basıyorum toplam canımda 2000 küsürlü oluyor. sundireste satınlan def ve atak scroll da basıyorum. Ohh ne ala mualla bi sw sorunum var ama napalım. light niye olmuyorsun diyeceksiniz belki flame kalıp arkadan cat cat damage koyuyorum 32 np kapıyorum ks ile o yüzden crimson dd15 alana kadar hiç bi sekilde VS yapamayacağım için light might olmam mage dediğin flame kalır nerde cok adamı varsa o bölgeye kosar ksyi yapar npyi kapar

• quote:

Orjinalden alıntı: ßlackrose

valla daha ardream a gidemedik ama mage hoşuma gitti :) Flame Light olmayi düşünüodm ztn.Peki ya stat meselesi?O nasil olcak*Yanan set giyebilicekmiyim?LR mage nedir?

lwl 59 char varsa 58flame vercen 42 lr ye ama bence 58 ice yap flame bosver
  • Lr flame Glacier farketmez benim bizzat ardream charım var mage crimson set +7 elixir +7 dd var hiçte sıkıntı çekmedim iş yapar ancak oynamasını bileceksin sizin dediğiniz o +8 cleaverli adamlarla cok karşılaştım ben kolay kolay yatmıyosun tabi 56 skilli mubarek warriordan fazla vuruyo seri seri birde ama ortamını bileceksin özelliklse ks olacaksın son vuruşlara önem vereceksin
  • diezde isteyenle vs yapabilirim
    mage noob diyenlere
  • Flame en çok damage verenmiş sanırım.o yüzden flame olucam diyorum.Stat meselesi nasil olucak peki?Kaç kaç olucak statlar?Kaç mp kaç int ? hp falan verilcekmi ? :)
  • pet olacaksan 160 vermelisin complete giymek için.Ama andrem kalacağım sadece diyorsan crimson +7 üstlük 158 istiyordu sanırsam 158 int vereceksin o yüzden.Gerisi de hepsi mp. Sonra al stafını basla ksye
  • genelde dd siz mageler andream da pek iş yapamıyolar ne kadar burdaki arkadaslar yapar diosada onlar oyunun iyi bilenler oyunu bilemeyip paper olup buffsuz dısarı cıkan cok bunlara tek atıyorum asasla ama dd kullanan magelerden kaçman gerek ancak lr basmıssan magenin biri yani seni kitleyemezse mage bu defa o kacıyo beni bi kere mage kovalıyodu dd kullanıyodu kactım towna girdim bi mageye lr pls dedim bi dondum mageye gerisi malum kitleyemedi beni yattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CüNeYt788 -- 17 Şubat 2007; 16:33:12 >
  • İlk int e vereyim 158 e kadar sonra mp e vereyim?Öyle mi ypaayim ? :) Şimdi ben pek bilmiorum Crimson set iyi mi bide yanarmı ? :)
  • mage andream da taki iş yapar...
    vs ler biraz zor geçer ama adam kesersin baya... pekil olacak ? anlatayım..
    benimde anreamda magem var biraz bilgi verebilirim sana...
    pet olacaksan işi sağlama alayım dersen +7 crimson (mage chitin) set ve +7 elxir takılarda görev takıları iş görür derim.... birkaç takını +9 mp yaparsan da iyi olur tapi.. tabi +7 chitin dd bulursan çok ii olur...
    paper olacaksan +8 paper giyisi set +9 wood staf +9 mp set ile yüksek damage vurabilirsin ama yatma olasılığın çok bu şekilde...
    benim char +7 crimson hp basılı set görev takıları +7 elxir 55 den sonra statları mp ye verdim... bu şekilde adamda alabiliyorum ve daha az yatıyorum ...
    bunlar biraz fikir olur umarım sana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof80 -- 17 Şubat 2007; 16:40:01 >
  • http://img215.imageshack.us/img215/5808/tehlike034ci5.jpg

buyrun dies de bir arkadaşımla kastığımız magemiz

itemleri

+1 rebirth exceptional elixir
    +1 +2 rebirth crimson hp set (kafalık kolluk ve pantolon +2 rebirth)
    +10 hp takı set

sizce nasıl ?
  • Anladım tşk ederm.Pet olucm.Flame Light.Peki magelerinizden ss ve ardream videofalan varsa koyarmısınız.
  • şansın yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.