Şimdi Ara

ARDREAM VE CZ kar ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

nasıl gidiliyo ve çıkarın ne oluyo ( bu oyuna yeni başladım öğrenme aşamasındayım )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

herşeyin bir ilki vardır

• bırak oyunu
    sonradan beton abi bana bole dedı deme
  • aRdream
    30-59 lvl araSı CharLarın GireBildiği Bi yerDir
    Burada CharLarınızı SavaşTırırSınz
    orCLAr HuManLArı HumanLAr Da orClLarı ölDüreye Çalışır
    Her KEstiiğin Kişi Başına 25 Np Gelir ( eğe r Tek iSen)
    Partide isen oRantılı oLarak Düşer

Cz
    Buraya 30+ Herkes GireBilir aMa parti BuLmak iÇn en aZndan 60 oLmak GereKir
    Tek KeserSen 1 Kişiden 50 Np GeLir.Yine PArtide isEn oranTıLı oLarak Düşer
    BurDa Da orC- Human Savaşı WarDır

BöyLe YerLEre Gitmeden önCe iYi Bi LvL Ve iYi itemLer Yap öLe Git Yoksa NP Ni Bi anda 0 GörürSün
  • Adam soru soruyor senin verdiğin cevaba bak.Belki adamın iyiliğini düşünüyorsun ama yalandand bir cevap yazmışsın..

Ardream 59 levelin aşağısanki oyuncuların Pk alanıdır.Ronark Land(CZ)ise 60 levelin üstündeki oyuncuların Pk alanıdır.Şunu sorcaksın peki 55 level CZ'ye girebilirmi?Evet fakat 60 level biri Ardream'a giremez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkAdonis

Adam soru soruyor senin verdiğin cevaba bak.Belki adamın iyiliğini düşünüyorsun ama yalandand bir cevap yazmışsın..

Ardream 59 levelin aşağısanki oyuncuların Pk alanıdır.Ronark Land(CZ)ise 60 levelin üstündeki oyuncuların Pk alanıdır.Şunu sorcaksın peki 55 level CZ'ye girebilirmi?Evet fakat 60 level biri Ardream'a giremez..

haha cok komik
  • ben 41 lvl im andream e girebilir miyim ve girbeilirsem nasıl girecem ışınlanma yerinden falan mı ( el moraddan / maradondan ?)
  • Evet ancak 41 levelde seni çok çabuk keserler..Ancak sadece 1.serverlarda Ardream'a girebilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkAdonis

Evet ancak 41 levelde seni çok çabuk keserler..Ancak sadece 1.serverlarda Ardream'a girebilirsin..

dediğinden pek bişey anlamadım ben japko oynuyorum ilk serverdeyim orda boyle
    örneğin dies serveri gibi dies 1/ dies 2 /dies3/ diye ayırmamışlar ben şuanda el moraddayım nasıl ardream e gidecem ??
  • oyuna baslama sıgaradan beter bır oyun sıgarayı bırakablrsn bu oyuna aslaaaaaa...............
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.