bırak oyunu sonradan beton abi bana bole dedı deme
aRdream 30-59 lvl araSı CharLarın GireBildiği Bi yerDir Burada CharLarınızı SavaşTırırSınz orCLAr HuManLArı HumanLAr Da orClLarı ölDüreye Çalışır Her KEstiiğin Kişi Başına 25 Np Gelir ( eğe r Tek iSen) Partide isen oRantılı oLarak Düşer
Cz Buraya 30+ Herkes GireBilir aMa parti BuLmak iÇn en aZndan 60 oLmak GereKir Tek KeserSen 1 Kişiden 50 Np GeLir.Yine PArtide isEn oranTıLı oLarak Düşer BurDa Da orC- Human Savaşı WarDır
BöyLe YerLEre Gitmeden önCe iYi Bi LvL Ve iYi itemLer Yap öLe Git Yoksa NP Ni Bi anda 0 GörürSün
Adam soru soruyor senin verdiğin cevaba bak.Belki adamın iyiliğini düşünüyorsun ama yalandand bir cevap yazmışsın..
ben 41 lvl im andream e girebilir miyim ve girbeilirsem nasıl girecem ışınlanma yerinden falan mı ( el moraddan / maradondan ?)
Evet ancak 41 levelde seni çok çabuk keserler..Ancak sadece 1.serverlarda Ardream'a girebilirsin..
quote:
Orjinalden alıntı: DarkAdonis
Evet ancak 41 levelde seni çok çabuk keserler..Ancak sadece 1.serverlarda Ardream'a girebilirsin..
dediğinden pek bişey anlamadım ben japko oynuyorum ilk serverdeyim orda boyle örneğin dies serveri gibi dies 1/ dies 2 /dies3/ diye ayırmamışlar ben şuanda el moraddayım nasıl ardream e gidecem ??
oyuna baslama sıgaradan beter bır oyun sıgarayı bırakablrsn bu oyuna aslaaaaaa...............
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme