görmüş kullanmış bir kişi olarak yazayım +8 glave derim çünkü daha fazla dmg verirsin.Ama ardream dedigin yerde hiç birşeye saygı yoktur görüntü daha önemlidir.party bulmak istiyosan +7 Raptor.
+8 Glave
sorumu bu +8 glave...
glaveyle pek party bulamayabilirsin one lan +8pole axe diyen gerüzekalılar cıkabilir ama ardream ks mekanıdır son vuruş önemlidir ondan zaten warriorsun fazla vuramassın kesinlikle +8 GLAVE
çift el takil derim :) partyle takilcan sen letcut wurcan herkez cullancak :F
quote:
Orjinalden alıntı: dangersmile
çift el takil derim :) partyle takilcan sen letcut wurcan herkez cullancak :F
yok kanka raptor 7 bence her türlü akar youtubeye kartakont yaz chtn 7 raptor 7 ile yaptıklarına bak sonradan 1-2 eşya düzdü ama sen kartakont yaz ilk baştakini izle yada sana link werem dur edanada adam takıları hepsi str 9 edana gibi babashoplerlerin mekanında http://www.youtube.com/watch?v=5PPdfPaGlCU Al izle raptor 7
cypherda oynarken,
glave+8 (+5 reverse) 177 ap chitin+7 set chitin dd15 6x str+9 ile
atağım 1644 oluyordu wolf str15 dahil. bu atak ile pek birşey yapamıyordum. raptor alınca ise 20-30 ap değişiyordu sadece.
ardreamda raptor+8 alıp fp gövdelik ve pantalon giymek en iyisi (228 str 86 hp) yada +3 +4 reverse raptor bulacaksın öyle idare edeceksin 224 str istiyorlar +5 e kadar
acıkcası ben glave i hiç bi zaman sevmemişmdir
glave le ne combo yapabildim ne baska bişi
glave de skill in sekmesinden baska bişey hatırlayamıorum..
+8 glave mi +7 raptor mı die sorucak olursan
ikisinede cevap veremem hangisi daha kötü geliosa sana diğerini tak
ardram için +8 glave işini görür heralde rebith basarsın bill fln demezler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme