bnm magem var +7 ron sataf mı +7 woe mi yoksa +7yenı cıkan sılahdanmı adını tam hatırlamıyorum dd verıyodu ve hp
quote:Orijinalden alıntı: .YaVuZ.ronsu direk ele .. woe al bencequote:Orjinalden alıntı: .YaVuZ. ronsu direk ele .. woe al bence +1
quote:Orijinalden alıntı: Fyradquote:Orjinalden alıntı: .YaVuZ. ronsu direk ele .. woe al bence +1Alıntıları Göster woe +7
quote:Orijinalden alıntı: OminousHeartwoe +7 Alıntıları Göster woe yada yeni cikan silahtan rons +70 silahidir...
quote:Orijinalden alıntı: Rantrwoe yada yeni cikan silahtan rons +70 silahidir...Alıntıları Göster yeni çıkan silah kadar mükemmel bir silah yoktur ..
quote:Orijinalden alıntı: Joutsenlauluyeni çıkan silah kadar mükemmel bir silah yoktur .. Alıntıları Göster woe 7 fire damage 4ever 54 le 800 wurrusn
quote:Orijinalden alıntı: Kaan132woe 7 fire damage 4ever 54 le 800 wurrusnAlıntıları Göster woe +7 bence
quote:Orijinalden alıntı: M.C.Ewoe +7 benceAlıntıları Göster eer staff vurcaksan hel blood - elysium felan al
ben 59 lvl areste andream charım var daha dün wizard +7 bastım ve cok mutluyum önüme geleni alıyorum come vs takilar görev itemi ( görmedigim hp yi bunlar verio ) bitane cik de 5hp yüzük var hadi kolay gele wood8 de güzel ama +7 wizard tercihim
quote:Orijinalden alıntı: Juskoben 59 lvl areste andream charım var daha dün wizard +7 bastım ve cok mutluyum önüme geleni alıyorum come vs takilar görev itemi ( görmedigim hp yi bunlar verio ) bitane cik de 5hp yüzük var hadi kolay gele wood8 de güzel ama +7 wizard tercihimquote:Orjinalden alıntı: Jusko ben 59 lvl areste andream charım var daha dün wizard +7 bastım ve cok mutluyum önüme geleni alıyorum come vs takilar görev itemi ( görmedigim hp yi bunlar verio ) bitane cik de 5hp yüzük var hadi kolay gele wood8 de güzel ama +7 wizard tercihim Şaka gibi
quote:Orijinalden alıntı: Slewquote:Orjinalden alıntı: Jusko ben 59 lvl areste andream charım var daha dün wizard +7 bastım ve cok mutluyum önüme geleni alıyorum come vs takilar görev itemi ( görmedigim hp yi bunlar verio ) bitane cik de 5hp yüzük var hadi kolay gele wood8 de güzel ama +7 wizard tercihim Şaka gibiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Slew quote:Orjinalden alıntı: Jusko ben 59 lvl areste andream charım var daha dün wizard +7 bastım ve cok mutluyum önüme geleni alıyorum come vs takilar görev itemi ( görmedigim hp yi bunlar verio ) bitane cik de 5hp yüzük var hadi kolay gele wood8 de güzel ama +7 wizard tercihim Şaka gibi fan clubtan nasıl bir kişilik sahibi oldugun belli oluyor
quote:Orijinalden alıntı: Juskoben 59 lvl areste andream charım var daha dün wizard +7 bastım ve cok mutluyum önüme geleni alıyorum come vs takilar görev itemi ( görmedigim hp yi bunlar verio ) bitane cik de 5hp yüzük var hadi kolay gele wood8 de güzel ama +7 wizard tercihimquote:Orjinalden alıntı: Jusko ben 59 lvl areste andream charım var daha dün wizard +7 bastım ve cok mutluyum önüme geleni alıyorum come vs takilar görev itemi ( görmedigim hp yi bunlar verio ) bitane cik de 5hp yüzük var hadi kolay gele wood8 de güzel ama +7 wizard tercihim hö?
quote:Orijinalden alıntı: sLyyyquote:Orjinalden alıntı: Jusko ben 59 lvl areste andream charım var daha dün wizard +7 bastım ve cok mutluyum önüme geleni alıyorum come vs takilar görev itemi ( görmedigim hp yi bunlar verio ) bitane cik de 5hp yüzük var hadi kolay gele wood8 de güzel ama +7 wizard tercihim hö?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: sLyyy quote:Orjinalden alıntı: Jusko ben 59 lvl areste andream charım var daha dün wizard +7 bastım ve cok mutluyum önüme geleni alıyorum come vs takilar görev itemi ( görmedigim hp yi bunlar verio ) bitane cik de 5hp yüzük var hadi kolay gele wood8 de güzel ama +7 wizard tercihim hö? hö ne
quote:Orijinalden alıntı: Juskoquote:Orjinalden alıntı: sLyyy quote:Orjinalden alıntı: Jusko ben 59 lvl areste andream charım var daha dün wizard +7 bastım ve cok mutluyum önüme geleni alıyorum come vs takilar görev itemi ( görmedigim hp yi bunlar verio ) bitane cik de 5hp yüzük var hadi kolay gele wood8 de güzel ama +7 wizard tercihim hö? hö neAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Jusko quote:Orjinalden alıntı: sLyyy quote:Orjinalden alıntı: Jusko ben 59 lvl areste andream charım var daha dün wizard +7 bastım ve cok mutluyum önüme geleni alıyorum come vs takilar görev itemi ( görmedigim hp yi bunlar verio ) bitane cik de 5hp yüzük var hadi kolay gele wood8 de güzel ama +7 wizard tercihim hö? hö ne vs videosu alabilir miyiz?
quote:Orijinalden alıntı: sLyyyquote:Orjinalden alıntı: Jusko quote:Orjinalden alıntı: sLyyy quote:Orjinalden alıntı: Jusko ben 59 lvl areste andream charım var daha dün wizard +7 bastım ve cok mutluyum önüme geleni alıyorum come vs takilar görev itemi ( görmedigim hp yi bunlar verio ) bitane cik de 5hp yüzük var hadi kolay gele wood8 de güzel ama +7 wizard tercihim hö? hö ne vs videosu alabilir miyiz?Alıntıları Göster come VS o sırada cekeriz gülüm
quote:Orijinalden alıntı: Epicfirehehehehe şakacı seniAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: androplus hehehehe şakacı seni nie post kasıyosun vs vidosu istiyosun bide gülüyosun ??????? @exelans arenada beklicem clan arena pls şmidi a1deyim yalnız 72 flame staf skili acık ve itemlerim yazdıgım itemler ..... eger korkmassan bekliyor olucam WeAreSoSorry deyim laflarına dikkat et
quote:Orijinalden alıntı: Juskoquote:Orjinalden alıntı: androplus hehehehe şakacı seni nie post kasıyosun vs vidosu istiyosun bide gülüyosun ??????? @exelans arenada beklicem clan arena pls şmidi a1deyim yalnız 72 flame staf skili acık ve itemlerim yazdıgım itemler ..... eger korkmassan bekliyor olucam WeAreSoSorry deyim laflarına dikkat etAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Jusko quote:Orjinalden alıntı: androplus hehehehe şakacı seni nie post kasıyosun vs vidosu istiyosun bide gülüyosun ??????? @exelans arenada beklicem clan arena pls şmidi a1deyim yalnız 72 flame staf skili acık ve itemlerim yazdıgım itemler ..... eger korkmassan bekliyor olucam WeAreSoSorry deyim laflarına dikkat et Bittiğim an şu andır
quote:Orijinalden alıntı: L.Jquote:Orjinalden alıntı: Jusko quote:Orjinalden alıntı: androplus hehehehe şakacı seni nie post kasıyosun vs vidosu istiyosun bide gülüyosun ??????? @exelans arenada beklicem clan arena pls şmidi a1deyim yalnız 72 flame staf skili acık ve itemlerim yazdıgım itemler ..... eger korkmassan bekliyor olucam WeAreSoSorry deyim laflarına dikkat et Bittiğim an şu andırAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: L.J quote:Orjinalden alıntı: Jusko quote:Orjinalden alıntı: androplus hehehehe şakacı seni nie post kasıyosun vs vidosu istiyosun bide gülüyosun ??????? @exelans arenada beklicem clan arena pls şmidi a1deyim yalnız 72 flame staf skili acık ve itemlerim yazdıgım itemler ..... eger korkmassan bekliyor olucam WeAreSoSorry deyim laflarına dikkat et Bittiğim an şu andır bu oyunu 6 senedir oynuyorum sizi stafsiz döverim