2021 Aralık ayında incehesap.com üzerinden 3060Ti ekran kartlı hazır sistem aldım. Ekran kartını zarar görmemesi açısından bildiğiniz gibi ayrı kutuda yolluyorlar, iyi ki de öyle olmuş. Bu sayede ekran kartının üzerindeki metal kısımlarda pas olduğunu fark ettim. Resimlerini ekliyorum.
Talep açtım ve SÖZDE yenisini yolladılar. Yeni dedikleri ürün de açılmıştı, sorduğumda ekran kartlarını bu şekilde gönderiyoruz demişlerdi. Neyse gelen ekran kartını klasik şekilde kontrol ettim, pas vs. göremedim. Montajını yaptım ve kullanmaya başladım. Bir süre kullandıktan sonra ekran kartından titreşim sesi, fan sürtme sesi ya da trim sesine yakın ses geldiğini fark ettim. Linkini de ekliyorum:
https://www.youtube.com/watch?v=qbnmrsYl2R0
https://www.youtube.com/shorts/jU3091sw8Vw
Kanıt açısından video ile birlikte ürünü incehesap.com'a gönderdim. 2 hafta sonra aşağıdaki komik cevap geldi:
"Değerli Müşterimiz,
Ürünün üzerinde seri numarası yer almıyor. Bu nedenle asusta kayıt oluşturulamıyor. Ürün servisten işlemsiz geri gelecektir."
Bir de ürününü fotoğrafını çekmişler. Güvenlik bandrolü dahi üzerinden duruyor. Ürününü üzerinde seri numarası bulunmamasında ne gibi suçum olabilir? Üzerinde yazmasa dahi PCB üzerinden ya da kartı sisteme takarak seri numarası öğrenmek zor bir şey mi?
Sözün özü incehesap.com bana dediklerine göre yeni adı altında seri numarası olmayan bir ürün göndermiş ve yardımcı olmayı bırakın cevap dahi vermiyor. Asus Service Point ise seri numarasının kontrolünü dahi yapmaya tenezzül etmeyip garanti kapsamında olmadığını söylüyor. Lütfen bu iki firmayı tercih ederken birkaç defa düşünün.
Güncelleme:
İnce hesap "Asus ile görüşün, bizim yapacak bir şeyimiz yok." diyor. Asus Türkiye ise "Ürünü aldığınız yer ile görüşün, bizim yapacak bir şeyimiz yok." diyor. Sözde milyonluk, milyarlık firmalar. Bir ekran kartına bakmamak için kırk takla atıyorlar. İş ahlakı sıfır. Tabi bunlara bu hakkı verende kabahat. İstedikleri gibi at koşturuyorlar.
Güncelleme 2:
Asus Türkiye'den "Fatura üzerinde SN yazarsa işleme alırız" şeklinde mail geldi. İncehesap'tan üzerinde SN yazan faturayı temin edip kartı tekrardan asusa gönderdim. Asus ürünü 3 hafta elinden tuttuktan sonra işlem yapmadan geri gönderdi. "Siz benimle alay mı ediyorsunuz" şeklide mail ile dönüş sağladım. Ardından telefonla beni arayan kişinin dedikleri gerçekten ya IQ seviyelerinin düşük olduğunu ya da alay ettiklerini gösteriyor. "SN numarası ile ürünü olnlara göndermemi istemeleri ürünle ilgilenecekleri anlamına gelmiyormuş. Ne denir böylelerine bilemedim.
Corsair CX650F RGB, 650 Watt, 80+ Bronze, Tam Modüler ATX PSU
RGB, Tam moduler PSU için fiyat güzel. Beyaz 1299 TL - Siyah 1259 TL
Corsair CX650F RGB, 650 Watt, 80+ Bronze, Tam Modüler Beyaz ATX PSU
Beyaz, RGB, Tam moduler PSU için fiyat güzel. 1299 TL
Kampanya bitti.
|
Çift Monitör Çözünürlük Sorunu
|
|
Monitör açılıp kapanma sorunu
|
Düşürsek ayıp, düşürmesek ayıp. Ne yapsın bu TSK?
|
|
Macbook Air Elma ve döner çark takılma sorunu
|
İlgi Alanları: Otomobil-Bilgisayar-Telefon-Teknoloji
Hem havan topuyla, hem futbol topuyla savaş kazanan tek ülke biziz. Maçın ilk yarısını İngilizler 1-0 önde bitirmiştir. Devre arasında Fenerbahçe Kaptanı Hasan Galip Bey Fenerbahçe'li futbolculara, "Beyler kolumuz, ayağımız, hatta kafamız kırılabilir, hatta ölebiliriz ama bu maçı kazanmak zorundayız, Yıllardır işgal altında ezilen, zulüm gören bu milleti güldürmek zorundayız" der. 29.06.1923 Sonuç: Fenerbahçe 2 - 1 Goldstream Guards Fenerbahçe şampiyonlar ligi şampiyonu olsa, bir futbol takımının alabileceği tüm kupaları müzesine götürse bile o müzedeki en değerli parça her zaman General Harrington kupası olacaktır. Kazanılması daha onurlu olacak bir turnuva düzenlenmedi çünkü, düzenlenmesi de imkansız.
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.458
İkinci El Bölümü Mesajları: 784
Konularının görüntülenme sayısı: 75.376 (Bu ay: 255)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 546 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO