Şimdi Ara

Ardreamda Son NOKTA.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya usta charın iyi güzelde ben inanmıyorum senin bu öarı emeğinle yaptığına x de 61 çharım var daha shardın +1 lerini elimde görmedim.masterı bile ne ozrluklarla açtığım bi ben bilirim.gelellim rol a ben daha rol un hangi bossdan düştüğünü bilmem sen o lvl ile boss mu kestin ayrıca arkadaşlardan bahsediyorsun ya bu zamanda tp olmak için eziklere 10k 5k vermeyen adam sana rol +1 keküri yada +8 dual shard mı verecek yan charda değilmiş peki sen nesin abicim bu oyunu oynamayı senmi bilion sadece söle bizde bilelim bu itemleri nasıl yaptın sorun ya bizde yada bu lvl de insnın azını açık bırakan bu itemleri yapan sende.senin lvl inde adamlar takacak yüzük bulamazken sen neler takıyorsun emeğe saygı diyemiicem çünkü insanların zorla kastığı np leri çatır çatır alıcaksın senin karşında oynayanlar bişi anlamıcak oynadığından bu tür charlar karşısında bizim oynamamızın hiç bi anlamı yok sen gel bizi kes np mizi al ve git bu kadar basit adalet bu mu.
    tek istediğim dupeci hack ci değilsen bu itemleri nerden yaptın arkadaşların kim söle bunları bizleri inandır ben senin bu itemleri hakkınla yaptığına inanmıyorum kimse bu kadar düşük lvl de böyle item yapamaz bu itemler elt_archerda yok sende nasıl olur hayretler içindeyim

• Konuyu uzatmanın anlamı yok adam üst lwl asas tanıdığından itemlerini almış resim çektirip foruma koymuş hava atmak için. Ne diyelim ''tamam attın havanı mutlu ol''.
  • AMA O TAKIALRA GÖRE DEFANSIN DÜŞÜK VE CHİTİNLERE GÖRE
  • char süper yaa o ıtemler mukemmel inşallah bi gün benımde öle ıtemlerım olur
  • qüzeL .
  • xigenon ardreamde bu itelerle bile ezileceksin arkadaş ayrıca +2 unıq ne demek hemde black dragon amulet (9 tane lazım) !! +6 25 dd fp de başka bi ilginçlik tabi dupe de reel para ile de ama burda kendim yaptım 9 tane bda biriktirdim +8 shard bastım rol cıkardım we cıkardım elf belt cıkardım vs vs naval okuma
  • WaLLa Süper İtemLer...
  • way eziq way :P manyak bi char sen bırak ardream i master aç czde takıl öyle itemler iyide adam bi 59 olur
  • illegal itemler black dragon necklace +2 oha falan oldum ayıptır beyler yapmayın böle şeyler herkesin hakkını yiyosunuz koxptanda beter budupe wipe
  • Topiğn tarihine baksanız bi
  • Harbiden Okuma Bdn öLe Kekurring Gibi Pazarda Cirit Atan Bi İtem DeğiL Kekurring +2 OLsa Tmm Gb aLmış Yada ArkadaşLarından Yarım ALmış Diyecem Ama 9 Tane Bnd AbartıLmış.
  • kim hortalttı?
  • l.j sadece guluyorum sana .adamı nasılda kıskandın.euhehehhe.70 lwle kasınca itemler inwentoryemi konuyor.bence lgal yollarla bu itemler yapılarbilir
  • bu itemleri legal yolla yapmak zor iş be
  • hortla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 22 Mart 2007; 19:59:12 >
  • char mükkemmel ötesi öyle bir char bende olsa ardrami bırak dağıtmayı terör estiririm ardreamde yanlız atağın çok az benim lvl 59 full +7 dex ve full +7 chitin le atağım 1200 ü geçiyordu ayrıca elimde +8 cleaver vardı şuana kadar yaptığım hiç bir vs yi kaybetmedim 1-2 tane kaybbettim ondada vs yapıoz adam gelio dalıo anasını satayım bu arada charımı çok özlüyorum çünkü o artık yokkk BANN:((((( gitti el emeği göz nurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sens1zolmaz -- 22 Mart 2007; 19:58:53 >
  • bende 71 lvl roguemi sattım itemsiz olarak itemlerini kendime yeni char açıp ona koydum su anda canı çok az sadece +151 dex bonusum var yakında arddreama geliyorum 53 lvl oldum
    itemler +8md +3 rb shard +7 dw +1 pp +2 dual kekuri +1belt of dex +10 dual dex küpe +8fp set +7 chitin dd +8 chitin kolluk ve bot
    server olympia
  • quote:

Orjinalden alıntı: sens1zolmaz

char mükkemmel ötesi öyle bir char bende olsa ardrami bırak dağıtmayı terör estiririm ardreamde yanlız atağın çok az benim lvl 59 full +7 dex ve full +7 chitin le atağım 1200 ü geçiyordu ayrıca elimde +8 cleaver vardı şuana kadar yaptığım hiç bir vs yi kaybetmedim 1-2 tane kaybbettim ondada vs yapıoz adam gelio dalıo anasını satayım bu arada charımı çok özlüyorum çünkü o artık yokkk BANN:((((( gitti el emeği göz nurum

görmüyomnu wolfsuz atagı 1200 civarı yani wolflu 1350falan olur herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: FireBender

Karuslar:Kaçın la brobiy geliyor.kaçın canınızı kurtarın.

harika bir char tebrikler

gelsin

char güsel ama inş illageldir...
  • chara bak ohara.gif
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.