Bildirim
Ardream paper mage Und. alırmıı....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
canının % 60 ını hesapla işte 1500 den fazla ediosa alırsın -
und alman icin en az 2600 hp olması lazım . 1600 und geliyor Healtin 2600 olduğunda . -
fazla bılmıorum bı zahmet sen hesaplayabılırmısınquote:
Orijinalden alıntı: theendbaba
canının % 60 ını hesapla işte 1500 den fazla ediosa alırsın -
und alırsan 1458 buff oluyo bu durumda 1500 daha iyi -
2230.60/100quote:
Orijinalden alıntı: theendbaba
canının % 60 ını hesapla işte 1500 den fazla ediosa alırsın
223.6=1338
1338 Buff alırsın undy ile. -
dual ruby rıng alıcam ama 200 hp de ordan gelıcek 2430 olucakquote:
Orijinalden alıntı: Quirah
2230.60/100
223.6=1338
1338 Buff alırsın undy ile.
Alıntıları Göster -
dual ruby rıng alıcam ama 200 hp de ordan gelıcek 2430 olucakozamn oluyomu_??quote:
Orijinalden alıntı: Quirah
2230.60/100
223.6=1338
1338 Buff alırsın undy ile.
Alıntıları Göster -
ben 2430 dan hesapladım olmuyor 1458 oluyor 1500 ü tercih edersin herhaldequote:
Orijinalden alıntı: BrinqMeToLif#8364;
dual ruby rıng alıcam ama 200 hp de ordan gelıcek 2430 olucakozamn oluyomu_??
Alıntıları Göster -
pekı baska ne onerebılırsınız kupe olarak hpsı bol olan undy alabılmemı saglıyacak bı kupe m.e+1 war bende dual onlardan gelen hp 2sının toplamı 60 oluyo varmı ole undy alabılıcegım kupe_??quote:
Orijinalden alıntı: Willy Willie
ben 2430 dan hesapladım olmuyor 1458 oluyor 1500 ü tercih edersin herhalde
Alıntıları Göster
-
Bak şimdi sen dual sse al ep +1 al dual rol kekuri belt al ustunude +8 hp çekersen canın 3k ya ulaşırquote:
pekı baska ne onerebılırsınız kupe olarak hpsı bol olan undy alabılmemı saglıyacak bı kupe m.e+1 war bende dual onlardan gelen hp 2sının toplamı 60 oluyo varmı ole undy alabılıcegım kupe_??
Alıntıları Göster -
Bronze earring dual alsan 160 hp kadar katkısı olur sana eğer +1 ya da +2 olursa çok daha güzel olurquote:
pekı baska ne onerebılırsınız kupe olarak hpsı bol olan undy alabılmemı saglıyacak bı kupe m.e+1 war bende dual onlardan gelen hp 2sının toplamı 60 oluyo varmı ole undy alabılıcegım kupe_??
Alıntıları Göster -
bende suanda ep +1,+8 paper set war zaten dual fr war onları dokunmak ıstemıorum su sartlar altında onerebılıcegınız takı warmı mesela dual ruby rıng alıcam kupeler m.e +1 bunların toplam bana werdıgı hp 60 bu yusden onerıcegınız kupe warmıı hpsı bol olan yada +1 rubyrıng dual alsam nasıl olur arkadaslar gecden benım ıcın onemlı bıkonu ılgılenıosunuz cok saolsunquote:
Orijinalden alıntı: war_star
Bak şimdi sen dual sse al ep +1 al dual rol kekuri belt al ustunude +8 hp çekersen canın 3k ya ulaşır
Alıntıları Göster -
Uppquote:
bende suanda ep +1,+8 paper set war zaten dual fr war onları dokunmak ıstemıorum su sartlar altında onerebılıcegınız takı warmı mesela dual ruby rıng alıcam kupeler m.e +1 bunların toplam bana werdıgı hp 60 bu yusden onerıcegınız kupe warmıı hpsı bol olan yada +1 rubyrıng dual alsam nasıl olur arkadaslar gecden benım ıcın onemlı bıkonu ılgılenıosunuz cok saolsun
Alıntıları Göster -
kesinlikle dual sse al o zamanquote:
Alıntıları Göster -
healt 10 dual alsam 20 bana ne kadar hp kazandırırquote:
Orijinalden alıntı: war_star
kesinlikle dual sse al o zaman
Alıntıları Göster -
Undy için 2500+ HP'ye ulaşman gerekli. Dual SSE mantıklı.quote:
healt 10 dual alsam 20 bana ne kadar hp kazandırır
Alıntıları Göster -
ardream da hızlı olman lazım hpleri giy cıkar ooooo ölme eşşeğim ölme al 1500 sonra go! :Dquote:
Orijinalden alıntı: Reactive
Undy için 2500+ HP'ye ulaşman gerekli. Dual SSE mantıklı.
Alıntıları Göster -
Dıes^de ne kadardırkıı ssequote:
Orijinalden alıntı: Reactive
Undy için 2500+ HP'ye ulaşman gerekli. Dual SSE mantıklı.
Alıntıları Göster -
sımdı bakdım 250m bende o kadar para yoqdual +1 ruby rıng alsam nasıl olurr_?quote:
Dıes^de ne kadardırkıı sse
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- doğum tarihi bulma programı
- anahtar görevi
- karakter isimleri
- knight online yeni server 2024
- old takı çevirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X