Şimdi Ara

Ardream warrior silah seçimi ( tek el vs çift el)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar diyorum.Sormak istediğim şey ardreamde warriorların tek el mi yoksa çift el mi kullanması gerektiği.Bende totamic spear +8 ve hanguk sword +7 var.Sizce raptor gibi silahlar mı kullanmalıyım?

• quote:

Orjinalden alıntı: MrTornado

Öncelikle herkese iyi akşamlar diyorum.Sormak istediğim şey ardreamde warriorların tek el mi yoksa çift el mi kullanması gerektiği.Bende totamic spear +8 ve hanguk sword +7 var.Sizce raptor gibi silahlar mı kullanmalıyım?

Elindekiler güzel bence.Raptor felan alırsın çok iyi ks yaparsın fakat vs lerde eğer güzel combo yoksa sanırım ölürsün elindekiler inan çok güzel.Posionlar bir birini tamamlıyor yani kombinasyonun güzel bence sen onların + larını yükselt mesela hanguku 8 yapabilrsin
  • O biraz zor :D.Serverda vardır heralde ama daha hiç satan görmedim.Attack power fena deil şuan.1600 attack power var iyi damageler çıkarabiliyorum.Ama raptor +8 falan daha iyi olabilirmi acaba?
  • hangukun yerine impact+8 aldınmı daha güzel olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: MrTornado

O biraz zor :D.Serverda vardır heralde ama daha hiç satan görmedim.Attack power fena deil şuan.1600 attack power var iyi damageler çıkarabiliyorum.Ama raptor +8 falan daha iyi olabilirmi acaba?

raptor 8 mi bence o kadar boş bir item ki ardream için anlatmama kelimeler yetmez.Sen toto 8 hs 7 ile kal üstünü başını al en azından takıları sağlamlaştır elindekiler güzel.Çok raptor istiyosan git al +7 bi tane İmpact falan almanı tavsiye etmem ben çünkü bunun bahsi forumda geçti ve kanıtlanarak açıklandı toto hs diyorum daha bişi demiyorumAma diyosan illede çift el silah alıcam ozaman git exp blade axe +8 al pişman olmucağın bir item

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuciD` -- 3 Ağustos 2008; 20:32:03 >

• ben tek el taraftariyim

sword yada ax takil cok daha iyi işler yaparsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_R_N_T_ -- 3 Ağustos 2008; 21:12:23 >
  • giga +7 +8 bulursan iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam de Silahı Sol Ele Alma ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bnde böle bi baslık acıcaktım...bu baslıgı görünce bnde sorayım dedim...

+8 exp toto & +7 hanguk,
    +8 exp toto & +8 impact,
    +8 raptor,
    +8 exp blade axe,
    +8 exp toto & +8 deep scar,

sizde hangisi daha iyi olur.....ardream warrior olcak....combo az biraz yapıyom....geliştirme cabasındayım bnm içinde wereceginiz tavsiyelerden dolayı simdiden tesekkürler
  • Alabilirseniz Lugias +7 yanına giga +7 ve ya +7

Belki ap azz olur biraz daha az damage veirisiniz ama seriliği harkika birde giganın bonusları süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hell_Blade -- 4 Ağustos 2008; 0:48:33 >

• Fatal yerinde olsam exp blade axe+8 seçerdim bende onu kullanıyorum gayet güzel
  • hanguku beklet totyu murky ile takas yap bence ap sahane olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: fesat-team.T

hanguku beklet totyu murky ile takas yap bence ap sahane olur

Siz Ap'den Baska Bişey Bilmiyorsunuz Tota + Hs En İyi İkilidir Gözümde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

quote:

tabiki ap olucak ardreamda ks mekanı ardream´ vs yapamassın ardreamda ama ben genede

+7 lugias + yanına alacagın item sana kalmıs
    ama genede sana 2-3 secenek cıkarayım
    1)hs+7 +8 alabiliyorsan cok guzel olur
    2)+8 giga 1h (bonusları acısından öneriyorum) + lugiasda 22 dex gigada 12 = 34 dex bonus sekmez damage ler
    3)impack +8 bunu önermiyorum en son alamassan hic birini al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necrolytè -- 4 Ağustos 2008; 12:13:48 >

• al +3 exp reb raptor bak keyfine.nasıl olsa ardream ks yeri raptorla iyi np kasarsın.
  • ardeam ks yeri atack'ın çok olmalı +4 rebirth raptor alırsın o itemlerle.
    ya da illa çift el takçaksan som al. hem str veriyo. +2 rebirth som +8 toto kadar fiyatı bence som daha iyi.
    öbür eline de +8 graham alırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim3762

quote:

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

quote:

tabiki ap olucak ardreamda ks mekanı ardream´ vs yapamassın ardreamda ama ben genede

+7 lugias + yanına alacagın item sana kalmıs
    ama genede sana 2-3 secenek cıkarayım
    1)hs+7 +8 alabiliyorsan cok guzel olur
    2)+8 giga 1h (bonusları acısından öneriyorum) + lugiasda 22 dex gigada 12 = 34 dex bonus sekmez damage ler
    3)impack +8 bunu önermiyorum en son alamassan hic birini al derim

Onu kastetmemiş o. Long Spear dışında silah kullanan bir warrior ap ye bakmaz. Sen giga kullanırken, tota+hs kullanırken ap ye bakmamalısın. Tota+Hanguk kullanıpta asas bırakmayan çok warrior tanıyorum ardreamde. Sonuçta Ardream'de bir warriorun vuracağı dmg'in çok küçük bir kısmı silahın ap sinden gelir. En büyük kısmı elemental dmg den gelir, çünkü skillin yok, R ile 100 vurduğun adama aura ile 200+aura nın defansdan bağımsız dmg ini vuracaksın. Bu yüzden ihtiyacın olan şey elemental, hız ve extra bonus olmalıdır. Söz ettiğiniz bir çok itemi denedik ardream de +8 Raptor+4RB raptor, +8 Tota+7 hanguk, +8 Giga, +7 HB, +7 Giga, +7 Lugi+8 Giga 1h, +7 Murky +7 hanguk, +8 Tota +8 impact vs vs.
    Benim sıralamam: +8 Giga>+8 HB>+8 Tota +8 Hanguk, Raptor'u geçin ardream de +8 Fp set +0 iron set dual roc lu chara takıyorduk bana mısın demiyordu.

• quote:

Orjinalden alıntı: l ®aP l

ardeam ks yeri atack'ın çok olmalı +4 rebirth raptor alırsın o itemlerle.
    ya da illa çift el takçaksan som al. hem str veriyo. +2 rebirth som +8 toto kadar fiyatı bence som daha iyi.
    öbür eline de +8 graham alırsın.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.