Şimdi Ara

Arduino Nano

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar öncelikle hepinize iyi akşamlar. Daha önceden internet üzerinden aldığım dersler ile Altium öğrendim ve Altium da bu derslerin içeriği olarak Arduino Nano PCB çizdim

çizimimin görüntüleri :
     Arduino Nano
     Arduino Nano
     Arduino Nano

şimdi benim bu çizimim dört katmanlı Adana da yaşıyorum sanırım burada dört katmanlı PCB basabilecek yer yok ( araştırdım tabi ama henüz bakmadığım bir kaç yer var)

Türkiyede bana PCB çıktısını gönderebilecek bu işle uğraşan bir Manufacturer firma var mı acaba ?
    Araştırıp soruşturmaya devam ediyorum , cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

• çalışmanızı tebrik ediyorum fakat Türkiye de 1 2 adet 4 katmanlı pcb basabilecek bir firma varmıdır bilmiyorum. Tek katmanı bile çok pahali fiyatlara çıkartan firmalar size neler der bilemedim şimdi:) internette pcb firmalarının telefonlarını bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolcu27 Y kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. Açıkçası birkaç firma buldum birine mail attım telefonla ulaşmak istemedim çünkü bu şirketlerin başka büyük şirketlerin PCB lerini seri olarak çıkarttığını düşünüyorum şimdi ben arayıp sorduğumda hani şirketin biz kurumsal çalışıyoruz demelerinden korkuyorum
  • Merhabalar,

2 katlı olarak Ankara ve İstanbulda yapan yerler var.Fena da değiller.Hatta Ankara'da Vıaları delik içi kaplama yapmadan 2 katlı yapan firma bile var.
    4 Katlı için tavsiyem yurt dışıdır.Seeed Studio'nun Express Pcb diye adlandırılan bir çalışma yöntemi var.Max. 2oz'a kadar yapıyorlar ve gelen pcbler çok kaliteli.
    Bir bak istersen;

http://www.seeedstudio.com/fusion_pcb.html

Kolay Gelsin.
  • justbeee J kullanıcısına yanıt
    teşekkür ettim siz hiç PCB getirttiniz mi ? Nasıl gönderiyorlar paramızı güvence altına alıyorlar mı ? Kargo ücretsiz mi ?
  • DHL kargo ile PCB Sipariş ettim.4 katlı Kırmızı 2oz pcb istedim geldi.
    Pay Pal ile almıştım.Seeed Studio firması çok güvenilir kaliteli bir firmadır.
    Türkiye'de de Robotistan ve Robolink Market Distrubitordur.
    Açıkcası 2 defa getirdim ve hiç bir problem yaşamadım.
  • justbeee J kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.