Bildirim
Ardream paper mage Und. alırmıı....
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
canının % 60 ını hesapla işte 1500 den fazla ediosa alırsın
-
und alman icin en az 2600 hp olması lazım . 1600 und geliyor Healtin 2600 olduğunda . -
fazla bılmıorum bı zahmet sen hesaplayabılırmısın -
und alırsan 1458 buff oluyo bu durumda 1500 daha iyi -
2230.60/100
223.6=1338
1338 Buff alırsın undy ile. -
dual ruby rıng alıcam ama 200 hp de ordan gelıcek 2430 olucak -
dual ruby rıng alıcam ama 200 hp de ordan gelıcek 2430 olucakozamn oluyomu_?? -
ben 2430 dan hesapladım olmuyor 1458 oluyor 1500 ü tercih edersin herhalde -
pekı baska ne onerebılırsınız kupe olarak hpsı bol olan undy alabılmemı saglıyacak bı kupe m.e+1 war bende dual onlardan gelen hp 2sının toplamı 60 oluyo varmı ole undy alabılıcegım kupe_?? -
Bak şimdi sen dual sse al ep +1 al dual rol kekuri belt al ustunude +8 hp çekersen canın 3k ya ulaşır -
Bronze earring dual alsan 160 hp kadar katkısı olur sana eğer +1 ya da +2 olursa çok daha güzel olur -
bende suanda ep +1,+8 paper set war zaten dual fr war onları dokunmak ıstemıorum su sartlar altında onerebılıcegınız takı warmı mesela dual ruby rıng alıcam kupeler m.e +1 bunların toplam bana werdıgı hp 60 bu yusden onerıcegınız kupe warmıı hpsı bol olan yada +1 rubyrıng dual alsam nasıl olur arkadaslar gecden benım ıcın onemlı bıkonu ılgılenıosunuz cok saolsun -
Upp -
kesinlikle dual sse al o zaman -
healt 10 dual alsam 20 bana ne kadar hp kazandırır -
Undy için 2500+ HP'ye ulaşman gerekli. Dual SSE mantıklı. -
ardream da hızlı olman lazım hpleri giy cıkar ooooo ölme eşşeğim ölme al 1500 sonra go! :D -
Dıes^de ne kadardırkıı sse -
sımdı bakdım 250m bende o kadar para yoq dual +1 ruby rıng alsam nasıl olurr_?
Benzer içerikler
- knight online item kodları
- komik kullanıcı adları
- int priest stat
- knight online yeni server 2024
- komik klan isimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X