Şimdi Ara

ARDREAME Bİ GİRDİM ...... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: turkowarss

quote:

Orjinalden alıntı: kangurum512

Ardreame bi girdim arkadaşalr lvl 43 üm el moraddanım

adamlar bana bi vuruyo çat yere çat yere bune bea biri bana yardım etsin benim adam onların yanında 0 mış yaa

mp 109 int 144 elimdeki
    silah yani int ve mp me uyan en iyi silah bence flame damagesi 70 süper , attack ı 85 ( japko oynuyorum 12 saatliğine 1 m ye kiraladım)

adamlara yaklaşılmıyo uzaktan çat otur aşağıya çok güçlüler nasıl güçlenebilirim

mageyim skillim flame

bana lütfen yardım edin nasıl güçlenebilirim ?? şuan rezil durumdayım

kac tane topic acıyorsun yok sunu mu kiraliym yok bunumu ya burası usko oynayanların bulundugu yer simdide kafa atcam diorsun . yas cok küçük belli oluyorda bu oyun kafa atma ucan tekme atma yeri deil. sadece bir pc oyunu milletler arası savas deil. sen street fighter falam oyna orda japon karakterleri oldur falam yasın bence ona uygun

insan çözüm önerisi ne / 59 lvl en az ise ardream e girmek için (43 lvl im ) int e mi mp ye mi yoksa başka yeşemi vereyim o koskocam paragrafı yazacağına 1 cümle yassaydın yardım etmiş olur sevap kazanırdın !!

int 144 /mp 109
    lvl 43 üm mp mi /int mi / diğerleri mi ?? adamlar bana bi koyuşta öldürüyolar '!'!'!

yardım lütfen !

• yaaa lütfen yardım yanlış yere verecem sonra bunun geri dönüşü yokk lütfen

int 144 /mp 109
    lvl 43 üm mp mi /int mi / diğerleri mi ?? adamlar bana bi koyuşta öldürüyolar '!'!'!

yardım lütfen !
  • SERVER NERE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prachtvoll

SERVER NERE

japon serverlerinde oynuyorum usko dan tek farkı hata olarak lag olması usko gibi aynı sayılır işte LÜTFEN YARDIMMM !!!

- MAGEYİM -
    int 144 /mp 109
  • quote:

Orjinalden alıntı: come_claRity93_2

mal mısın ya snn burda tek aamcın post kasmak milleti kafalıosun sn burda lwl 43 ken kmsenin ardream bi bok yapamıcağını snde biliosun!o kdr gereksiz yazı yazmışsınki amacının post kasmak olduğu hemen anlaşılıo

bu forumda ya kimse bişey bilmiyo yada bildiği tek şey hakaret etmek
  • quote:

quote:

mal mısın ya snn burda tek aamcın post kasmak milleti kafalıosun sn burda lwl 43 ken kmsenin ardream bi bok yapamıcağını snde biliosun!o kdr gereksiz yazı yazmışsınki amacının post kasmak olduğu hemen anlaşılıo

cewabını werdik sana pm den artık burda konuşma. bu arada ban yazma asıl adresim bilinmeyen bi nedenden ban landı bunu 4 gün idare etsin die actımdediim gibi mp ci ol eline wizard +9 olmadı +8 bulmaya çalış snra üzerine +8 paper set bul en az 56 ya kas snra ardream e git. neden 56 die sorcaksın,mage lerin 56 skill i cok ii wurur.

• Arkadaşım bak 43 lvlde hiçbir halt yapamazsın . Bunu bil .
  • ya senin eline +10 elixir versen yine birsey yapamazsınönce 59 ol tek çözümü bu
  • str ye ver hepsine çok pis kafa atarsın
    quote:

quote:

• arkadaşım 43 LvL sin hemde magesin 43 LvL de itemlerin ne kadar süper olsada bi varlık gösteremessin ardreamda bide sunucun JAPKO ise 43 LvL da imkansız. İlk once 59 LvL olcan sonra itemlerini ayarlıcan cıkcan ardreame.
  • zuhah 43 lwlde adamlara kafa atacakmışş.
    onlar sana r ile vursa ölürsün
  • öNce Git 59 oL sonra Para Kas ii iTem aL sonra BeLqi Başa Baş KapıŞrsn
    43 LvLde Hiçbi ŞekilDe KeseMessn
  • yorma kendini 43 lwlsın normal Knight ONline oyna
  • 43 lwlde asla hele mageyle 59 lwl adamlara kafa tutamazsın ayrıca kiralamak ne la
  • lwl 43 deil 59 ol öle get bide öle gör orayı
  • Arkadaşım Bence Sen hatayı Başta Yapmışsın.43 LvL'im.Üstüne Bide Mageyim Diosun.Sana orda 50 LvL Tek Atar.59 oL İyi İtem Yapıp Git.Bu Durumda Sana ALLahtan Başka Kimse Yardım Edemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batush

Arkadaşım Bence Sen hatayı Başta Yapmışsın.43 LvL'im.Üstüne Bide Mageyim Diosun.Sana orda 50 LvL Tek Atar.59 oL İyi İtem Yapıp Git.Bu Durumda Sana ALLahtan Başka Kimse Yardım Edemez

i

iyide int ve mp hangisine vereyim 59 lvl e kadar ??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.