bırak oyunu sonradan beton abi bana bole dedı deme
aRdream 30-59 lvl araSı CharLarın GireBildiği Bi yerDir Burada CharLarınızı SavaşTırırSınz orCLAr HuManLArı HumanLAr Da orClLarı ölDüreye Çalışır Her KEstiiğin Kişi Başına 25 Np Gelir ( eğe r Tek iSen) Partide isen oRantılı oLarak Düşer
Cz Buraya 30+ Herkes GireBilir aMa parti BuLmak iÇn en aZndan 60 oLmak GereKir Tek KeserSen 1 Kişiden 50 Np GeLir.Yine PArtide isEn oranTıLı oLarak Düşer BurDa Da orC- Human Savaşı WarDır
BöyLe YerLEre Gitmeden önCe iYi Bi LvL Ve iYi itemLer Yap öLe Git Yoksa NP Ni Bi anda 0 GörürSün
Adam soru soruyor senin verdiğin cevaba bak.Belki adamın iyiliğini düşünüyorsun ama yalandand bir cevap yazmışsın..
Evet ancak 41 levelde seni çok çabuk keserler..Ancak sadece 1.serverlarda Ardream'a girebilirsin..
dediğinden pek bişey anlamadım ben japko oynuyorum ilk serverdeyim orda boyle örneğin dies serveri gibi dies 1/ dies 2 /dies3/ diye ayırmamışlar ben şuanda el moraddayım nasıl ardream e gidecem ??
oyuna baslama sıgaradan beter bır oyun sıgarayı bırakablrsn bu oyuna aslaaaaaa...............
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme