+8 Elixir (3 Kisidede) 2 si Light 1 i Flame +8 x 4 Chitin ( 3 Kisidede) +7 Dd (3 Kisidede) +0 Ss(Sadece Bende Flame'im)
Pathos Ardream de Sc Party Staff Vuruslarıyla İs Yaparmıyız Sizce ? 3 Kiside Daha Önce Hiç Mage Kullanmadı (: Yeni Bir Deneyim Olacak..
büyük ihtimalle iş yaparsınız...
Yapmamamnız için hiçbir neden yok bence 3ünüz sürekli takılırsanız ve birbirinizi kollarsanız tp vs. şeklinde ardreamda isim bile yaparsınız
tabi yaparsnz hemde nası ama bence 2 lr 1 fr olmayın 2 fr 1 lr oln yoksa uzaktan adam kesemessiniz anca solo takılanları kesersnz.
İnşallah Dediğiniz Gibi Olur Eğer İş Yapamazsak Ben Priest Açacam Onlar Asas Bakarız Şimdilik Fr Lr Konusu Pek Belli Değil SU anda 50 Leveliz Harpy Yapıorz
Yaparsınız ama 2 Lr oLcagına 1 Lr 1 fr 1 gLacier oLması daha ii oLur.
kitlenmis adama glacier staff vurulunca kilidi açııo o yüzden glacier dusunmuoz 2fr 1lr yada 2lr 1fr olcak
quote:
Orjinalden alıntı: splitz
Yaparsınız ama 2 Lr oLcagına 1 Lr 1 fr 1 gLacier oLması daha ii oLur.
Yaparsınız Beramusta eski mage party pkları hic bir zaman unutmam cok zevkli ve eglenceli
2 mage 1 party healler 1 sw ci 1 ++cı bulup inferno town yapmak tek hayalim (:
Sopa vuruşları yerine ellerinize erenion alıp 56 larla takılsanız daha iyi olabilir. En azından ben olsam öyle yapardım.
ilk zamanlar bişi yapmayı beklemeyin mage öğrenmek diğerleri gibi değil alışmak için en az 2 ay gerekir ama alıştıgınız zaman zevkli olucağına emin olabilirsin
+8 elixiir yerine +7 erenionları tercih edin daha ii olur falame damage daha fazla onlarda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme